Snelle verzending, goede service!

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering van mijn bestelling. Precies zoals ik het graag heb!

Alles correct en stipt geleverd

Snel bezorgt

Op en top service

PostNL had na 1.5 week mijn pakketje met schoentjes nog niet geleverd. Ik belde met shoesme, vertelde wat er gebeurd was en ze stuurde mij per direct een nieuw paar. Deze had ik de volgende dag in huis. In een woord perfect!!!

Heel goed.

Duidelijke webpagina. En ondanks de drukke tijd, een hele snelle en netjes verpakte levering.

Goede en snelle service

Super goede service

Ik bestelde maat 24 en kreeg 24/25 te groot dus voor nu

Beetje jammer, na telefonisch contact word het op de site aangepast. Fijn!

Snelle levering en ging gemakkelijk.

Ik miste alleen wel het cadeautje zoals jullie beschrijven op jullie site.

Go bananas

Hier worden we vrolijk van! Laat de zomer maar beginnen.

Snelle levering, maar laarzen matig

Ik had deze laarzen gekocht als multifunctionele laarzen, dus ook voor de sneeuw. Nou was er ook wel veel sneeuw gevallen, maar bij ons kreeg onze dochter het voor elkaar er sneeuw in te krijgen, de binnenkant laat hierdoor helemaal los. Blijkbaar zit de voering gelijmd ipv gestikt en kan het bij deze regenlaarzen niet tegen nat, toch vreemd. Als de laarzen aan de binnenkant eenmaal nat zijn, blijven ze ook erg lang nat. Jammer..

Goede schoenen, snel geleverd

Via de website gekeken naar de juiste schoenen. Daarna zijn ze keurig op tijd bij ons bezorgd.

Goede schoenen, perfecte service

De uitleg op de website was heel goed. In deze periode waarin winkels ontoegankelijk zijn vond ik het lastig om de eerste loopschoentjes voor mijn kind aan te schaffen. Door de heldere informatie is dit uitstekend gelukt!

Leuke tas

Heb het cadeau ontvangen. Maar het is een cadeautje voor mijn kleindochter die 25 februari jarig is. Dus zit nu mooi ingepakt.

Stevige hippe laarzen

Stevige laarzen met leuke hippe prints. Zowel voor jongens als voor meisjes. Ook een goed profiel dat zelfs in de sneeuw werkt! Snelle bezorging. Kortom: aanrader!

Goede schoenen

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen voor een schappelijke prijs.

I ordered it on Friday and received it on Saturday evening, super fast

Geweldig dat ze snel een fabrieksfout Willem herstellen en de fout niet bij jou leggen. Geweldige service. Altijd shoesme gehaald voor de kids, heel blij mee.

Erg tevreden over snelheid van leveren en de keuze van de schoentjes.

Snelle levering goed artikel

Handige website, mooie artikelen en goede uitleg over de maatvoering

snelle levering en mooi en stevige schoenen

Alles goed alleen de maat niet

Snel besteld en verzonden

Ondanks de drukte bij postnl werden de sokjes snel verzonden en de volgende al bezorgd!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit schoenen, snelle levering.

Goede mooie schoenen snel ontvangen

Altijd shoesme schoentjes voor me zoon. Hoge kwaliteit, en ontzettend snel verzonden. Top

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg