Snelle en mooie levering

Snelle levering en mooie kwaliteit schoenen

super leuke schoentjes

Goeie service

Goede snelle service

Snelle levering en goede kwaliteit

Shoesme was weer toppie!

Goede kwaliteit, mooie schoenen en snelle levering!

Snelle levering, goede communicatie betreft levering en mooie laarsjes!

Altijd fantastisch!

Altijd goed. Schoenen mooie kwaliteit, en fijne service.

Mooie soepele schoentjes!

Mooie eerste schoentjes met flexibele zool voor de eerste stapjes!

Super service!

Echt een super snelle en goede service ervaren bij shoesme! Volgende dag in huis, en ook mijn retour (verkeerde maat) was binnen 1 a 2 dagen helemaal afgehandeld.

Super snelle levering En top schoenen

Shoesme is altijd goed

De schoenen van Shoesme zijn altijd goed. De maat klopt, goede stevige materialen, goede zool... super voor de groeiende voetjes van mijn dochter!

Snelle levering en spullen zijn in orde.

Snelle levering en spullen zijn in orde.

Zeer goede ervaring

Ik ben altijd zeer tevreden over de schoenen van shoesme, de kwaliteit is goed, de pasvorm is goed, alles is goed, ik koop bijna altijd schoenen bij shoesme

Snelle levering, topschoenen

Al 2x Shoesme schoentjes gekocht voor onze dochter, wij zijn heel tevreden. Het leer is lekker zacht en ze loopt er goed op. En natuurlijk zijn ze supermooi. We hadden onze bestelling de volgende dag. Supersnel dus.

Cc

Xavi

Veel informatie

Fijn om voeten te kunnen meten vanuit huis en met goede informatie voor de juiste schoenen te kunnen kiezen. Ook veel keuze.

Snelle levering, hele fijne schoentjes!

De schoenen zijn altijd mooi, en de kleine schoentjes hebben een fijne flex zool, kwaliteit schoentjes. Ook de levering is snel, en retour word snel verwerkt.

Snel binnen, goede kwaliteit

Een mooie rugzak besteld. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede en snelle service gehad

Altijd goede service

Bestel er regelmatig en altijd tevreden!

Goeie kwaliteits schoenen

Mooie leren schoentjes en mooie pasvorm.

Top kwaliteit

Top kwaliteit