Snel ontvangen!

Super mooie schoenen, eigenlijk nog een maatje te groot maar dat houdt mijn dochter niet tegen om haar eenhoornschoenen nu al te dragen.

Vlotte service en goede schoentjes.

We moesten ivm pasvorm en maat verschillende bestellingen plaatsten. Elke keer werden deze keurig afgehandeld en zagen de schoentjes er top uit. Driemaal was scheepsrecht dus die bestelling hebben we gehouden.

Duidelijke site, snelle bezorging

Meetlat doet wat het moet doen, handig product.

Fijne stevige schoenen. Goeie kwaliteit. Mooi ook.

Top !

Duidelijke website, leuke artikelen, goede kwaliteit! Snelle levering & goede info.

Topkwaliteit en hip

Top.

super

Really good shoes !

Schoenen kwamen netjes de volgende dag binnen, waren keurig verpakt en er zat een klein presentje erbij. Erg leuk. Shoenen passen perfect en voldoen volledig aan de beschrijving.

Goede kwaliteit snelle service

Goede stevige schoenen die lang mee gaan. Zeer tevreden

Snel geleverd en goede kwaliteit

Zeer snelle levering, zonder verzendkosten

Super snelle levering, en dat in deze tijd. Ook nog eens zonder verzendkosten terwijl ik maar een kleine bestelling had.

Goede bezorging!

Goed product, boven verwachting. Mooie stevige schoentjes van goede kwaliteit. Onze zoon stapt er heerlijk op rond. Bezorging ook vlot. Handig om schoenen te kopen met het shoesme meetapparaat erbij.

Super service

Altijd onwijs blij met de shoesme schoenen. Wel koop ik altijd in de sale anders vind ik ze behoorlijk aan de prijs voor de tijd dat m’n kinderen ze aan kunnen. Maar dat is ieder voor zich!! Service was super en mooi verpakt zeer tevreden.

Snel

Snel

We hadden schoenen gekocht en die bleken te smal te zijn. Via de chat werden we geadviseerd en hadden gelijk de goede schoentjes. Ook het geld wat retour kwam ging vlot.

Mooi ingepakt en op tijd bezorgd.

Kwaliteit, voor een goede prijs!

Afgeprijsde jongensschoenen gekocht voor mijn zoon. Mooie schoenen, stevig, prima pasvorm, en van goede kwaliteit! Blij mee

Goede service, levering optijd en netjes verpakt.

Goede ervaring. Sleutelhanger en ballon vond onze dochter erg leuk.

Top!!!!

2 keer een bestelling gedaan en beide keren netjes op tijd bezorgd. Schoenen voldoen ook aan wat er op de site staat.

Snelle levering, kwalitatief goede schoenen

Super goede service! Schoenen van goede kwaliteit voor een goede prijs!

Fijne schoenen!

Snelle levering en een mooie collectie

Erg goed

Fijne service en je bestelling hoeft je niet lang op te wachten!!! Mvg, Yaya Timisela

Snelle levering, precies als verwacht

Producten zoals altijd snel geleverd (ondanks enorme drukte). Goed ingepakt, altijd een klein feestje open te maken. De laarzen bevallen prima, zoals alle vorige schoenen en laarzen.

Heel fijn snelle levering.

Snelle bezorging en topkwaliteit.

Hele mooie schoenen voor de eerste stapjes. Schoenen zijn wat prijzig, maar de kwaliteit is heel mooi.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg