Goede kwaliteit schoenen, zitten lekker, zijn mooi en worden snel geleverd

Mijn kind is super blij met de schoenen. Ze zitten lekker, ogen heel mooi en mijn kind kan er uitstekend op lopen, rennen en spelen. De prijs is wat aan de hoge kant, maar de kwaliteit van de schoenen en het blije gezicht van mijn kind maken de prijs weer goed.

Fijn schoentje voor net lopend kind

Heerlijke brede schoen, met fijne zool! Ook nog eens makkelijk aan te trekken.

Fijne schoentjes voor de aller kleinste

Net als voor mijn andere kindjes het eerste paar schoenen gekocht bij Shoesme. Stabiele schoentjes met een flexibele zool zodat ook mijn jongste dochter goed kan leren lopen.

Top schoenen!

Mijn zoon loopt geweldig goed op shoes me schoenen. Ik kan het alleen maar aanbevelen! Dat doe ik dan ook.

Super leuke, nette, stevige schoentjes

Super snelle levering na bestelling. Top service! 2

Beste schoenen voor baby’s en peuters!

Pure kwaliteit! Zou geen andere schoenen voor mijn kind willen.

Mooi eerste paar schoenen

Goede kwaliteit schoenen voor mijn zoontje. Alles wordt netjes aangeduid op de website zodat je zeker kan zijn dat de maten kloppen.

Modieuze en kwalitatief goede schoenen voor een mooie prijs!

Shoesme biedt mijn kinderen al vanaf jonge leeftijd veel loopplezier met hun hoogwaardige kwaliteitsschoenen die ook nog eens hip zijn! Ik vind het heel jammer dat de maten niet hoger dan 38 gaan omdat zowel mijn zoon als dochter veel plezier beleven aan hun sneakers!

Al jaren fan van Shoesme

Met 3 kinderen in huis worden hier al jaren Shoesme schoenen gedragen. Mooie schoenen die perfect zijn voor zowel peuters als de al wat oudere kinderen. We zijn al jaren fan van Shoesme!

Mooie laarsjes lekker warm. Maar vooral voor eerste schoentjes heel fijn. Hij loopt nog niet los maar wel aan de hand en het liefst met zijn schoentjes aan :)

Leuke schoenen keurig geleverd

Altijd goede kwaliteit schoenen, leuk en netjes verpakt in een doosje van passend formaat.

Helemaal tevree

Maten kloppen en schoenen hebben goede pasvorm en leuk uiterlijk. Bestellen verloopt uitermate soepel

Snelle verzending en hele mooie schoenen

Mooie schoenen voor een mooie prijs

Goede schoenen en heel vriendelijk geholpen in de winkel

Ik ben tot nu toe heel tevreden oven Shoesme. Heel fijn om in de winkel goed advies te kunnen krijgen over de juiste schoenen voor mijn zoontje, al vanaf de eerste schoentjes.

Goede ervaringen

Ik ben van mening dat de schoenen van Shoesme de fijnste schoenen zijn voor je kindje als deze begint met (buiten) lopen. Mijn zoontje zijn eerste schoenen waren van Shoesme, maar de tweede, derde etc. zullen ook van dit merk zijn!

Kwalitatieve en mooie schoenen voor een betaalbare prijs

Kwalitatieve en mooie schoenen voor een betaalbare prijs

Had niet gedacht dat de schoenen direct gingen passen. Ook heb je in het gamma super toffe schoenen voor de kids. Heel blij ermee

Super leuke collectie

Shoesme heeft altijd een leuke collectie zodat het moeilijk wordt om te kiezen! Minpuntje in mijn ogen is dat er niet in ieder model zo'n bolling zit voor onder de zijkant van de voet.

Alleen maar positief

Bestelling is vlotjes verlopen. Fijn dat ik kon aangeven dat ik een avondbezorging wilde. De schoenen zijn mooi en passen volgens de maattip van de website. Ze zijn lekker warm voor de winter.

Vlotte bestelling en levering

Al verschillende keren besteld,en heel tevreden over het bestelproces en de levering. Snelle levering, geen gratis retour, maar desalnietemin gaat alles vlot

Kleine meid wil nieuwe schoenen niet meer uit doen!

Levering was snel, schoenen vielen in de smaak bij de kleine meid. Prijs kwaliteit is in orde. Kortom goede koop!

Super kwaliteit!

Ik koop al jaren bij shoesme en de kwaliteit blijft goed. Veel keuze, soms niet altijd mijn smaak. Maar blijf terug komen voor de kwaliteit van de schoenen, ze blijven zo lang mooi. Er wordt ook gedacht aan de breedte en lengte van de voet. Alles bij elkaar top!

Fijne schoenen: mijn zoontje loopt hier het liefst op en ook fijn dat de schoenen een stootneus hebben Snelle levering. Zeer tevreden!

De schoenen voor je kleintje

Een zeer breed aanbod, snel verzonden, en met meetinstructie zodat je zeker weet de goede maat te hebben. De schoentjes zijn perfect voor de juiste ontwikkeling van de voet, en de perfecte ondersteuning voor de eerste stapjes, en ook zeker daarna.

Top kwaliteit en snelle levering

Ik koop alleen schoenen van Shoesme voor mijn kinderen, omdat ik weet dat deze goed passen en van uitstekende kwaliteit zijn.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg