Fijne schoenen en snelle levering

Zelfs online bestellen gaat heel goed met het maatadvies en de pasvorm van de schoenen.

Perfecte webshop en snelle levering

Perfecte webshop en snelle levering

Super goede service!!!

Super service! Mooie collectie, snelle verzending, fijne webshop en makkelijk retour indien nodig!

Goede uitleg op site

Goede uitleg op site betreft schoenmaat meten voor de eerste loopschoenen

Problemen met productkwaliteit. Binnen een telefoontje meteen opgelost zonder gedoe en ook nog eens vriendelijke te woord gestaan.

Goede schoenen. Goede service.

Goede schoenen. Kinderen lopen er top op. Helaas 1 schoen beschadigd En de schoenmaat meter niet geleverd. Maar dit is heel snel en correct afgehandeld. Dus Goede service

Vriendelijk, maar kon weinig info geven

Het was niet bekend wanneer de schoenen vanaf ene partner terug zouden komen, er kwam geen reactie van het magazijn, kon geen schoenen achterhouden (deze waren al door mij bij de partner al besteld en teruggestuurd naar shoesme), of met kerst doorgewerkt werd was ook niet bekend. Dus vandaar dat mijn ervaring niet super was. Er werd wel vriendelijk gereageerd, maar kon bijna tot geen info geven. De prijs was erg laag, dus ik bleef de site wel in de gaten houden of de schoenen op voorraad kwamen. Ik had wel meer hulp/klantgerichtheid hierbij verwacht. Vanwege de prijs toch aan te bevelen, verder niet.

Snelle levering en goed prodcut

Snelle levering en mooi product. Leuke grote ballon bijgevoegd waar dochter super leuk mee speelt

Goede ervaring

Snelle levering. De volgende dag al in huis. Zelfs nu het zo druk is bij postnl

Snelle levering. Product zoals op de foto's.

Snel geleverd top schoentjes

Alles liep goed, bestellen, versturen en het product is naar verwachting en wens.

Bestelling nog niet geleverd.

Tot nu toe goed, maar heb 28 december schoenen besteld en heb deze tot op de dag van vandaag nog niet ontvangen.

Prettige eerste schoentjes

Schoenen met goede pasvorm en flexibele zool om de eerste stapjes me te zetten

Snelle levering, goede service mindere kwaliteit

Goede schoenen

Vertrouwd merk, goede schoenen voor de kleintjes. Dit keer deze stevige stappers omdat onze peuter steeds over koude voetjes klaagde. Sinds hij deze heeft hebben we hem er niet meer over gehoord!

Goede communicatie, mooie schoenen

Duurde even voordat de schoenen kwamen, goede communicatie daarover. De schoenen zijn erg mooi. Helemaal tevreden!

Goede kwaliteit schoenen

Snelle levering, zeer goede kwaliteit schoenen, en goede pasvormen

Goede en snelle service.

Snelle en nette verzending.

Mooie kwaliteit schoenen

Leuke sneakers van goede kwaliteit.

Snelle en goede service.

Bestelling goed en snel geleverd. Schoenmaat meter heeft echter geen beschrijving, als je een kinderboek in de wijdte wil afmeten c.q. aflezen. Wel de lengte.

Snel geleverd, goede kwaliteit

De schoenen passen altijd goed. Mijn kinderen lopen er goed op.

Duidelijke site, goede maattabel om te volgen nu de schoenen niet gepast kunnen worden. Product precies zoals omschreven.

Veel vertraging

Het duurde erg lang voor de schoenen met de pakketpost mee gingen. Ik kreeg na vijf dagen pas een e-mail dat de bestelling vertraagd was. En weer 7 dagen daarna nog e-mail dat het vertraagd was. Toch jammer, want ik wilde zo snel mogelijk met mijn nu los stappende peuter naar buiten. Schonen zelf zijn gelukkig goed en passen. De laarsjes ook. Daar zitten "sokjes" bij voor warme voeten maar die passen echt niet in een maatje 21. Hele rare pasvorm hebben die dingen. Dus die gebruiken we niet.

Ze zijn mooi, netjes afgewerkt

De schoenen zijn op tijd ingeleverd zoals het beloofd is. Mijn dochter vind je lekker zitten en dat is het belangrijkste.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg