Top kwaliteit en snelle levering

Ik koop alleen schoenen van Shoesme voor mijn kinderen, omdat ik weet dat deze goed passen en van uitstekende kwaliteit zijn.

Erg leuke en kwalitatief goede schoenen.

Snelle levering, nette staat van levering, goedkope retourkosten.

Nette snelle levering

Prima ervaring met Shoesme en met haar klantenservice. Enige nadeel vind ik dat je niet achteraf kunt betalen. Djt zou prettig zijn.

Amazing service

goede kwaliteit, snelle levering.

Altijd goede kwaliteit

Onze zoon loopt van jongs af aan het liefst op schoenen van Shoesme. Het zijn fijne lichte, maar stevige schoenen (de sneakers die hij draagt), die ook nog lang mee gaan.

Weer hele fijne schoenen

Ik bestel elk jaar schoenen voor mijn dochter van schoesme omdat het goed aansluit en goed voor haar voetjes is !

Goede leuke schoenen

Mijn ervaring is heel goed,ik heb 4 kinderen en shop al 15 jr bij shoesme,goede en mooie kwaliteit schoenen en sandalen en altijd een erg leuke uitgebreide collectie.

Fijne schoenen. Nette prijs. En enorm snelle levering

Fijne schoenen. Nette prijs. En enorm snelle levering

Mooi

Schoenen zijn perfect.

Mooie schoenen

Fijne ervaring, snelle en duidelijke verzending en mooie schoenen

Altijd de beste schoenen

Snelle levering. Schoenen van top kwaliteit: blijven mooi en hoeven alleen vervangen te worden als ze niet meer passen.

Dubbel top!

Voor onze kinderen kopen we altijd schoenen uit de Go Banana's collectie. Stevige schoenen in allemaal leuke kleuren. Snelle verzending en makkelijk te bestellen.

Schoenen te groot besteld, gratis retourneren en snel geld terug gestort. Erg prettig. Direct maat kleiner besteld want de schoenen bevallen goed.

Mooie degelijke schoenen

Kopen al jaren schoenen bij Shoesme voor onze zoon. Wij vinden dit echt de beste!

Super schattige kwaliteitsschoentjes perfect voor de leeftijd!

De schoentjes voelen kwalitatief supergoed aan en gaan heel makkelijk aan de voetjes van ons zoontje die in de overgang van kruipen naar staan en lopen zit, het geeft hem meer grip maar de schoentjes zijn niet stijf. Heel tevreden over!

Perfect shoes for toddlers

We buy from shoesme from the first steps of our boy, excellent shoes by all criteria. wide with flexible sole

Deze sneakers wil mama zelf ook!

Het enige β€˜probleem’ was een keuze maken uit de verschillende kleuren van de meisjessneakers. Ik ben heel blij met de groen/roze en onze dochter ook! Zij vindt ze heel mooi Γ©n lekker zitten meteen vanaf de eerste keer passen. De speakers draagt ze nu het liefst elke dag. De mooie kleur donkergroen matcht bij alles. Kwalitatief helemaal in orde, mooi leer, nette afwerking en super hip! Ik zou ze ook zo voor mijzelf hebben gekocht als ze in volwassen maten zouden bestaan maar helaas :-)

Stevig, goede pasvorm en snelle levering

Al vaker schoenen van shoesme en heel tevreden. Goede ondersteuning, degelijk materiaal en snel bezorgd. Top!

Mooie schoenen, snelle levering

Alles zoals verwacht, snel bezorgd en supermooie schoenen!

Helemaal goed

Makkelijk bestelproces en snelle verzending! Erg blij de schoentjes voor onze kleine meid; ze zijn soepel maar toch ook stevig!

Top qualiteit

Beste schoentjes voor mijn kleintje

Super leuke en goede schoenen voor baby’s en kinderen!

Elk seizoen schaf ik wel een paar mooie stappers aan! Schoentjes hebben een super fijn voetbed en flexibele zool! Ons dochtertje kan enkele woordjes zeggen en zodra ik haar schoentjes tevoorschijn haal luid het: Mooi! Klantenservice heel behulpzaam en meedenkend! Voor mij geen ander merk meer!

Leuke schoenen die tegen een stootje kunnen!

Eindelijk fatsoenlijke schoenen voor mijn zoons gevonden die niet door slijtage vervangen moeten worden, maar omdat ze klagen dat ze te klein zijn ;)

Snelle levering en kwaliteit schoenen

Schoenen waren snel geleverd en de kwaliteit is erg goed en fijn. Beide kindjes lopen er super fijn op.

Uitstekende kwaliteit schoenen!

Mijn dochter loopt niet anders dan op de schoenen van Shoesme. Ze zitten als gegoten. Maat klopt altijd en ze voelen heel soepel aan. Echte top schoenen!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg