Gewoon goed, netjes en op tijd!

Gewoon goed, netjes en op tijd!

Aanrader

Voor het eerst een besteling gedaan. Super snelle levering in deze drukke tijd. Prachtige schoenen, dochter is er blij mee.

Snelle levering, product voldoet aan verwachting.

Snelle levering, product voldoet aan verwachting.

Snelle levering van goed verpakt besteld artikel

Levering conform vraag

Goede kwaliteit schoenen, snel geleverd

Snelle levering. Fijne goede kwaliteit schoen.

Super tevrede

Schoenen waren precies goed

snel en betrouwbaar

Gisteren online besteld en vanmiddag al in huis, ondanks de drukte bij de vervoerders en er zat ook een leuke surprise in de doos. we komen zeker terug op deze site

Zoals verwacht

Prima. Ongevraagde tip; hoe kunnen jullie de hoeveelheid (al beperkt, heus waar) vervoermateriaal verder beperken?

Snelle levering en schoenen waren super leuk verpakt! Nu lekker leren stappen op haar eerste schoentjes :)

Super leuke laarsjes voor mijn dochter ze staat er geweldig mee. Is een Leuke attentie om er een ballon bij te krijgen. Heeft ze veel plezier mee gehad. Alle kleine dingetjes zijn welkom in deze tijd om onze schatjes bezig te houden. Bedankt !

Blij verrast dat er ook nog sokjes bij zaten twv €7,50

product op tijd ontvangen en in goede staat. prima dus!

Erg tevreden

Mooie rugzak, snel en netjes geleverd.

Mooie schoenen, goede service, snelle levering.

Mooie schoenen goede service snelle levering.

2 problemen in één bestelling, wel goed opgelost

Had 4 paar schoenen besteld, kreeg 1 paar in maat 26 ipv maat 29. Bij retour van 3 paar, eerst maar 1 paar terug betaald gekregen. Na een mail hierover, werd ik na 2 werkdagen teruggebeld en werd dit opgelost. Kreeg ook 20% korting voor n volgend bestelling vanwege het ongemak. Kortom, vervelend, maar blij dat het goed is opgelost!

Perfect snel en zoals verwacht

Heel goed materiaal en service!!

We hebben veel plezier van de schoenen en de tas. Met de informatie folder waren we op de hoogte van de structuur van het materiaal en het onderhoud. Heel fijn!

Goede service en snelle levering

Snel verstuurd, eenvoudig retourneren

Snelle verzending en ontvangt, eenvoudig gratis kunnen retourneren.

Super, mooie schoen en snel geleverd!

Snel geleverd en een prachtich, stevige, stoere schoen! Onze dame van 3 is er super blij mee!

Mooie schoentjes en snelle levering

Schoenen waren goed verpakt en netjes bezorgd.

Super schoentjes voor mijn kleindochter en zeer vlug geleverd

Goed advies snelle levertijd

Er stond bij de schoentjes dat je beter een maatje kleiner kunt bestellen. Ik was erg blij met dit advies, scheelt de postbode weer een retour ritje.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg