Fijne site en bestelling snel geleverd.

Lekker handig vanuit mijn luie bank schoenen besteld. Helemaal top.

Makkelijk bestellen en Snelle levering

Helaas 2 linker schoentjes ontvangen. Schoentjes gaan morgen retour

Levering veel later dan aangegeven

Pakket zou op zaterdag worden bezorgd maar werd pas dinsdag bezorgd. Bewust bij Shoesme direct besteld ivm de verwachte levertijd. Helaas dus niet op tijd geleverd zonder dat daar over werd gecommuniceerd. Verder was de evaring prima

Altijd super tevrede!

Hele mooie schoenen met kwaliteit

Leuke verpakking en prima kwaliteit

Nvt

Goede service en snel geleverd!! Het zijn mooie schoenen.

vlotte levering en erg tevreden

Zeer tevreden!

Snelle levering, mooie en degelijke schoenen. Passen steeds perfect!

Mooie laarzen.

Mooie kwaliteit. Vallen inderdaad groot zoals omschreven. Nette bezorging.

Voor de derde keer op rij aangenaam verrast! Mooie en kwaliteitsvolle schoenen die mijn dochtertje zeer graag draagt. En niet te vergeten: supersnelle levering!

goede service

vlotte duidelijke afhandeling

Prachtige schoenen, mooie kwaliteit!

3 kids, meestal altijd schoenen van Shoesme :-)

Goede kwaliteit schoenen

Fijn dat er online bij de schoenen staat of ze breed smal groot of klein vallen. Fijn dat je gratis mag retouren, zodat je de mogelijkheid hebt om ze thuis te passen. Kortom, goede kwaliteit en goede service.

Top schoenen, top service

Vorige jaar voor onze dochter de flex schoentjes gekocht. Toen ging er iets mis en na het melden super goed opgelost. Schoenen waren top dus nu heb ik de opvolgers gekocht!

Netjes ingepakt mooi op tijd ,leuke ballon erbij voor de kids dus perfect !

Heel fijn!

Veel keus, mooie schoenen. Ben erg blij met mijn aankoop.

Mooie en goede schoenen

Mooie en goede schoenen. De neusjes kunnen niet zo goed tegen t gekruip. Daardoor de neus na 1x kruipen beschadigd

goede en een snelle bezorging

mooie stevige laarsjes

Na fout van mezelf goede service en vriendelijke behandeling.

Goede service. Snel in huis. En met terug sturen en het afhandelen ging ook snel en goed. Mijn dochter paste helaas de schoenen niet. Ze vond ze wel erg mooi

gorgeous shoes, fast delivery

The order was shipped fast, the shoes are very chic, my daughter loves them!

Positieve ervaring

Ervaren bedrijf in de grote zoektocht naar het perfecte schoentje voor mijn kind.

Mooie, flexibele, goedpassende schoenen. Vlot aan huis geleverd. Netjes verpakt.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg