Super snel geleverd

Snelle levering, achteraf betalen mogelijk.

Veel keus, goede service en snelle verzending.

Shoesme heeft heel veel leuke en goede baby- en kinderschoenen te koop. De levering is snel, het is prachtig verpakt in een doosje en een papiertje en de retourvoorwaarden zijn er duidelijk bijgeleverd. Superblij mee.

Super aankoop!

Hele mooie eerste schoentjes van Shoesme voor onze kleine meid. Levering was snel en netjes. Ons meisje was ook heel blij met de bijgeleverde ballon.

Hele goede service

Leuke rugzak en goede service!

Levert op tijd en volgens afspraak

Levert op tijd en volgens afspraak. Daarnaast vonden we nog een leuke ballon en sleutelhanger in de doos. Kindjes helemaal blij. De schoenen zijn ook top.

Waardeloze winkel met slechte service

Wij zijn speciaal voor de eerste schoenen van onze tweeling naar de winkel in Vleuten afgereisd. Helaas was er meer een deel van de deur open, waardoor de kinderwagen er niet doorheen paste. Beetje raar voor een kinderschoenenwinkel. Helaas was er geen medewerker die de deur even open kwam doen, omdat die druk bezig waren met klanten. Vervolgens moesten we ruim een half uur wachten totdat we aan de beurt waren, er was slechts een man personeel voor de hele winkel. Tijdens het advies ging de dame ineens weer wat anders doen, waardoor we nog niet geholpen werden. Uiteindelijk hebben we gevraagd of er momenten zijn die minder druk waren, maar daar kon ze ook geen antwoord op geven. Onverricht terzake naar huis gegaan. Erg jammer, geen aanrader. Zeker niet met jonge kids die niet goed kunnen wachten.

Prachtige schoentjes

Leuke schoenen, krijg veel complimenten en mijn dochtertje heeft ze graag aan!

Super snelle en goede service

Super snelle levering, en goed verpakt. Mooie en kwaliteit schoenen.

Snelle bezorging, schitterende schoentjes

Duidelijke website, goede en snelle service

Goede prijs-kwaliteit verhouding, duidelijke website en goede en snelle service.

Snelle service, schoenen van goede kwaliteit.

De bestelling is snel bezorgt. Helaas het product is te klein voor mijn zoon. De schoenen retour gestuurd geld snel terug gestort.

Leuke rugzak, snelle levering

Het kinderrugzakje dat ik heb besteld is echt perfect. Mooi formaat, leuke print, handige indeling.

levering en retour perfect behandeld

zeer tevreden

Altijd goed!

Ik bestel al mijn schoentjes altijd bij shoes me super tevreden mee snelle levering ! en de ballon die je me krijgt is een feestje voor de kjndjes :-)

Goed zoals ik gewend ben

Schoenen zijn snel geleverd. Alle kinderen in mijn familie dragen schoenen van SHM. Zeer comfortabel, goede kwaliteit dus goed voor de voeten en nog modieus en leuk ook.

Altijd fijne service en goede kwaliteit

Mijn kinderen lopen het beste op de schoenen van Shoesme.

Kundig advies

Kundig advies vd klantenservice en snelle levering. Kwaliteit zoals altijd “gewoon” geweldig. Ik zou zeggen, doen!

Fijne schoenen!

lastig aantrekken.

Vond oky

Vind wet te duur en je moet nog verzendkosten betalen en + 21%btw

Goede schoenen en goede service

Goede schoenen die er leuk uitzien! Vlotte afhandeling van de bestelling.

Goede en snelle levering

De schoenen hadden we snel in huis en omruilen ging gemakkelijk.

Mooie schoenen

Shoesme zijn fijne schoenen voor mijn zoon met smalle voeten. Ik zou ze alleen een maat groter kopen dan de originele maat

Snel, alert en klantvriendelijk

Schoenen besteld voor onze zoon en dochter. De schoenen voor onze zoon zaten meteen perfect en hij is er erg blij mee. Onze dochter had pech met de gekozen laarzen maar dat hebben ze zeer alert en snel opgelost. Dank!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Ik ben er blij met de nieuwe schoentjes van mijn zoontje. De pasvorm is goed en de kwaliteit tot nu toe ook!

Goede en snelle service

Ik heb 2 paar shoes me extreme flex schoenen voor mijn zoontje besteld omdat ik de maat niet wist. De schoenen werden snel geleverd. Ik heb 1 paar schoenen terug gestuurd, dat ging ook makkelijk, gratis en met een snelle afhandeling. Het zijn erg fijne schoenen die makkelijk aan gaan en met een mooie flexibele zool.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg