De fijnste schoentjes voor babyβs en peuters!
Hi Suzanne, Bedankt voor je leuke review! π Wat geweldig om te horen dat je de schoentjes voor baby's en peuters zo fijn vindt! πΆπ We zijn blij dat ze zo goed bevallen. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Leuke laarsjes gekocht voor mijn dochter. Een maatje groter, zoals aangegeven in de productomschrijving en ze passen perfect. Levering was snel.
Hi Jamie, Dankjewel voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat de laarsjes voor je dochter perfect passen dankzij het maatadvies in de productomschrijving. π§π’ Super dat de levering ook snel was! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn dochter zag de cowboy boots met eenhoorns, liefde op het eerste gezicht. Gelukkig was er nog een paar in haar maat beschikbaar en stond er keurig in de omschrijving dat een maatje groter aan te bevelen was. Dag erna werden de laarzen geleverd. Twinkelingen in haar ogen. Ze zijn superleuk en ook nog eens prachtig gemaakt zoals je van Shoesme gewend bent en dus ook mag verwachten. Het liefst slaapt ze met de laarzen aan ;-)
Hi Seleste, Wat een geweldige review, dankjewel! π We kunnen ons helemaal voorstellen dat je dochter verliefd werd op de cowboy boots met eenhoorns, zo leuk om te horen dat het liefde op het eerste gezicht was! π¦π’ Fijn dat het maatadvies goed werkte en dat ze de volgende dag al de laarzen in huis had. Die twinkelingen in haar ogen zeggen genoeg! We hopen dat ze nog lang plezier heeft van haar favoriete laarzen (ook al wil ze er misschien in slapen π). Groetjes, Team Shoesme π
Stevige, kwalitatief goede schoenen die ook nog overal mee te combineren zijn. Door het elastiek en klittenband kan mijn zoontje ze zelf makkelijk aan en uit doen. Wel zo handig! Blij mee!
Hi Marit, Dankjewel voor je mooie review! π Geweldig om te horen dat de schoenen niet alleen stevig en van goede kwaliteit zijn, maar ook nog eens overal mee te combineren zijn! π¦π Fijn dat je zoontje ze dankzij het elastiek en klittenband zelf makkelijk aan en uit kan doenβdat is inderdaad super handig! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Altijd fijne schoenen van Shoesme. Goeie kwaliteit schoenen en perfect voor de smallere voetjes.
Hi Lucia, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je altijd tevreden bent met de schoenen van Shoesme en dat ze perfect passen voor smallere voetjes. π§π Goeie kwaliteit is waar we voor staan, dus fijn dat dat goed bevalt! We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
De eerste schoentjes van mijn neefjes en nichtjes waren allemaal van Shoesme, ook mijn dochtertje draagt nu schoenen van Shoesme. Voor de eerste stapjes zijn de schoentjes super flexibel en daarna groeien de schoenen met de kinderen mee naar uiteindelijk stevigere schoenen. Een topmerk!
Hi Rianne, Wat een prachtige review, dankjewel! π Zo bijzonder om te horen dat de eerste schoentjes van al je neefjes en nichtjes van Shoesme waren, en nu ook je dochtertje haar eerste stapjes zet op onze schoenen. πΆπ We zijn blij dat je de flexibiliteit voor de eerste stapjes en de stevigheid naarmate ze groeien zo waardeertβdat is precies wat we willen bereiken! We hopen je nog vaak te mogen helpen met nieuwe schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne schoenen die ook een goede loophouding geven.
Hi Nikkie, Bedankt voor je mooie review! π Super om te horen dat de schoenen niet alleen mooi en stevig zijn, maar ook helpen bij een goede loophouding. β¨ Fijn dat je er zo tevreden mee bent! We hopen je snel weer terug te zien! π Groetjes, Team Shoesme
Snel geleverd, goede keuze aan schoenen, kwaliteit zool uitstekend, goede maatbegeleiding, en snelle reactie van de klantenservice
Hi Elise, Heel erg bedankt voor je fijne review! π We zijn blij dat de schoenen snel zijn geleverd en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de zool en de maatbegeleiding. π Super ook dat je een goede ervaring had met onze klantenservice! We kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
Shoesme is een ontzettend fijn merk voor onze kindervoeten! Goede kwaliteit, duidelijkheid over de maat met het meetsysteem. En veel variatie in hippe, vrolijke schoenen. Top!
Hi Esther, Heel erg bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat Shoesme zo goed bevalt voor de kindervoetjes en dat het meetsysteem duidelijk en handig is. ππ We zijn blij dat je de variatie in hippe en vrolijke schoenen waardeert! π We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Heel snel geleverd en hele goede kwaliteit. 1 van de weinige die kleine maat schoenen hebben die ook nog leuk zijn. ( bedoel hiermee kindje van 2 met maat 19. Heel fijn
Hi Celine, Bedankt voor je superleuke review! π We zijn blij om te horen dat de schoenen snel geleverd zijn en dat je tevreden bent met de kwaliteit. β¨ Zo fijn dat je voor je kleintje met maat 19 zulke mooie en leuke schoenen hebt kunnen vinden! π Hopelijk tot snel weer! π Groetjes, Team Shoesme
Hele fijne schoenen en goede service.
Hi Eva, Bedankt voor je review! π Super om te horen dat je tevreden bent met de schoenen en onze service. β¨ We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Super leuke schoentjes en de perfecte zool om te leren lopen!
Hi Inge, Heel erg bedankt voor je leuke review! π Wat bijzonder dat dit de allereerste schoentjes van je dochter zijn! πΆπ We zijn blij om te horen dat ze er superleuk uitzien Γ©n perfect zijn om op te leren lopen. Veel plezier met alle stapjes die ze gaat zetten! π Groetjes, Team Shoesme
Just bought our second pair. Very happy with the style, quality, and shipping.
Hi Ariel, Thanks so much for your lovely review! π We're thrilled that you're happy with the style, quality, and quick shipping. ππ Itβs fantastic to have you back for a second pair! We look forward to your next order! Best, Team Shoesme
Prachtige schoenen voor mijn dochtertje besteld en met 1 dag al in huis. Helemaal top!
Hi Nishida, Bedankt voor je geweldige review! π Super om te horen dat de schoenen voor je dochtertje zo snel geleverd zijn en dat je er helemaal blij mee bent. Fijn dat alles naar wens is gegaan! We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Schoenen gekocht voor mijn dochter, tijdig geleverd en kwaliteit conform verwachting. Hoe de schoen wordt hepresenteerd online, komt overeen met de werkelijkheid.
Hi Stephan, Dankjewel voor je fijne review! π Fijn om te horen dat de schoenen voor je dochter op tijd zijn geleverd en dat de kwaliteit precies is zoals je verwachtte. π§π We vinden het belangrijk dat wat je online ziet, overeenkomt met de werkelijkheid! Hopelijk zien we je snel weer voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
De schoentjes staan mooi en passen perfect. MIjn dochter liep er gelijk op weg en draagt ze graag. Door de klittebandsluiting mijn dochter ze zelf makkelijk aan en uit trekken en is de pasvorm perfect.
Hi Tanja, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat de schoentjes zo goed passen en dat je dochter er meteen op weg liep! π§π Super dat de klittenbandsluiting haar helpt om ze makkelijk zelf aan en uit te doen, en dat de pasvorm perfect is. We hopen dat ze er veel plezier van heeft! Groetjes, Team Shoesme
Netjes verpakt en snel geleverd
Hi Jolien, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat de bestelling netjes verpakt en snel geleverd is. We streven er altijd naar om onze service top te houden! π¦π Hopelijk tot snel voor je volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Voor mijn dochter bestel ik doorgaans shoesme schoenen met rubberen neuzen. Heel fijn, niet kapot te krijgen. Ik heb nu schoenen zonder rubberen neus, daar toch een beetje spijt van, binnen een dag al een kleine beschadiging in het leer.
Hi Lonneke, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat de schoenen met rubberen neuzen altijd zo goed bevallen en dat ze echt tegen een stootje kunnen. π§π Jammer dat je bij de schoenen zonder rubberen neus wat sneller een beschadiging hebt gezien. We waarderen je feedback hier zeker! Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme
Ik kan altijd goed slagen bij Shoesme voor mijn drie kinderen en weet dat in voor kwaliteit betaal. Ik kan terecht voor trendy en casual modellen en diverse βsluitingenβ. als er ruimte is voor verbetering zou dit enkel op de levertijd zijn.
Hi Stephanie, Bedankt voor je fijne review en je feedback! π Geweldig om te horen dat je altijd goed slaagt voor je drie kinderen en tevreden bent met de kwaliteit en het aanbod aan modellen en sluitingen. π§π¦π We nemen je suggestie over de levertijd zeker mee, want we willen ons altijd blijven verbeteren. Hopelijk kunnen we je bij je volgende bestelling nog sneller blij maken! Groetjes, Team Shoesme
Hi Leanne, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle service. We staan altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen! Hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Dit is denk ik het 4e paar dat wij van Shoesme voor ons zoontje hebben gekocht. Hij inmiddels 3jaar en we hebben er altijd veel plezier van gehad.
Hi Joyce, Wat leuk om te horen dat jullie alweer het 4e paar Shoesme schoenen voor je zoontje hebben gekocht! π We zijn blij dat jullie er telkens zoveel plezier van hebben en dat ze goed bevallen. π¦π We hopen dat dit paar ook weer veel avonturen met hem mag meemaken! Groetjes, Team Shoesme
Goede kwaliteit en helemaal trendy.
Hi Nora, Dankjewel voor je leuke review! π Geweldig om te horen dat de cowboy laarsjes precies zoals op het plaatje zijn en dat je blij bent met de kwaliteit en het trendy design! π’β¨ We hopen dat je er veel plezier van hebt en zien je graag terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Geven genoeg ondersteuning
Hi Dieuwke, Wat fijn om te horen dat je dochter de schoenen heerlijk vindt zitten! π Super dat ze genoeg ondersteuning geven, dat is precies waar we voor gaan! π We hopen dat ze er nog lang van kan genieten en zien je graag terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Hele fijne schoenen. Goede kwaliteit en mooie pasvorm. Een van de weinige schoenen die niet als een blok aan een kleintje hun voet valt.
Hi Maritsa, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en pasvorm van onze schoenen. π We zijn blij dat ze zo goed passen en niet te zwaar aanvoelen voor de kleintjes! We hopen je snel weer te mogen helpen bij je volgende aankoop! Groetjes, Team Shoesme
Telkens uiterst tevreden over elk paar schoenen dewelke ik aankoop voor mijn zoon. Super kwaliteit van materialen, mooie designs met oog voor details op de schoenen. De schoenen passen ook telkens zeer mooi aan, zonder enige wrijving.
Hi AnaΓ―s, Dankjewel voor je prachtige review! π Wat fijn om te horen dat je telkens zo tevreden bent met de schoenen voor je zoon. π¦π We zijn blij dat je de kwaliteit, het design en de details zo waardeert, en natuurlijk dat de pasvorm telkens perfect is! We hopen je nog vaak blij te maken met nieuwe paren schoenen! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.