Snelle service en goede prijs- kwaliteit verhouding.

Mooie schoenen van zeer goede kwaliteit. Levering is altijd op tijd. Fijne retour voorwaarden. Ook wel fijn dat de maattabel en de omschrijving van de pasvorm altijd kloppen. Kortom erg blij met Shoesme.

snelle verzending

Ik had de schoentjes zeer snel in huis, goed op de hoogte gehouden via de mail. Leuk cadeautje voor de kinderen erbij

Snelle levering, goed product

Heel klantvriendelijk

Veters waren iets te kort mocht nieuwe kopen die wel de goede lengte hadden, bedrag werd direct gecrediteerd van het bedrag. Dus super netjes geregeld.

Geweldige schoenen, geweldige service, zeer tevreden!

Ik heb voor het eerst online besteld en het was meteen een goede ervaring. Mijn dochter had de sneaker gezien online en wilde ze graag hebben. De eerste zending waren ze te klein, maar jullie hebben meteen een retoursticker erbij, dus supermakkelijk was dat om te doen. Paar dagen later hadden we de goede maat binnen en mijn dochter is dolblij met de schoen en ze lopen ook nog meteen lekker. Jammer dat ze al maat 35 heeft en dat daar jullie maat stopt. Ik hoop dat jullie nog grotere maten gaan maken. Jullie schoenen en laarsjes zijn altijd het leukst! Sandalen ook.

Mooie goede schoenen, en snelle bezorging!

Ik was op dat moment niet thuis maar had briefje op de deur gedaan en dit hebben ze gedaan dus toen als nog hadden we de mooie schoenen in ontvangst kunnen nemen.

Super snelle levering!

Goede schoenen, snelle levering!

Goede en leuke schoenen met goede service

De schoenen van Shoesme zijn voor onze kinderen perfect. Zitten altijd goed en zijn heel gaaf in uitvoering.

Snelle verzending

Snelle levering, fijne schoenen, fijne prijs

Hele snelle levering De schoenen zitten goed. En na afprijzing betaalbaar

Snelle bezorging en mooie producten

Bezorging binnen enkele dagen. Inclusief leuk cadeautje voor je kleine. Mooie en degelijke producten.

Fijne schoenen, dochter vindt ze mooi en is blij met de ballon die in de doos zat. Ik ben blij met snelle levering.

mooi schoenen en goede service

ruime keuze uit mooie kinderschoenen en supersnel in huis

Top schoentjes voor mijn zoontje.

Hij kan er goed op lopen, en ze slijten niet snel. Hij heeft geen zweetvoetjes in de schoentjes wat in ander schoentjes wel gebeurt.

Hele fijne ervaring

Netjes te woord gestaan en gewoon super schoenen

Goede en snelle bezorging en retourprocedure

Goede en snelle bezorging en retourprocedure

Snelle levering, goede service en producten

Fijne sandalen gekocht, nu een paar sneakers besteld. TOP.

Goede service en mooie schoenen!

Snelle en goede service en een mooi product (schoenen).

Stevige en mooie schoenen, goede service

Ik koop al sinds onze dochter loopt schoenen van shoesme. Ze zijn stevig, mooi en onze dochter is er beter door gaan lopen. Daarnaast is de service ook top als er iets met je schoenen aan de hand is. Een echte aanrader

Snelle service, netjes geleverd.

Prima ervaring. Overzichtelijke website.

Snel en uitstekende kwaliteit

Tevreden

Duidelijke website, snelle levering.

Snelle goede service!

Obline schoenen besteld bij Shoesme. Schoenen waren snel geleverd. Bij een vraag werd snel gereageerd op de mail en werd ik fijn geholpen! Super!

snelle levering, goede kwaliteit, netjes bezorgd, fijn op de hoogte gehouden via mail

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg