. Snel en zeker

Schoentjes waren niet heel

Op vrijdag heb ik schoentjes besteld op de site stond dat ze zaterdag geleverd werden. Door de vertraging bij de post kreeg ik ze pas dinsdag einde van de middag. Aan de achter kant zat een deuk in de schoen en de bescherming achter het ritsje zat vast genaaid waardoor de schoenen niet open konden. Schoenen dus weer retour gestuurd en schoentjes in de winkel gekocht.

Zeer goed!!!

De schoen viel wat klein en ik had mij verkeken op de kleur, ik kon makkelijk en gratis retourneren. Bij de nieuwe bestelling kreeg ik de verkeerde schoen in de goede doos. Dus weer retour. Daarna de goede ontvangen. Daarna kreeg ik een belletje of het nu wel goed was gegaan met de bestelling. Dat vind ik zeer netjes!!! Hele snelle levering ook. ik ben zeer tevreden.

Snelle levering super kwaliteit

Shoesme schoenen zijn van goede kwaliteit en de levering is super snel!

Goeie kwaliteit, snelle levering in België. Echt een aanrader

Super snelle levering, de schoenen precies hoe ik ze voorstelde.

Super snelle levering, de schoenen precies hoe ik ze voorstelde.

Leuke schoenen en goede pasvorm. Maar na 1 dag spelen in speeltuin niet meer goed schoon te krijgen terwijl ik ze wel heb ingespoten. Maar is met bijna alle leren schoenen dus ligt niet aan de schoen denk ik.

Zeer snel geleverd.

Goede beschrijving bij het product en voldoet aan de eisen!

Superleuke schoenen

Superleuke en bijzondere boots en sneakers. Kwaliteit is meestal ook goed, van de cowboyboots zeer goed!

Super service

Ik vond het super goede service en het was snel geleverd en veel keus ook echt top

Tevreden

Het liefst heeft hij de regenlaarsen de hele dag aan. Heeft meestal ook jullie schoenen. Al koop ik die bij mij schoon broer in de schoenenzaak.

Prima service, mooie regenlaarsjes, blij!

Regenlaarsjes voor mijn kleinzoon, incl. sokjes en meetlat voor zijn voetjes gekocht. Levering was snel. Iedereen blij.

Snelle levering, goede schoenen

Goede klantenservice, na wat problemen

Mijn dochter draagt altijd schoenen van shoesme, maar ik bestel ze altijd ergens anders. De schoenen maat 26 die mijn dochter heeft zijn te klein en passen niet meer. Dus ik heb schoenen maat 28 gekocht. Deze zijn veel en veel te groot. Kan gebeuren. Nog een poging gewaagd, misschien lag het aan het model. Zelfde model als ze had in maat 28 besteld (de huidige 26 passen niet) en de voorheen bestelde 28 in 26 besteld. Helaas kreeg ik een doos waar 26 in moest zitten, waar maar 27 in zat. En de doos waar 28 in moest zitten, zaten compleet andere schoenen in dan dat ik besteld had. Beide zijn weer retour gegaan. De klantenservice heeft contact met mij opgenomen en mij uitstekend verder geholpen. Het probleem is hiermee opgelost.(Ook is er uitleg geboden over de verschillende maten.De maten komen nu beter overeen met hun tabellen als voorheen)

Snelle levering, gratis retour. Helaas was de schoen die ik besteld en betaald had nirt meer op voorraad. Kreeg ik netjes bericht van en gelijk mijn geld terug

Verkeerde zending

Toen bleek Mijn bestelling inmiddels niet meer leverbaar... jammer

Goede oplossingen!

De levering was slecht en er zaten penstrepen op. Door shoesme netjes opgelost dmv korting en een oplossing voor de penstrepen, dus goed tevreden!

Had schoenen besteld, maar die waren toch niet op voorraad. Kreeg een kortingscode per mail en mocht een nieuw paar bestellen.

Super snel!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Lichte schoen, top. Kwamen wel wat later binnen. Voor mij was het geen probleem

Snelle levering en hele fijne stevige kinder sneakers

Hele goede schoenen

Hele goede schoenen en ruime keus

Mooie, goede schoenen.

Snelle bezorging. Wel lastig dat de 2 paar op verschillende dagen bezorgd werden, was mij ook niet meteen duidelijk.

Super en netjes

Zeer snel en netjes geholpen

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg