Snelle goede service .

Klantenservice is snel en vriendelijk. Moest schoenen terug sturen en het geld was snel terug. De schoenen zijn ook mooi en van goede kwaliteit.

Snel in huis en ook retour snel verwerkt.

Slordig

Ik had maat 26 besteld en kreeg maat 28 thuis geleverd.

Vind het erg netjes hoe jullie de klacht hebben opgelost. En mij nieuwe opties hebben gegeven voor een andere schoen uit te zoeken. Bedankt daarvoor

ééntje om terug te keren :-)

Bestellen was simpel , snel , mooie schoendoos ,de plassebotjes met zorg verpakt , het totaal pakketje was mooi om zo cadeau te geven .

Leuke schoenen

Precies wat ik nodig had voor mijn dochter. Stevige rubberen neus die ze niet kapot kan maken. En ze zijn ook super mooi.

Geweldig hoe directe verkoop ook kan zijn! 10 punten

Hele snelle levering. Niet verwacht vanuit een merk zelf. Ik bestel zeker weer! Ook leuk dat er 2 leuke balonnen bij zaten

Snelle bezorging. Netjes verpakt en met een extra cadeautje in de vorm van een hele grote ballon. Schoenen conform afbeeldingen op de website en met extra informatie over het productieproces. Leuk om te lezen. NB: Onze dochter vond de ballon helemaal geweldig en speelt er al 3 dagen mee.

Zeer tevreden over shoesme

Super snelle service in een rare tijd. Onze complimenten!!

Mooie schoenen, snelle levering

altijd top schoenen en snelle levering.

Altijd tevreden over shoesme al 4 jaar

Mooie sneakers en snel geleverd!

Mooie sneakers en snel geleverd ook altijd fijn!

Goede service en snel bezorgd

Mooie schoenen van goede kwaliteit schoenen en super snel bezorgd

Snel, goede service

Goede service, snelle levering en altijd goede kwaliteit

Snelle service, mooie schoentjes

De schoentjes zijn altijd weer ontzettend leuk en van goede kwaliteit. Je hebt ze ook in een dat al binnen. Helemaal top!

Stevige en super leuke schoenen, levering was ook snel.

Stevige en super leuke schoenen, levering was ook snel.

Product naar wens

was prima naar wens

Goede kwaliteit goede service

Mooie schoenen top kwaliteit

Ik koop al sinds onze oudste dochter heel klein was schoentjes van shoesme. Ze zitten altijd als gegoten en zijn soepel. Fijne schoenen voor voetjes in de groei.

We zijn heel blij met de schoenen voor shoesme!

We kopen alle schoenen en sandelen bij shoesme voor mijn zoontje. Hij loopt er heerlijk op en zien er leuk uit. Bij de laatste bestelling hebben we de verkeerde kleur gekregen. Dat is niet erg, want m’n zoontje is blij met de donkerbruine sandalen ipv lichtbruine sandalen.

Pen strepen op nieuwe schoenen

Mijn bestelde Shoesme roze schoenen maat 24 kwam binnen. Altijd gekozen voor Shoesme voor de leuke uitstraling en goede kwaliteit. Toen ik de doos open deed zag ik twee prachtige schoenen. Helaas zaten er op beide schoenen meerdere pen strepen. Op beide schoenen zaten dezelfde dus dit is niet per ongeluk gegaan. Zelf maar aan het boenen gegaan en nu zo goed als weg. Na een telefoontje en een goed en vriendelijk gesprek was het opgelost en kreeg ik ook nog eens korting bij mijn volgende bestelling. Heel goed opgelost en zal zeker nog eens bestellen bij Shoesme.

Snel &goed geholpen

Perfecte service

Snelle levering goed service

Netjes verpakt ook leuk met ballon er bij. Snelle levering en goede service

ma geholpen.

Fijne service , werd via de klantenservice prima geholpen

Snelle levering, goede kwaliteit

De eerste schoentjes in de winkel gehaald en veel plezier van gehad! Nu het 2e schoentje online besteld en zitten goed!! Goede kwaliteit en snelle levering :)

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg