Levering was snel en de sandalen echt geweldig!! Superkwaliteit en de maatomschrijving perfect!
Hoi Chandra, Dank je voor de mooie 10! Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze sandalen. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens bij Shoesme groetjes Barbara
Online heb ik sandaaltjes besteld die ik helaas in de winkel niet meer kon vinden. Super leuk ook dat er nu een kinderzonnebril wordt bijgedaan. Na 2 dagen zijn de sandaaltjes geleverd en ze passen. Echter stond op de website dat ze een maat kleiner vallen, wat voor dit model absoluut niet het geval was. Gelukkig had ik een ander kleurtje in de winkel gepast en wist ik welke maat ik moest bestellen. Puntje van aandacht als ik heel kritisch ga zijn. Als jullie een zonnebril erbij doen, is het misschien handig om geen roze zonnebril mee te sturen met schoentjes uit de collectie voor jongetjes. Verder zeer tevreden.
Beste Judith, Dank je voor je positieve beoordeling. Je opmerking over de maatvoering zullen we zeker gaan bekijken, altijd handig om feedback te krijgen. Ik denk dat degene die jouw bestelling heeft gedaan zelf een zonnebril op had, we gaan een stoere jouw kant opsturen. groetjes Barbara
Duidelijke omschrijving van product, mooie schoenen en snel geleverd. Top!
Beste Alinda, Bedankt voor je goede beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over Shoesme. Veel plezier met je aankoop, en graag tot ziens bij shoesme. Groetjes Chantal
Prima levering!
Bedankt voor de 10! Veel plezier met je aankoop. graag tot ziens bij Shoesme Groetjes Chantal
Prettige website met goede zoekcriteria en goede en leuke schoenen. Wel prijzig helaas
Beste Florien, Bedankt voor je goede beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze website. Shoesme schoenen zijn gemaakt van premium kwaliteit leer dat in Europa gelooid is. Ze worden met de hand gemaakt. Wist je dat een gemiddelde schoen 180 handelingen ondergaat van de snijtafel waar het leer wordt gesneden tot aan de verpakkingstafel waar de schoenen nog eens grondig worden geborsteld, gereinigd en gecontroleerd voordat ze de doos in gaan. dus vandaar de prijs kwaliteit verhouding. Graag tot ziens bij Shoesme Groetjes Chantal
Ik vroeg me alleen af wanneer je je geld weer terug op je rekening krijgt als je een product retour heb gedaan
Beste Mandy, Bedankt voor je beoordeling. Je retour moet binnen 14 werkdagen verwerkt zijn. mocht dit niet het geval zijn wil je dan de track en trace en je bestelnummer mailen naar onze klantenservice. [email protected] Dan kunnen we het voor je nakijken. Groetjes Chantal
snelle levering, goede kwaliteit schoen
Beste Nienke, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over Shoesme. Veel plezier met je aankoop. Graag tot ziens bij Shoesme
De schoenen zijn echt goed voor de voetjes van kinderen Het enige jammere is dat jullie geen halve maten voeren
Beste Sanne, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze schoenen. Wij hanteren altijd als het kind tussen 2 maten valt neem dan altijd de grootse maat i.v.m. groeiruimte. Vandaar dat wij geen halve maten produceren. Veel plezier met je aankoop. Groetjes Chantal
Heel mooie schoenen. Mijn zoontje heeft heel smalle voeten. Heel moeilijk om passende schoenen te vinden. Maar de schoenen van Shoesme zitten perfect, zijn heerlijk zacht en lichtgewicht. Twee verschillende maten online besteld, omdat ik ondanks de duidelijke maat tabel twijfelde. Beiden snel bezorgd, gepast en daarna het paar wat te groot was gratis retour gestuurd. Prettig om thuis rustig 2 verschillende maten te passen.
Beste Chermain. Bedankt voor je goede beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent over Shoesme. Dit horen wij graag. Veel plezier met je aankoop. en graag tot ziens bij Shoesme Groetjes Chantal
Zeer snelle levering, ook tijds corona. Mooie slofjes
Beste Ann, Bedankt voor de 10! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Graag tot ziens bij Shoesme Groetjes Chantal
Online sandaaltjes en schoentjes besteld op basis van advies van een van de medewerksters. Het advies ten aanzien van de schoentjes was fantastisch, dat van de sandaaltjes niet. In tweede instantie nogmaals advies gekregen van een andere medewerkster, met wederom een prima resultaat. Heel goede en vriendelijke service. Retourneren en creditering van het bedrag verliepen zonder probleem.
Beste Desiree, Bedankt voor je goede beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. En dat je goed advies heb gekregen zodat het bestellen van de juiste maat goed is verlopen. We zien je graag een keertje terug. Groetjes Chantal.
Top site veel keuze
Beste Migal, Bedankt voor de 10! Graag tot ziens bij Shoesme. Groetjes Chantal
Mooie, comfortabele schoenen van erg goede kwaliteit.
Beste Kasia, Bedankt voor je goede beoordeling. Veel plezier met je aankoop. Graag tot ziens bij Shoesme. Groetjes Chantal
Schoen past perfect bij me dochter en makkelijk aan te doen
Beste Savonna, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat de schoenen zo goed bevallen. Graag tot ziens bij Shoesme. Groetjes Chantal
Snelle verzending, soms klopt de voorraad op internet niet waardoor er een maat al uitverkocht kan zijn. Retouren verwerkingstijd is erg lang. Maar altijd leuke goede schoenen?
Beste Ilse, Bedankt voor je bericht. Wat fijn dat de schoenen zo goed bevallen! Excuus dat er wat mis is gegaan met de bestelling i.v.m. een onverwachte manco. Onze voorraad draait sinds kort via een vernieuwd systeem waardoor we (helaas) heel af en toe inderdaad foutjes tegenkomen. Maar we zijn achter de schermen druk bezig onze voorraad 100% kloppend te maken zodat je altijd verzekerd bent van een juiste bestelling. Nog veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Groetjes, Margot
Echt op winkel, service, supersnel verzending. Alles klopt!
Beste Daniela, Bedankt voor de 10! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Shoesme. Hier doen we het voor. Graag tot ziens bij Shoesme. Groetjes Chantal
Beste Leopoldina, Bedankt voor de 10! Hier worden wij heel blij van. Graag tot ziens bij Shoesme Groetjes Chantal
Overzichtelijke site, veel keuze, snel geleverd! Product goed verpakt.
Beste Joyce, Bedankt voor je goede beoordeling. We wensen je veel plezier met je aankoop. Graag toto ziens bij Shoesme. Groetjes Chantal
Ik bestel de schoenen voor mijn dochter altijd bij shoesme. Altijd goede kwaliteit en erg mooie schoenen. De sandalen zijn superschattig.
Beste Marlies, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over Shoesme. Veel plezier met je aankoop. Graag tot ziens bij Shoesme. Groetjes Chantal
Product werd 2 dagen na bestelling bezorgd. We zijn erg tevreden over de schoenen. De kinderen lopen er zo mee weg en door de hoge rubberen neus slijt de voorkant nauwelijks bij het kruipen.
Beste Sanne, Bedankt voor je goede beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de schoenen . veel plezier van je aankoop. Graag tot ziens bij Shoesme. Groetjes Chantal
Erg klant vriendelijk en snelle bezorging.
Beste Emke, Bedankt voor je goede beoordeling. Veel plezier met je aankoop. Graag tot ziens bij Shoesme Groetjes Chantal
Fijne mooie regen laarzen. Bedankt voor de ballon en sleutelhanger mijn zoontje vindt het boeiender dan zijn laarzen.
Bedankt voor je positieve beoordeling. Veel plezier met je aankoop. Graag tot ziens bij Shoesme
De eerste schoentjes van Shoesme voor ons zoontje vonden wij super (de zwarte halfhoge babysneakers)! Toen hij daar uit gegroeid was, vonden we het heel jammer dat deze maar tot maat 22 gaan. Mijn zoontje is groot en heeft dus ook grote voeten voor zijn leeftijd. De schoenen die hij nu draagt (witte sneakers met zwart detail) zijn ook wel ok, maar we waren nu eenmaal gek op die babysneakers. Mijn zoontje draagt alvast wel graag de schoenen van Shoesme. Als we andere nieuwe schoenen proberen, tiert hij het hele huis samen om ze aan te proberen. Bij Shoesme hebben we nooit dat probleem. Om ze uit te trekken, hebben we dan wel weer het drama. Het valt ons wel op dat het heel moeilijk is om leuke sneakers te vinden in een zwarte kleur. Dat zou ons net iets blijer gemaakt hebben. Vlekken, slijtage en dergelijke zie je daar toch net iets minder snel op. Dus Shoesme, als je ooit die babysneakers in grotere maten zou maken, zouden wij ze direct kopen!
Mooie en comfortabele sneaker, staat stoer en makkelijk met klittenband.
Beste Eveline, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier met de Sneakers. Graag tot ziens bij Shoesme Groetjes Chantal
Van de 10 keer dat je hier iets besteld, krijg je 9 keer foutieve schoenen geleverd. Bijvoorbeeld jongens sneakers in plaats van meisjes sneakers. Verkeerde schoenmaten, verkeerde kleur schoenen, twee rechterschoenen met twee verschillende maten in een schoenendoos. Meerdere keren klachten ingediend waarna ik wel een kortingsbon kreeg, maar ook daar gaat het mee fout. En wat ik nog het ergste vond van mijn laatste bestelling is dat mijn bestelde sneakers na ruim 1,5 week wachten op mijn bestelling en eerder contact te hebben opgenomen over de status gewoon vergeven zijn aan een andere klant. Fout van het systeem. Vervolgens schoenen niet meer te krijgen. Krijg je weer een kortingsbon, maar wat heb je daaraan als het keer op keer fout gaat. En dan ook nog 20 euro moeten betalen voor sneakers die je nooit ontvangen hebt. Ze lossen het vast wel weer op, maar de tijd en energie die je erin moet steken. De kwaliteit van de schoenen is overigens super, maar ik koop ze voortaan wel elders.
Beste Nicole, Het is erg spijtig dat je ervaringen bij Shoesme niet zo positief zijn. Bedankt voor je eerlijke review. Wij zijn een jong en enthousiast team en via deze manier kunnen we zeker leren van de belevingen van de klant zelf en hierop snel actie ondernemen om dit te verbeteren. We hebben inmiddels ook contact met je gehad om de zaken nog nader te bespreken. We hopen dat je in de toekomst Shoesme toch nog een kans wilt geven. Vriendelijke groet, Margot
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg