Levering was snel en de sandalen echt geweldig!! Superkwaliteit en de maatomschrijving perfect!

Goed met 1 kleine kanttekening

Online heb ik sandaaltjes besteld die ik helaas in de winkel niet meer kon vinden. Super leuk ook dat er nu een kinderzonnebril wordt bijgedaan. Na 2 dagen zijn de sandaaltjes geleverd en ze passen. Echter stond op de website dat ze een maat kleiner vallen, wat voor dit model absoluut niet het geval was. Gelukkig had ik een ander kleurtje in de winkel gepast en wist ik welke maat ik moest bestellen. Puntje van aandacht als ik heel kritisch ga zijn. Als jullie een zonnebril erbij doen, is het misschien handig om geen roze zonnebril mee te sturen met schoentjes uit de collectie voor jongetjes. Verder zeer tevreden.

Duidelijke omschrijving van product, mooie schoenen en snel geleverd. Top!

Fijne website

Prima levering!

Altijd goede kwaliteit schoenen

Prettige website met goede zoekcriteria en goede en leuke schoenen. Wel prijzig helaas

je kan hier prima iets bestellen

Ik vroeg me alleen af wanneer je je geld weer terug op je rekening krijgt als je een product retour heb gedaan

snel, professioneel

snelle levering, goede kwaliteit schoen

Goede kwaliteit en snelle levering

De schoenen zijn echt goed voor de voetjes van kinderen Het enige jammere is dat jullie geen halve maten voeren

Super fijne schoenen en goede service

Heel mooie schoenen. Mijn zoontje heeft heel smalle voeten. Heel moeilijk om passende schoenen te vinden. Maar de schoenen van Shoesme zitten perfect, zijn heerlijk zacht en lichtgewicht. Twee verschillende maten online besteld, omdat ik ondanks de duidelijke maat tabel twijfelde. Beiden snel bezorgd, gepast en daarna het paar wat te groot was gratis retour gestuurd. Prettig om thuis rustig 2 verschillende maten te passen.

Zeer snelle levering, ook tijds corona. Mooie slofjes

Uiteindelijk heel tevreden

Online sandaaltjes en schoentjes besteld op basis van advies van een van de medewerksters. Het advies ten aanzien van de schoentjes was fantastisch, dat van de sandaaltjes niet. In tweede instantie nogmaals advies gekregen van een andere medewerkster, met wederom een prima resultaat. Heel goede en vriendelijke service. Retourneren en creditering van het bedrag verliepen zonder probleem.

Top site veel keuze

Goede kwaliteit en mooie schoenen

Mooie, comfortabele schoenen van erg goede kwaliteit.

Schoen past perfect bij me dochter en makkelijk aan te doen

Super schoenen

Snelle verzending, soms klopt de voorraad op internet niet waardoor er een maat al uitverkocht kan zijn. Retouren verwerkingstijd is erg lang. Maar altijd leuke goede schoenen?

Top winkel en service!

Echt op winkel, service, supersnel verzending. Alles klopt!

Kwaliteit is goed en snelle levering top

Top site,ruime keuze

Overzichtelijke site, veel keuze, snel geleverd! Product goed verpakt.

Ik bestel de schoenen voor mijn dochter altijd bij shoesme. Altijd goede kwaliteit en erg mooie schoenen. De sandalen zijn superschattig.

Snelle service met een kwalitatief goed product

Product werd 2 dagen na bestelling bezorgd. We zijn erg tevreden over de schoenen. De kinderen lopen er zo mee weg en door de hoge rubberen neus slijt de voorkant nauwelijks bij het kruipen.

Zeer goed geholpen

Erg klant vriendelijk en snelle bezorging.

Fijne mooie regen laarzen. Bedankt voor de ballon en sleutelhanger mijn zoontje vindt het boeiender dan zijn laarzen.

Liever de babysneakers, maar deze zijn ook wel ok.

De eerste schoentjes van Shoesme voor ons zoontje vonden wij super (de zwarte halfhoge babysneakers)! Toen hij daar uit gegroeid was, vonden we het heel jammer dat deze maar tot maat 22 gaan. Mijn zoontje is groot en heeft dus ook grote voeten voor zijn leeftijd. De schoenen die hij nu draagt (witte sneakers met zwart detail) zijn ook wel ok, maar we waren nu eenmaal gek op die babysneakers. Mijn zoontje draagt alvast wel graag de schoenen van Shoesme. Als we andere nieuwe schoenen proberen, tiert hij het hele huis samen om ze aan te proberen. Bij Shoesme hebben we nooit dat probleem. Om ze uit te trekken, hebben we dan wel weer het drama. Het valt ons wel op dat het heel moeilijk is om leuke sneakers te vinden in een zwarte kleur. Dat zou ons net iets blijer gemaakt hebben. Vlekken, slijtage en dergelijke zie je daar toch net iets minder snel op. Dus Shoesme, als je ooit die babysneakers in grotere maten zou maken, zouden wij ze direct kopen!

Goede pasvorm en comfortabele schoentjes!

Mooie en comfortabele sneaker, staat stoer en makkelijk met klittenband.

Mooie schoenen, waardeloze leveringen

Van de 10 keer dat je hier iets besteld, krijg je 9 keer foutieve schoenen geleverd. Bijvoorbeeld jongens sneakers in plaats van meisjes sneakers. Verkeerde schoenmaten, verkeerde kleur schoenen, twee rechterschoenen met twee verschillende maten in een schoenendoos. Meerdere keren klachten ingediend waarna ik wel een kortingsbon kreeg, maar ook daar gaat het mee fout. En wat ik nog het ergste vond van mijn laatste bestelling is dat mijn bestelde sneakers na ruim 1,5 week wachten op mijn bestelling en eerder contact te hebben opgenomen over de status gewoon vergeven zijn aan een andere klant. Fout van het systeem. Vervolgens schoenen niet meer te krijgen. Krijg je weer een kortingsbon, maar wat heb je daaraan als het keer op keer fout gaat. En dan ook nog 20 euro moeten betalen voor sneakers die je nooit ontvangen hebt. Ze lossen het vast wel weer op, maar de tijd en energie die je erin moet steken. De kwaliteit van de schoenen is overigens super, maar ik koop ze voortaan wel elders.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg