Geweldige schoenen voor onze meiden!

Wij kopen voor allebei onze dochters altijd de schoenen van Shoesme! Ze lopen hier erg goed op en ze vallen goed om de voeten. Wij en onze dochters willen niets anders meer dan de schoenen van dit merk

Fijne beschrijving van de pasvorm, klopt goed en goede maatadviezen voor kinderen

Schoenen voor mijn dochter gekocht die smalle voeten heeft, wat goed in de omschrijving van de schoenen staat opgenomen. Schoenen passen dus goed, het maatadvies klopt ook. Super!

Blij!

Mooie schoenen van goede kwaliteit

Goede pasvorm voor de voetjes van onze dochter. Fijn om goede kwaliteit schoenen te hebben waar ze haar eerste stappen mee kan zetten. Dat is het geld meer dan waard.

Snelle levering hele fijne schoentjes

De schoentjes werden snel geleverd. Altijd een goede maataanduiding en heerlijke schoenen voor de kids

Soepel en comfortabel

De schoenen van Shoesme zijn enorm comfortabel voor mijn zoontje. De zool is erg flexibel en ondanks zijn hoge wreef en brede voet sluiten de schoenen goed aan.

Goedzittende fijne sloffen

Heel blij met de leuke roze sloffen die de voetjes van mijn dochtertje wel goed ondersteunen tijdens het lopen in huis.

Super mooie en fijne schoenen!!

Mijn kindje kan nog niet zelfstandig lopen, maar wil nu wel graag uit de wagen en stapjes doen buiten, dus daarom toch maar alvast schoenen aangeschaft. Deze bruine laarsjes gaan heel makkelijk aan, blijven goed aan, staan super leuk en zitten (denk ik ;)) heerlijk warm! Hij wil ze ook echt graag aan! Super aankoop.

Comfortabel, leuk design en kwaliteit!

Goede schoenen in een leuk jasje. Ze kunnen bovendien tegen uren speelplezier!

Snel en netjes geleverd

We waren eerst naar de winkel in breda geweest. Daar zijn we goed geholpen. Helaas was de juist maat er niet. Toen maar online besteld. De bestelling was snel geleverd en was netjes in gepakt. De schoenen zijn top! Mijn dochter is helemaal blij ermee

Duidelijkheid

Overzichtelijke site, schoenen zien eruit zoals op de foto, snelle bezorging, maat klopt altijd.

Goede kwaliteit, goede service/verzending

Alles zoals verwacht; maar gezien de operatie die er achter zit qua logistiek, fijn dat het zoals aangegeven tijdens nestellen ook is uitgevoerd. Kan niks beter.

Altijd de juiste schoenen met het mooie meetsysteem van shoesme

Met het meetsysteem van shoesme zit ik altijd goed. Top!

Goede schoenen en snelle service.

Mooie kwaliteit schoenen en een goed meet systeem erbij gekregen. Zo kon ik meteen checken of het zelf opmeten goed gelukt was.

Beste keuze kinderschoenen

Vanaf 1 jarige leeftijd hebben wij al schoentjes van shoesme voor ons zoontje. Hij loopt heel goed op de schoenen en we krijgen altijd veel positieve reacties van andere. Zowel voor het uiterlijk als de pasvorm. Wij zijn zeer tevreden!

Mooie schoenen

Hele mooie schoenen. Perfect voor mijn dochter met smalle voetjes. Staan erg leuk!

Eerste keer besteld en super goed bevallen

Prachtige laarsjes besteld voor mijn dochtertje van bijna twee. Mooie flexibele stevige zool en heerlijk warm voor de koudere dagen. Heb er meteen de handige schoenmaat meetsysteem bij besteld. Enige jammere is dat je daar meteen na de bestelling een kortingscode voor kreeg, die kon ik toen niet meer toepassen. Maar goed, de laarsjes waren de eerste keer te klein, dus de hele bestelling opnieuw gedaan en de code toegepast. Zal zeker weer hier gaan bestellen.

Leuke laarzen

Duidelijke omschrijving voor welke ontwikkeling ze zijn. Dochter leert steeds beter lopen. Fijn om daar soepeler zole maar ook stevige schoenen voor te hebben

Superleuke schoenen en goede service

Onze dochters hebben elk jaar winterschoenen of laarsjes van Shoesme, dit jaar kozen ze zelf. Het werden de roze, hoge schoentjes met eenhoorn erop! Handig dat er al een retourlabel bij zit voor eventuele retouren (we bestellen altijd meerdere maten, zodat we goed kunnen kijken wat het beste past) en hoe leuk dat er nu een danslint bij de schoentjes zat!

Aparte exclusieve goed passend.

Schoenen die ik heb bestel. Prima pasvorm. Kwaliteit uitstekend. Kleinzoon na passen wilde ze niet eens uit. De hele dag heeft hij erop gelopen tot naar bed toe gaan. Heeft hij nog nooit eerder gedaan. Toppie

Zeer soepele schoentjes

Bestelling ging erg makkelijk. Schoentjes zitten perfect en zijn lekker soepel. Zoontje heeft tot 2 jaar geen schoenen aan gewild, dus perfect! :)

Mooie fijne schoenen voor kinderen

Hele mooie schoenen. Enige nadeel is de retourkosten als een schoen niet helemaal goed zit.

Nooit meer iets anders voor mijn zoontje!

Ik had nog nooit van Shoesme gehoord totdat een medewerker van een schoenwinkel mij erop attendeerde. De zool is heel flexibel en de schoentjes zijn heel leuk en stoer! Bij een online bestelling worden de schoentjes snel geleverd met een handige tool om de voetjes te meten en soms ook met een cadeautje. Eventueel retourneren (in ons geval bij onjuiste maat) gaat heel eenvoudig. In beide gevallen wordt je per mail goed op de hoogte gehouden over het proces. Zeer aan te raden!

Iedere keer weer goede schoenen

Voor zoontje kan ik hier het beste slagen voor goede en gave en niet te vergeten stoere schoenen. Hij heeft ze dit keer zelf uitgezocht. In de winter weer half hoge schoenen met leuke en stoere details. Hij kan er goed op lopen en rennen als de beste.

Helaas een keer wat mindere laarsjes

De metalen kettingen van beide laarsjes zijn losgelaten en dat met ongeveer 1 week dragen. Ze zijn nog wel mooi maar vind dit geen goede kwaliteit had dit niet verwacht.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg