Wij kopen voor allebei onze dochters altijd de schoenen van Shoesme! Ze lopen hier erg goed op en ze vallen goed om de voeten. Wij en onze dochters willen niets anders meer dan de schoenen van dit merk
Hi Siobhan, Wat een geweldige review, dankjewel! π Super om te horen dat jullie dochters zo blij zijn met de schoenen van Shoesme en dat ze er zo goed op lopen. π§π§β¨ Het is fantastisch dat jullie niets anders meer willen, dat zien we als een groot compliment! We hopen jullie snel weer te mogen helpen bij de volgende bestelling! π Groetjes, Team Shoesme
Schoenen voor mijn dochter gekocht die smalle voeten heeft, wat goed in de omschrijving van de schoenen staat opgenomen. Schoenen passen dus goed, het maatadvies klopt ook. Super!
Hi Anne, Bedankt voor je review! π Super om te horen dat de pasvormbeschrijving goed klopte en dat de schoenen zo goed passen bij je dochter's smalle voetjes. β¨ Heel fijn dat het maatadvies ook helemaal juist was, dat is altijd top! π We kijken ernaar uit je weer te helpen bij je volgende bestelling! π Groetjes, Team Shoesme
Blij!
Hi Laura, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent! π We worden er zelf ook blij van om te weten dat alles goed is gegaan. Hopelijk tot snel voor je volgende bestelling! π Groetjes, Team Shoesme
Goede pasvorm voor de voetjes van onze dochter. Fijn om goede kwaliteit schoenen te hebben waar ze haar eerste stappen mee kan zetten. Dat is het geld meer dan waard.
Hi Nadia, Dankjewel voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed passen en dat ze ideaal zijn voor de eerste stapjes van je dochter. π§ Kwaliteit is superbelangrijk bij zulke speciale momenten, dus heel fijn dat je dat zo waardeert! We hopen je snel weer te mogen helpen! π Groetjes, Team Shoesme
De schoentjes werden snel geleverd. Altijd een goede maataanduiding en heerlijke schoenen voor de kids
Hi Femke, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat de schoentjes snel geleverd werden en dat de maataanduiding altijd goed klopt. πβ¨ Fijn dat de schoenen heerlijk zitten voor de kids, dat is precies waar we voor gaan! We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
De schoenen van Shoesme zijn enorm comfortabel voor mijn zoontje. De zool is erg flexibel en ondanks zijn hoge wreef en brede voet sluiten de schoenen goed aan.
Hi Pauline, Dankjewel voor je fijne review! π Wat geweldig om te horen dat de schoenen zo comfortabel zijn voor je zoontje, vooral met zijn hoge wreef en brede voet! π¦π Fijn dat de flexibele zool goed werkt en dat de schoenen perfect aansluiten. We hopen dat hij er nog veel plezier van heeft! Groetjes, Team Shoesme
Heel blij met de leuke roze sloffen die de voetjes van mijn dochtertje wel goed ondersteunen tijdens het lopen in huis.
Hi Janneke, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat de roze sloffen zo goed zitten en de voetjes van je dochtertje goed ondersteunen tijdens het lopen in huis. π§ We zijn blij dat je er zo tevreden mee bent! Hopelijk tot snel weer voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Mijn kindje kan nog niet zelfstandig lopen, maar wil nu wel graag uit de wagen en stapjes doen buiten, dus daarom toch maar alvast schoenen aangeschaft. Deze bruine laarsjes gaan heel makkelijk aan, blijven goed aan, staan super leuk en zitten (denk ik ;)) heerlijk warm! Hij wil ze ook echt graag aan! Super aankoop.
Hi Susanne, Wat een leuke review, dankjewel! π Zo fijn om te horen dat de bruine laarsjes niet alleen makkelijk aan te trekken zijn, maar ook goed blijven zitten en er nog eens superleuk uitzien! πΆ Dat je kleintje ze graag draagt, maakt het natuurlijk helemaal een top aankoop. We hopen dat hij nog veel stapjes gaat zetten in zijn nieuwe schoentjes! Groetjes, Team Shoesme
Goede schoenen in een leuk jasje. Ze kunnen bovendien tegen uren speelplezier!
Hi Faye, Bedankt voor je leuke review! π Super om te horen dat de schoenen niet alleen comfortabel en leuk zijn, maar ook perfect voor uren speelplezier! ππ We vinden het geweldig dat je zo tevreden bent met de kwaliteit. Hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
We waren eerst naar de winkel in breda geweest. Daar zijn we goed geholpen. Helaas was de juist maat er niet. Toen maar online besteld. De bestelling was snel geleverd en was netjes in gepakt. De schoenen zijn top! Mijn dochter is helemaal blij ermee
Hi Melissa, Dankjewel voor je leuke review! π Wat fijn dat je goed bent geholpen in de winkel in Breda en dat de online bestelling daarna snel en netjes werd geleverd. ππ¦ Super om te horen dat de schoenen helemaal top zijn en dat je dochter er zo blij mee is! π We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Overzichtelijke site, schoenen zien eruit zoals op de foto, snelle bezorging, maat klopt altijd.
Hi Marinka, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat de schoenen precies zijn zoals op de foto. πβ¨ Fijn ook dat de maat altijd klopt en dat de bezorging lekker snel gaat! We hopen je snel weer terug te zien voor een nieuwe bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Alles zoals verwacht; maar gezien de operatie die er achter zit qua logistiek, fijn dat het zoals aangegeven tijdens nestellen ook is uitgevoerd. Kan niks beter.
Hi Mery, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat alles precies is verlopen zoals je had verwacht, van de kwaliteit van de schoenen tot de service en verzending. ππ We doen ons best om alles soepel te laten verlopen, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme
Met het meetsysteem van shoesme zit ik altijd goed. Top!
Hi Hetty, Bedankt voor je leuke review! π Geweldig om te horen dat het meetsysteem je altijd helpt om de juiste schoenen te kiezen. Zo fijn dat je er zo blij mee bent! ππ We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Mooie kwaliteit schoenen en een goed meet systeem erbij gekregen. Zo kon ik meteen checken of het zelf opmeten goed gelukt was.
Hi Julie, Bedankt voor je fijne review! π Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de schoenen en dat het meetsysteem je heeft geholpen om de juiste maat te controleren. ππ We hopen dat de schoenen goed bevallen en zien je graag terug voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Vanaf 1 jarige leeftijd hebben wij al schoentjes van shoesme voor ons zoontje. Hij loopt heel goed op de schoenen en we krijgen altijd veel positieve reacties van andere. Zowel voor het uiterlijk als de pasvorm. Wij zijn zeer tevreden!
Hi Maud, Wat een geweldige review, dankjewel! π Super om te horen dat jullie al vanaf de eerste stapjes voor Shoesme kiezen en dat je zoontje er zo goed op loopt. π¦π Het is natuurlijk helemaal leuk dat jullie zoveel complimentjes krijgen, zowel over de looks als de pasvorm! We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn en hopen jullie snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Hele mooie schoenen. Perfect voor mijn dochter met smalle voetjes. Staan erg leuk!
Hi Judith, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat de schoenen perfect zijn voor je dochter's smalle voetjes en dat ze er ook nog eens leuk uitzien! π§π We hopen dat ze er veel plezier van heeft! Groetjes, Team Shoesme
Prachtige laarsjes besteld voor mijn dochtertje van bijna twee. Mooie flexibele stevige zool en heerlijk warm voor de koudere dagen. Heb er meteen de handige schoenmaat meetsysteem bij besteld. Enige jammere is dat je daar meteen na de bestelling een kortingscode voor kreeg, die kon ik toen niet meer toepassen. Maar goed, de laarsjes waren de eerste keer te klein, dus de hele bestelling opnieuw gedaan en de code toegepast. Zal zeker weer hier gaan bestellen.
Wat fijn om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen! π De laarsjes klinken perfect voor je dochtertje, vooral met de flexibele maar stevige zool en lekker warm voor de koudere dagen. π§βοΈ Jammer dat je de kortingscode niet meteen kon gebruiken, maar gelukkig kon je die bij de nieuwe bestelling toepassen! We zijn blij dat je alsnog tevreden bent en ons aanbeveelt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
Duidelijke omschrijving voor welke ontwikkeling ze zijn. Dochter leert steeds beter lopen. Fijn om daar soepeler zole maar ook stevige schoenen voor te hebben
Hi Elena, Bedankt voor je fijne review! π Wat mooi om te horen dat de laarzen je dochter zo goed bevallen. π§π’ We vinden het belangrijk dat onze schoenen zowel soepel als stevig zijn, dus fijn dat dat goed bevalt! Hopelijk blijft ze nog lang plezier hebben van de laarsjes! Groetjes, Team Shoesme
Onze dochters hebben elk jaar winterschoenen of laarsjes van Shoesme, dit jaar kozen ze zelf. Het werden de roze, hoge schoentjes met eenhoorn erop! Handig dat er al een retourlabel bij zit voor eventuele retouren (we bestellen altijd meerdere maten, zodat we goed kunnen kijken wat het beste past) en hoe leuk dat er nu een danslint bij de schoentjes zat!
Hi Lisa, Wat een leuke review, dankjewel! π Geweldig om te horen dat je dochters elk jaar zo blij zijn met hun Shoesme winterschoenen en dat ze dit jaar zelf de roze schoentjes met eenhoorn hebben uitgekozen! π¦π§π Fijn dat het retourproces ook soepel verloopt met het bijgevoegde retourlabel. En we zijn helemaal blij dat het danslint een hit was! ππ We hopen dat de schoentjes veel plezier gaan brengen deze winter! Groetjes, Team Shoesme
Schoenen die ik heb bestel. Prima pasvorm. Kwaliteit uitstekend. Kleinzoon na passen wilde ze niet eens uit. De hele dag heeft hij erop gelopen tot naar bed toe gaan. Heeft hij nog nooit eerder gedaan. Toppie
Hi Liam, Wat een superleuke review, dankjewel! π Geweldig om te horen dat je kleinzoon zijn nieuwe schoenen zo fijn vindt dat hij ze de hele dag aan wilde houden, zelfs tot bedtijd! π¦π Dat is echt een groot compliment voor de pasvorm en kwaliteit. Toppie, inderdaad! π Hopelijk zien we je snel weer voor een volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Bestelling ging erg makkelijk. Schoentjes zitten perfect en zijn lekker soepel. Zoontje heeft tot 2 jaar geen schoenen aan gewild, dus perfect! :)
Hi Esther, Dankjewel voor je fijne review! π Wat super om te horen dat de schoentjes zo perfect zitten en soepel zijn voor je zoontje, vooral omdat hij tot zijn 2e geen schoenen wilde dragen! ππΆ Dat maakt het extra speciaal dat deze wel bevallen. Fijn ook dat het bestelproces vlot ging. We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! π Groetjes, Team Shoesme
Hele mooie schoenen. Enige nadeel is de retourkosten als een schoen niet helemaal goed zit.
Ik had nog nooit van Shoesme gehoord totdat een medewerker van een schoenwinkel mij erop attendeerde. De zool is heel flexibel en de schoentjes zijn heel leuk en stoer! Bij een online bestelling worden de schoentjes snel geleverd met een handige tool om de voetjes te meten en soms ook met een cadeautje. Eventueel retourneren (in ons geval bij onjuiste maat) gaat heel eenvoudig. In beide gevallen wordt je per mail goed op de hoogte gehouden over het proces. Zeer aan te raden!
Hi Elian, Wat een fantastische review, dankjewel! π Super om te horen dat je ons merk via een schoenwinkel hebt ontdekt en dat je zo blij bent met de flexibele zolen en stoere designs voor je zoontje! π¦π Fijn dat je ook tevreden bent over het bestel- en retourproces en dat alles soepel verloopt, inclusief de handige tool en cadeautjes! π We doen ons best om de ervaring zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. We hopen je snel weer terug te zien voor een nieuwe bestelling! Groetjes, Team Shoesme
Voor zoontje kan ik hier het beste slagen voor goede en gave en niet te vergeten stoere schoenen. Hij heeft ze dit keer zelf uitgezocht. In de winter weer half hoge schoenen met leuke en stoere details. Hij kan er goed op lopen en rennen als de beste.
Hi Monique, Dankjewel voor je geweldige review! π Super om te horen dat je iedere keer weer goed slaagt bij ons voor je zoontje, en hoe leuk dat hij dit keer zelf zijn stoere schoenen heeft uitgezocht! π¦π Fijn dat hij er zo goed op kan lopen Γ©n rennen als een echte pro! We hopen dat hij veel plezier heeft van zijn nieuwe schoenen deze winter! Groetjes, Team Shoesme
De metalen kettingen van beide laarsjes zijn losgelaten en dat met ongeveer 1 week dragen. Ze zijn nog wel mooi maar vind dit geen goede kwaliteit had dit niet verwacht.
Hi Lindy, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de metalen kettingen van de laarsjes al na een week los zijn geraakt, dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Onze excuses hiervoor! π We willen dit graag goedmaken en met je meedenken over een oplossing. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice, zodat we dit voor je kunnen regelen? We staan voor je klaar om het op te lossen! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.