Snelle levering en een prettige service.!

Prima ervaring!

Uitstekende service!

Snelle levering, goede service als er toch iets mis is. Prima!

Fijne site en goede levering

Het was fijn om op de site te bestellen. Levering was ook goed en in een mooi doosje. Dank u

Goede en snelle servies

Meestal snelle servies alleen nu met mijn laatste bestelling wacht ik langer als 1 week

Mooie laarzen

Snelle levering. Mooie laarzen. Ze beschadigen wel snel waardoor de glans er op sommige plekken er met een dag dragen al af is maar ja.. het is voor kinderen en dat blijft nooit lang mooi. Verder heel tevreden is al het tweede paar voor onze zoon.

Zitten altijd stevig en goed

De schoenen van Shoesme zijn prijzig maar omdat ze zeker van goede kwaliteit zijn blijf ik ze altijd zomer en winter bestellen voor mijn dochter

schitterend

mooi design en zit zeer goed voor de dochter

Altijd fantastische schoenen

Al 4 jaar koop ik schoenen van Shoesme voor mijn jongens. Ze zitten altijd als gegoten en zien er super stoer uit. Gewoon fantastisch!

Hele fijne en mooie schoenen!

Prachtige schoenen en fijn om te weten dat het goed is voor de voeten voor mijn kinderen. Ze vinden het altijd leuk om de ballon erbij te krijgen:).

Bijzonder

Had jongens schoenen besteld, kreeg in de juiste doos compleet andere meisjes schoenen. Toen ik de verkeerde terug stuurde kreeg ik dezelfde dag de juiste schoenen binnen en geleverd. Dus dit kon shoesme nog niet weten dacht ik. Verder zit dit merk schoen mijn zoontje azls gegoten en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit schoenmerk

Als meerdere kinderschoenen van Shoesme voor onze zoon gekocht. Stevige schoen en fijn om mee te laten leren lopen.

Altijd leuke en degelijke sandalen/schoenen voor de kinderen.

De schoenen blijven lang goed en zorgen voor voldoende steun.

Snelle levering goede kwaliteit

Overzichtelijke site, goede kwaliteit schoenen en sandalen en snelle levering.

Klantenservice heeft gebeld en voorgaand probleem wordt (als het goed is) netjes opgelost.

Klantenservice reageert snel en oplossing is adequaat.

helaas was het artikel te groot. Wel vind ik de afhandeling van de retour erg lang duren. Nog niks er van gehoord.

Ontzettend fijne schoenen van goeie kwaliteit

Zowel de schoenen als de sandalen die ik bestelde zijn goed. De maat is kloppend en de pasvorm is heel goed. Mooi voetbed. Kwaliteit is uitstekend!

Heel snelle levering, met aandacht voor kinderen door er een kleine verrassing bij te steken!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit schoenen. Omruilen is nooit een probleem. Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar.

Goede snelle service!

Alles netjes verpakt met een leuk kadootje voor de kindjes

Snelle levering. Prachtige schoentjes

Perfect, bedankt!

Goede service, en snelle levering.

Super service en mooie producten

Dat ik het bestelde product niet ontving, werd erg netjes opgelost door de klantenservice

Prima, snel en handig

Ondanks de corona drukte, de dag na bestellen al binnen. Leuke ballon erbij. Bestellen ging heel gemakkelijk en maat advies klopte precies.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg