Mooie en tevens stevige kinderschoen

Deze zomerse sandalen zien er niet alleen mooi uit, ze geven ook goede ondersteuning zowel in het voetbed als door de dichtere hak. Hierdoor kunnen kinderen rennen en spelen zonder uit de schoen te glippen

keurig verzorgd pakket!

Mooie sandaal met goede pasvorm. In de doos een leuke verassing voor mijn kleindochter.

Goede kwaliteit sandalen

Prijs kwaliteit is het zeker waard. Goed voetbed voor de kleintjes, makkelijk (zelf) aan en uit te doen voor peuters.

Maattabel klopt en schoenen zijn van topkwaliteit

Goede ervaring. Niks op aan te merken

Veel te smalle pasvorm

Nette levering en kwaliteit. Enkel een hele smalle pasvorm, zeker voor de sandalen. Staat helaas nergens vermeld. Retourzending verliep netjes

Top kwaliteit en super service

Alleen de stikker tattoeages en de balon maakte mijn dochter al hartstikke blij. Zo onderscheiden jullie je van derest! Alleen om die reden zou ik al opnieuw bij jullie bestellen. De sandalen zitten goed en zijn hartstikke mooi en van top kwaliteit!

Altijd tevreden

altijd goed

Super leuke schoenen!

Goede service, snelle verzending. Schoenen zijn van mooie kwaliteit. Perfect voor onze dochter en zoon die smalle voeten hebben!

Ruim en goed.

Ruime keuze, goede levering.

Goede kwaliteit

De schoenen zijn leuk en van goede kwaliteit!

Goede kwaliteit Goede service

Mooie en flexibele schoenen

Helaas is het niet mogelijk om afterpay te betalen. Zo kan je niet meerdere bestellingen in 1 keer laten verzenden ivm de maat. Ben nu al 3 weken bezig met bestellen en retourneren. Met de schoenen heb ik nog geen ervaring maar ben heel benieuwd!

Ok

Versturen prima, maar heb nog steeds het geld niet ontvangen van de schoenen die ik retour heb gedaan. Dat vind ik wel jammer

Duidelijke website, veel keuze in leuke schoenen. Kwaliteit goed! Zeer tevreden. Erg fijn dat er nu de mogelijkheid was om zelf thuis de voeten op te kunnen meten (accessoires bijbesteld)

Keurig product en snelle levering

Niks op aan te merken. Ze doen wat ze zeggen. Betrouwbaar.

Slechte informatievoorziening

2 paar sandalen besteld. Een week na het bestellen slechts 1 paar ontvangen. terwijl tijdens het bestellen werd aangeven dat ik ze de volgende dag zou ontvangen. Met klantenservice, na 20 min, eindelijk een medewerker aan de lijn. Deze geeft aan dat het een deelbestelling betreft (niet over geïnformeerd) en ander paar later wordt nagezonden. Top op heden nog niets van gehoord (4 dagen verder). Ben benieuwd of het nog komt

Makkelijk besteld en snel in huis!

Goeie service

Ik heb contact gehad met Judith van de klantenservice omdat een aantal dingen niet helemaal waren gegaan zoals ze horen, maar ik ben onwijs goed geholpen.

Snel en juiste bestelling

Hele mooie, hoog kwalitatieve schoenen

Voor mijn dochter van 1,5 haar eerste paar schoentjes gekocht. Ze zien er super mooi uit, ik vind het fijn dat de schoenen van leer zijn en dat er een stootrand aan zit. Ik zie wel dat ze er nog wat moeite mee heeft omdat de zool misschien net nog te dik is, wellicht had ik toch de schoentjes met dunne zool eerst moeten kopen (ondanks dat er op de website staat dat dit een prima eerste loop schoen is) maar dit komt vast goed.

Goede levering solide schoen

Prima, goede info op site. Schoenen passen goed.

Bestelling was er ondanks de corona super snel. Heel blij mee

Alles vlot verlopen

Snel antwoord op mijn vraag via mail, snelle en vlotte levering, zeer tevreden van de sandalen !

Mooie, comfortabele schoenen!

Snelle levering, goede klantenservice. Onmiddellijk en goed geholpen! Mooie, comfortabele schoenen. De online maattabel heeft geholpen om de correcte maat te vinden.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg