Niet goed

Op site stond dat het schoentje klein viel en dat dus een maat groter besteld moet worden. Dit heb ik gedaan maar deze viel veel te groot. Nog groter zelfs dan bestaande schoentje in maat 23. Opnieuw schoentje bestellen in maat 22 is inmiddels niet meer mogelijk omdat de maat uitverkocht blijkt. Erg balen dit.

Fijne website en topmerk

Prettige site en schoenen die passen voor smalle voetjes!

Mooie goede schoenen

Wat een leuke schoenen allemaal. Het was moeilijk een keuze te maken. We zijn uiteindelijk blij met de keuze. M’n dochter moet nog wel even wennen aan de sandalen.

Schoenen besteld, ineens niet leverbaar

Ik bestel schoenen. Na een paar dagen nog geen schoenen ontvangen. Vraag ik waar ze blijven. Krijg ik te horen dat ze hem niet meer hebben. Ook kunnen ze mij niet vertellen waar ik ze wel kan bestellen.

Levering en retour heel goed afgehandeld

Snelle en nette levering. Leuk dat er echt aan de kleintjes wordt gedacht. Dat kunnen wij echt waarderen

Top service en top schoenen!

Uitstekende service en zoals altijd goede, leuke schoenen!

Fijne klantenservice en super fijn geholpen!

Na een wat mindere ervaring vandaag gebeld door Judith. Zij heeft de tijd genomen om mij te bellen en naar mijn verhaal te luisteren. Hierna volgende een snelle afhandeling van mijn retour en een mooie compensatie. Dit heeft mij doen besluiten mijn beoordeling te wijzigen naar een goede beoordeling! Bedankt voor de fijne klantvriendelijkheid en het benaderen!

Mooie schoenen, goede kwaliteit en service!

Mijn dochter draagt al jaren schoenen van Shoesme. Beiden zijn we erg tevreden met de schoenen. Ze zitten lekker, zien er mooi en hip uit en zijn van goede kwaliteit. Ik vind de prijs in vergelijking met andere merken schoenen wel erg hoog; je betaalt voor kwaliteit en eerlijke producten, maar toch.

Goede ervaring

Snelle levering.

Leuke schoentjes

Degelijke kinderschoentjes

Voldoende

Belachelijk dat je schoenen niet gewoon kan omruilen maar dan perse opnieuw moet betellen. Voor zon groot merk. De schoenen zelf zijn wel.mooi en goede kwaliteit.

Snel

Goede snelle sevice

Snelle levering mooie schoenen

Erg tevreden over de mooie schoenen van shoesme. Kidsproof 👍🏻 en een snelle levering.

Super goede kwaliteit

Van bestelling tot verzending, was alles prima voor elkaar. De levering was helaas vertraagd, maar daar kan Shoesme niks aan doen als PostNL door alle maatregelen niet tijdig door de werkvoorraad heen kan komen.

Snelle levering mooie nette stevige schoen. Mooie afwerking vaker besteld deze keer voor de kids sandalen mooie afwerking.

Snel& goede service

Ik had de verkeerde schoenen, maar zodra ik had gemaild kreeg ik direct mijn geld terug gestort en een hele nette mail. Goede service!

Slechte sandalen

Ik had voor mijn kleindochter schattige sandaaltjes mt. 20 gekocht. Helaas vielen ze erg tegen qua draagcomfort. De zooltjes waren veel te stug, zij kon haar voetjes niet afrollen. Dit verwacht je toch niet van een schoenenmerk dat pretendeert dat de kinderschoenen tot in detail zijn afgestemd op de fase waarin een opgroeiend kind zich bevindt.

Kwalitatief goede schoenen en advies!

Normaal gesproken kopen we de schoenen van ons dochtertje in de winkel, maar door het corona virus nu online 2 paar schoenen gekocht. Telefonisch een medewerker gesproken en ik werd heel goed geadviseerd. Ons kleine meisje loopt nu trots met haar nieuwe schoenen en sandaaltjes rond!

Ik twijfelde aan de maat. Ik mocht foto's sturen naar de klantenservice en ze hebben me goed geholpen met de keuze.

Geweldig! Alles super goed geregeld!

Van het begin van de bestelling tot het einde van het geld retour was alles super goed geregeld! Alleen jammer dat de meegestuurde ballon lek was.

Snelle levering, altijd leuke schoenen

Gewoon goed

Alles klopt