Naast dat de schoenen er erg leuk uitzien met tijdloze kleuren zijn ze ook van zeer goede kwaliteit het is vrijwel allemaal echt leer en ze hebben zeer goed ontwikkelde zolen waarmee je kindje een goede basis ontwikkeld voor het lopen
Beste Kim, Bedankt voor je goede beoordeling. Hier doen we het voor dat kinderen een goede basis hebben om goed te leren lopen. Veel plezier met je aankoop. We zien je graag een keertje terug bij Shoesme. Groetjes Chantal
Aanrader
Beste Keetie, Bedankt voor je goede beoordeling. veel plezier van je aankoop. Groetjes Chantal
Tevreden
Bedankt Kimberley voor de 10!! Veel plezier met je aankoop. Groetjes Chantal
Super leuke schoenen, goede kwaliteit en snelle levering
Beste Denise, Bedankt voor je goede beoordeling. Veel plezier met je aankoop. Groetjes Chantal
Hele mooie schoenen maar de veters zijn binnen een dag al gerafeld, dit had ik niet bij de vorige shoes me schoenen omdat mijn dochter ook graag in de speeltuin speelt is de neus ook heel snel versleten maar ze zijn wel erg mooi en goed voor de voetjes!
Beste Marissa, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de schoenen goed bevallen ondanks de veters. We hebben contact met je opgenomen voor een oplossing voor de veters. Wij hopen je graag een keertje terug te zien bij Shoesme Groetjes Chantal
Mooie Schoenen en maakelijk om online te bestellen
Beste Nina, Bedankt voor de 10!! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop. Graag tot ziens bij Shoesme. Groetjes Chantal
Overzichtelijke site, makkelijkst te bestellen en snel in huis. Leuk presentje bij de bestelling.
Bedankt Shirley voor je goede beoordeling. Veel plezier met je aankoop. Graag tot ziens bij Shoesme Groetjes Chantal
Helemaal blij met de schoenen van shoesme! Vooral voor onze dochter van 1. De flexibele zool was precies wat ik zocht voor haar. Dus ook de perfecte sandalen gevonden. Ook voor haar oudere zus. Helaas hadden we deze na een ruime week nog niet ontvangen. Oa door corona tijden maar ook omdat in het systeem ze nog beschikbaar stonden maar helaas dus niet meer in magazijn aanwezig. Andere variant besteld, niet eerste keuze maar alsnog erg blij met de schoenen!
Beste Roos, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de schoenen en sandalen goed bevallen. En gelukkig dat jullie nog een tweede keuze hebben kunnen vinden. Wij wensen jullie veel plezier met jullie aankopen. Graag tot ziens bij Shoesme. Groetjes Chantal
Zeer verzorgd, fijn verpakt, heerlijke ontbangst! Echt een verrassing!
Beste Marloes, Bedankt voor de 10!! Wat leuk om te horen dat je bestelling een verassing was. We doen ons best om er iets leuks van te maken. Veel plezier van je aankoop. Groetjes Chantal
Ik had sandalen besteld voor onze kleine dame want tja die van vorig jaar paste niet meer en in deze tijd van Corona ga je niet effe lekker winkelen dus even online besteld . Het kon iets langer duren qua verzenden enzo maar met een dag of 3 alles bij elkaar had ik de sandalen binnen 👍top met dit weer ☀️
Beste Evelien, Bedankt voor je goede beoordeling. hier worden wij heel blij van !! wij wensen je veel plezier met je aankoop. Graag tot ziens bij Shoesme Groetjes Chantal
Eindelijk eens schoenen met een stevige neus welke niet gelijk afgesleten zijn! Snelle levering!
Beste Sanne, Bedankt voor de 10!! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de schoenen, wij wensen je er veel plezier van. Graag tot ziens bij Shoesme Groetjes Chantal
kwaliteit van de schoenen zijn super! wel het een en ander mis gegaan bij mijn bestelling. ook zijn de gratis zonnebrillen niet mee verzonden.
Beste Rowenna, Bedankt voor je beoordeling. Wij hopen dat u de bestelling inmiddels compleet heeft ontvangen. zo niet wilt u dan even contact met onze klantenservice opnemen. [email protected]. De gratis zonnebrillen waren helaas een error op onze website. Als u uw bestelnummer doorgeeft aan onze klantenservice en we krijgen de zonnebrillen binnen dan sturen we ze graag na. Groetjes Chantal
Na een week en 1 mail nog geen schoenen ontvangen. Nog een mail gestuurd en schoenen kwijt bij PostNL. Ipv dat jullie me nieuwe schoenen sturen, wordt het geld direct teruggestort. Wat ik na 3 dagen nog niet heb ontvangen. Een kortingsbon gekregen, maar wil toch eerste m’n geld terug alvorens ik nieuwe schoenen bestel. Gek dat ik ze overigens zelf weer moet bestellen vind ik. Al met al nog steeds geen nieuwe schoenen..
Beste, Wat jammer dat het zo is gelopen. Normaal gesproken staat het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen terug op je rekening. Als dit niet het geval is wilt u dan Contact met ons opnemen dit kan telefonisch of via [email protected]. Dan kunnen we u daar verder helpen. Groetjes Chantal
Zitten heerlijk en staan leuk. Handig met klittenband zodat de sandalen zelf aan en uit getrokken kunnen worden
Bedankt Stella voor de 10!! Hier worden wij heel blij van. Veel plezier met je aankoop. Graag tot ziens bij Shoesme. Groetjes Chantal
Pakje werd pas na 6 dagen bezorgd. Maat viel veel ruimer. Schoenen zagen er prima uit. Retour label erbij was erg fijn.
Beste Stella, Bedankt voor je beoordeling. wat jammer dat de schoenen te groot waren, gelukkig kunt u bij ons gratis retourneren. We zien je graag een keertje terug bij Shoesme Groetjes Chantal
Zou een plak tatoo bij zitten maar deze niet gehad. Ook een gratis zonnebril maar schijnt dat dat een storing was.
Beste Fanny, Bedankt voor je beoordeling. Helaas waren de plak tatoo uitverkocht op de website staat ook aangegeven op=op Voor de zonnebrillen dit was inderdaad een storing maar wij hopen ze nog wel binnen te krijgen als u het bestelnummer mailt naar onze klantenservice dan kunnen we als we ze binnen krijgen er eentje naar u nasturen. wij wensen u veel plezier met uw aankoop Groetjes Chantal
Ik heb 4 paar schoenen besteld en er maar 3 binnen gekregen. Ik heb daar niet eens een melding van gekregen of dat dit een deelzending was. Helaas, had graag op de site dan willen zien staan dat het langer zou duren. Nu grijp ik mis.
Beste Anabel, Jammer dat er geen reactie op onze e-mail en telefoontjes is gekomen. Dit ging over een deellevering, zoals mijn collega naar je heeft gestuurd. Wij horen graag van je. Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Mooie stevige schoen, makkelijk te meten net de informatie op de website.
Beste Sietske, Bedankt voor je goede beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent over de schoenen en onze website. Veel plezier met uw aankoop. Groetjes Chantal
Sleutelhanger erbij was niet nodig geweest. Het wordt meteen weggegooid en is daardoor niet erg duurzaam.
Beste Nicole, Bedankt voor u beoordeling. Wat jammer dat u de sleutelhanger niet leuk vind. Wij proberen altijd iets extra's te doen voor de kinderen zoals een leuk presentje erbij te doen. Als u in het vervolg niks extra's meer wenst te ontvangen kunt u dit aangeven bij uw bestelling in de notities. Wij wensen u veel plezier met je aankoop. Groetjes Chantal
De schoenen die zitten geweldig me zoon is er elke keer weer blij mee
Beste Angeline, Bedankt voor je goede beoordeling. Wat fijn dat uw zoon blij word van onze schoenen. Veel plezier ermee. Groetjes Chantal.
De site was goed toegankelijk Makkelijk de producten in winkelmand te leggen Bestellen ging vlot Verzending zeer snel thuis
Beste Martine, Bedankt voor de goede beoordeling. Wij zijn er blij dat u zo tevreden over ons bent. veel plezier met je aankoop. Groetjes Chantal
Leuke schoenen!!
Bedankt Judith voor de 10!! Veel plezier met je aankoop. Groetjes Chantal
Ik gaf aan dat ik elders de schoenen goedkoper had gezien en stuurde een schermafbeelding mee. Direct gaven zij mij het verschil terug. Erg goede service.
Beste Claudia, Bedankt voor de 10! Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen. Groetjes Chantal
Ondanks de Corona tijden toch snelle levering en netjes verpakt. Alleen is de doos niet ideaal om terug te versturen
Beste Jo, bedankt voor je goede beoordeling. ik hoop dat het gelukt is met de doos? Groetjes Chantal
De schoenen zijn snel geleverd, sneller dan bij andere webshop. De maat was te groot. Retourzending was eenvoudig en snel een kleinere maat bezorgd na nieuwe bestelling. Levering zag er ook keurig verzorgd uit
Bedankt Marjolein voor je goede beoordeling. veel plezier met je aankoop. Groetjes Chantal
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg