uitzonderlijk goed passende schoentjes

Mijn zoontje heeft het alsmaar over zijn "snelle schoenen" en loop heel goed op zijn Run Flex sneakers. Goede ondersteuning en toch flexibel, ik ben hier zeer blij mee.

Leuke sneakertjes / snelle levering

Super leuke sneakertjes voor m’n dochter bij Shoesme besteld. Alleen wel jammer dat de veters zo lang zijn. Daarop moet ik iets verzinnen. Maar buiten dat om ben ik erg tevreden.

Leuke schoentjes, snelle levering

Leuk assortiment schoenen. Twee paar besteld voor zoontje van 16 maanden. De bestelling was opgedeeld in twee aparte leveringen (zonder duidelijke communicatie hierover op voorhand), maar ze waren uiteindelijk snel na elkaar geleverd. Zal dus vast nog een keer wat bestellen. Vriendelijke klantenservice!

Leuke schoenen

De eerste schoentjes voor ons zoontje van 10 maanden. De eerste stapjes zijn er al op gezet. Eerst het meetinstrument gekocht om te meten. Schoenen zijn toch nog iets te groot, hopelijk helpen de opvul zooltjes. De zooltjes zijn onderweg. De ballon is maar eng ;)

Goede schoenen, foutje met bestelling

Shoesme schoenen zijn super voor opgroeiende kinderen. Helaas had ik een artikel besteld wat kennelijk toch niet op voorraad was en heb ik daar zelf achteraan moeten bellen. Hoewel ik netjes geholpen werd aan de telefoon zit ik wel een week later nog op mijn geld te wachten.

Goede service en prachtige schoenen

Hele mooie en ergonomische schoentjes voor je kleine. Ook hele goede service als er iets mis is

Vriendelijke mensen en goed advies. Shoesme bedankt!

snelle levering en goede service en advies

super, zeer vriendelijk, goede kwaliteit en goede service en advies

Nog steeds geen bevestiging dat mijn pakket is aangekomen.

Bestelling geplaatst op 14/2. Volgens link Post.nl nog steeds onderweg naar leverpunt. We zijn ondertussen al een week verder (22/2). Geen verdere communicatie op pakket al dan niet afgeleverd is.

Sterk en goed functioneel

Voor zowel mijn dochtertje als opnieuw voor mijn zoontje zijn deze schoenen de “ik leer lopen” schoenen. Goede stevigheid vpor het goed neerzetten van de voetjes en genoeg zoolflexibiliteit om af te kunnen ronden en wel echt de voeten te moeten gebruiken. Leuke designs van stoer tot schattig tot netjes en makkelijk aan en uitdoen (wij hebben bij beiden gekozen voor veters met rits, leggen een dubbele strik in de veters tegen het opentrekken en gebruiken vervolgens easy de rits).

Super mooie laarsjes en vallen goed. Ons zoontje is er erg blij mee, ook die warme voetjes die er gratis bij zaten zijn geweldig

Direct de juiste maat - snelle levering

Eerst het meetsysteem geprint, waardoor we direct de juiste maat schoenen konden bestellen! Binnen een dag hadden we de schoenen in huis

goede service snelle levering

snelle levering per abuis 1 zooltje wegggooid (met doos en al bij oud papier) en zonder problemen gratis kosteloos en binnen 1 dag nieuwe zooltjes geleverd dat noem ik service van de zaak!

Totaal andere kleur als op de foto.

Levering prima. Over de schoenen hevig teleurgesteld. Ik bestelde schoentjes met zebra print. Op de foto leken de strepen zwart. Bij binnenkomst blijken ze bruin te zijn. Er stond ook nergens vermeld dat de strepen bruin zijn. Er staat: kleur metallic en zebra. Nog nooit een zebra met licht bruine strepen gezien. Jammer hoor. Direct weer retour.

Snelle service en levering

Snelle service en levering en schoenen passen perfect!

Snelle service, fijn retour systeem. Had meerdere maten besteld. Zodat we thuis kunnen passen. De schoenen die niet passen retour gedaan en snel afgehandeld.

Snel en duidelijk

Snelle service en heel duidelijk op Op de website met adviezen voor de maat Ik zal volgende keer weer bestellen

Gemakkelijk en snel

Afgelopen zondag schoenen besteld voor mijn zoontje. Dinsdag had ik de schoentjes al in huis. Dus snelle levering, maar daarbij een leuke ballon, waar mijn zoontje veel schik mee heeft. Wel had ik een kortingscode voor een extra 15% die niet werkte. Dit heb ik als opmerking bij de bestelling genoteerd, met de vraag of dit verrekend kon worden. Hier heb ik helaas niks van vernomen. Ik hoop dat shoesme hierover nog wel contact met mij opneemt.

Snel geleverd.

Bestelling snel en gratis geleverd...

Prima geholpen, lange levertijd

Schoenpoets besteld na advies gekregen te hebben over de kleur. Ik kreeg per e-mail zeer snel een reactie vanuit shoesme. Dit was erg positief. Bovendien wordt dit alles zonder verzendkosten verstuurd, een grote pre! Echter heeft het een zeer lange levertijd gehad. Hierdoor opnieuw contact op moeten nemen. Lag echter bij postnl? Postnl klaagde dat het als brievenbuspakket is verstuurd, terwijl het niet door de brievenbus past en een handtekening nodig was.

Leuke goeie schoenen en goeie service

1e paar had schade, gebeld en direct nieuwe toegestuurd gekregen, volgende dag in huis. Schoenen zo als ik ze verwachtte. Enige minpuntje is dat we ze ondanks rits toch best moeilijk aankrijgen. Maar dit kan ook goed aan de voeten van m’n dochter liggen natuurlijk 😏

precies de bedoeling

Maar las ik nou dat jullie er soms een ballon bij doen, jammer bij ons niet. Prima voor elkaar verder en heerlijke schoenen.

goed product, snelle service, zorgvuldig verpakt

De bestelde kinder-regenlaarsjes zien er mooi, comfortabel en degelijk uit. Zeer snelle levering na bestelling. Stevig en netjes verpakt, zelfs een vrolijke ballon erbij!

Prima schoenen en levering

Trouwlaan 38