Een goede mooie comfortabele schoen voor je kids dat moet je zeker bij Shoesme doen.
Hi Miriam, Bedankt voor je mooie review! π Super om te horen dat je zo tevreden bent met de comfortabele schoenen voor je kids. πβ¨ We doen ons best om altijd goede service en kwaliteit te leveren, dus fijn dat dit ook zo is ervaren! Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team Shoesme
Heel tevreden over dit merk voor mijn kinderen. Goede stevige schoenen met een goed voetbed. Ook echt heel fijn voor de eerste schoentjes met leren lopen. Top!!
Hi Chayen, Wat een fijne review, dankjewel! π Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze schoenen, vooral voor de eerste stapjes van je kinderen! πΆπ We zijn blij dat het stevige voetbed en de kwaliteit goed bevallen. Super dat je ons als "top" beschrijft, dat maakt ons heel blij! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme
Fijne en kwalitatief goede schoenen. Mijn kinderen hebben er veel plezier van!
Hi Nienke, Bedankt voor je mooie review! π Super om te horen dat je kinderen zoveel plezier hebben van onze schoenen en dat je tevreden bent met de kwaliteit. πβ¨ We doen ons best om het zo fijn en makkelijk mogelijk te maken, dus fijn dat de snelle service ook in de smaak valt! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme
Onze dochter is nu 1,5 en loopt al vanaf 10 maanden. Vanaf het begin altijd Shoesme gedragen! Ik wil het liefst niets anders. Leuke printjes, goede kwaliteit en makkelijk aan te trekken. Top!
Hi Eline, Wat een leuke review, dankjewel! π Zo leuk om te horen dat je dochter vanaf het begin op Shoesme loopt en dat je er zo blij mee bent! π§ Fijn dat de printjes in de smaak vallen, de kwaliteit goed is en ze makkelijk aan te trekken zijn. Dat is precies waar we voor gaan! Hopelijk blijft je dochter nog lang plezier hebben van onze schoenen! Groetjes, Team Shoesme
Eerste schoentjes voor mijn zoontje besteld hij Shoesme. Snelle en nette levering. Schoenen zijn mooi en van degelijke kwaliteit! Ik ga zeker vaker bestellen!
Hi Lisette, Bedankt voor je leuke review! π Wat bijzonder om te horen dat je de eerste schoentjes voor je zoontje bij Shoesme hebt besteld! πΆ We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de degelijke kwaliteit van de schoenen. We kijken ernaar uit om je zeker vaker terug te zien! Groetjes, Team Shoesme
Klantenservice is top. Reageren snel op mailcontact en denken mee bij vragen over de desbetreffende schoen.
Hi Carola, Wat een fijne review, dankjewel! π We zijn blij dat je zo tevreden bent met de stevige en stoere schoenen voor je kind. πͺ Ook super om te horen dat je de klantenservice als top hebt ervaren! We doen altijd ons best om snel te reageren en mee te denken. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme
De schoentjes zijn van goede kwaliteit
Hi Carlijn, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat de schoentjes snel zijn geleverd en dat de kwaliteit helemaal naar verwachting is. π We hopen dat ze goed bevallen! Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter heeft smalle voeten, waardoor heel veel schoenenmerken niet voor haar zijn weggelegd. Een paar jaar geleden ontdekten we Shoesme. Altijd de perfecte pasvorm voor haar, de schoenen zitten lekker en (ook zeker niet onbelangrijk) mijn dochter vindt haar schoenen heel erg mooi. Ze vraagt nu zelfs βmama, mag ik weer schoenen, van hetzelfde merk als de schoenen die ik al had, want die vind ik zo fijnβ
Hi Susan, Wat een superleuke review, dankjewel! π Geweldig om te horen dat je dochter zo blij is met haar Shoesme schoenen en dat ze zo goed passen bij haar smalle voetjes. π§π Dat ze nu zelfs zelf vraagt om nieuwe schoenen van hetzelfde merk, maakt ons helemaal blij! π We zijn blij dat ze zowel comfortabel als mooi zijn voor haar. Hopelijk kunnen we haar (en jou!) nog vaak blij maken met nieuwe paren! Groetjes, Team Shoesme
De schoenen zijn van goeie kwaliteit leer en soepelen zolen, waar ik altijd blij van wordt.
Hi Rony, Dankjewel voor je review! π Super om te horen dat je blij wordt van de goede kwaliteit leer en de soepele zolen van onze schoenen. π We vinden het belangrijk dat ze comfortabel zijn en lang meegaan! Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team Shoesme
De beste schoenen die mijn dochter ooit heeft gehad. Waren snel in huis. Ze hebben een mooie duidelijke webshop. Echt een aanrader
Hi Nina, Wat een super review, dankjewel! π We zijn helemaal blij om te horen dat dit de beste schoenen zijn die je dochter ooit heeft gehad! π§π En fijn dat de levering lekker snel was en dat je de webshop duidelijk vindt. Echt super dat je ons aanbeveelt, daar doen we het voor! π Groetjes, Team Shoesme
Erg tevreden met de hippe laarsjes voor mijn dochter. Snelle levering en makkelijk terugsturen van de laarzen van mijn andere dochter die te groot waren.
Hi Ellis, Dankjewel voor je leuke review! π Super om te horen dat je zo blij bent met de hippe laarsjes voor je dochter! π’β¨ Fijn ook dat het terugsturen van de te grote laarzen zo makkelijk ging, en dat de levering snel was. We willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken! Hopelijk zien we je snel weer terug voor een nieuwe bestelling! π Groetjes, Team Shoesme
Bestellen ging heel gemakkelijk, duidelijke beschrijving van het artikel en op tijd bezorgd.
Dank je wel, Truus! π Super dat het bestellen vlot ging en dat de schoentjes op tijd bezorgd zijn. Blij dat je tevreden bent! π Groetjes, Team Shoesme
Goede kwaliteit schoentjes die lang mooi blijven. Met goede pasvorm!
Hoi Maud! π Blij om te horen dat de schoentjes zo goed passen en mooi blijven. Bedankt voor je lieve review! ππ Groetjes, Team Shoesme
Erg fijne schoenen. Snel geleverd en dochter helemaal blij met haar roze sneakers! βDeze lopen echt lekker mamaβ, aldus een meisje van 3.
Hallo Alissa, Wat heerlijk om te horen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe roze sneakers! π Het is altijd geweldig om zulke positieve feedback te krijgen, zeker als het direct van een enthousiaste driejarige komt. We zijn blij dat ze ze zo comfortabel vindt. We kijken ernaar uit om je dochter te blijven voorzien van schoenen die 'echt lekker lopen'!π Groetjes, Team Shoesme π
Mooie eerste schoenen ontvangen voor mijn zoontje. Voor mijn dochter bestel ik ook vaak bij Shoesme met het meetsysteem. Heel tevreden!
Hoi Erika! π Geweldig om te horen dat je voor zowel je zoontje als je dochter tevreden bent met de schoenen en het meetsysteem. Bedankt voor je feedback! ππ Groetjes, Team Shoesme
Met het shoesme meetsysteem kun je thuis goed opmeten welke maat je nodig hebt. Super handig!
Bedankt π Wat fijn dat het meetsysteem je geholpen heeft om de juiste maat thuis te vinden. We zijn blij dat je zo tevreden bent! π Groetjes, Team Shoesme
We hebben al 4 keer schoenen gekocht. Zeer comfortabele, comfortabele en superflexibele zool
Hoi Darya! π Super om te horen dat jullie al 4 keer voor onze schoenen hebben gekozen en zo tevreden zijn met het comfort en de flexibiliteit! Bedankt voor je review! ππ Groetjes, Team Shoesme
De schoentjes zijn mooi en voldoen aan de verwachting maar zijn toch nog te groot .
Dank je wel, Diane! π Goed om te horen dat de schoentjes mooi zijn, al zijn ze nog iets te groot. We hopen dat ze snel goed zullen passen! ππ Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering, mooie collectie en goede aanbiedingen.
Hoi Sofie! π Wat fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met de snelle levering en dat je blij bent met onze collectie en aanbiedingen. Bedankt voor je review! π Groetjes, Team Shoesme
Fijne schoenen voor mijn zoontje. Snelle levering!
Hoi! π Super om te horen dat je tevreden bent met de schoenen voor je zoontje en dat de levering snel was. Bedankt voor je positieve review! π Groetjes, Team Shoesme
Altijd hele fijne schoentjes van shoes me. Afgelopen week hadden we nieuwe schoentjes besteld, waarvan al direct 1 ritsje steeds open scheurde. Hierover gemaid met de klantenservice. Kregen direct nieuwe opgestuurd. 1 dag later al in huis. Super service!
Hi Rian! π Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen en de snelle klantenservice. Fijn dat het ritsprobleem zo snel voor je is opgelost en dat je nieuwe schoentjes meteen de volgende dag in huis waren. π Groetjes, Team Shoesme
Super leuke schoenen met een mooi printje voor een prima prijs, wat ook nog eens lang mee gaat. Wij zijn fan!
Hoi Linda! π Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de schoenen! Leuke printjes, een goede prijs en schoenen die lang meegaanβwat wil je nog meer! ππ Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter heeft doorgezakte enkeltjes, goede schoenen zijn dus een prΓ©! Al een aantal jaren loopt zij op de schoenen van Shoesme, wat heeft geholpen in een verbeterde stand van haar voetjes! Deze toffe stoere maar toch meisjesachtige laarzen zijn helemaal super! Zij kan ze zelf aan trekken en heerlijk voor de winter! De rubberen stootneuzen zorgen ervoor dat de schoenen ook mooi blijven! Een heel blije dochter en een heel blije moeder hier!
Hi Jet, Wat een mooie review, dankjewel! π We vinden het geweldig om te horen dat de schoenen van Shoesme hebben geholpen bij de stand van je dochter's voetjes. π§π’ Het is fijn dat de laarzen niet alleen stoer en meisjesachtig zijn, maar ook praktisch met de stootneuzen om ze mooi te houden! πͺ Super dat ze ze zelf kan aantrekken en helemaal klaar is voor de winter! βοΈ We zijn blij dat zowel jij als je dochter zo tevreden zijn. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme
Door makkelijk op de website te kunnen schollen, heb ik snel de juiste winterschoenen voor mijn dochter kunnen vinden en heb ik een superfijne klantbeleving gehad. Ik zie erg uit naar de herfstvakantie naar Franktijk waar ze lekker kan wandelen door de bladeren.
Hi Peggy, Bedankt voor je superleuke review! π Wat fijn dat je zo snel en makkelijk de perfecte winterschoenen voor je dochter hebt gevonden op onze website. We zijn blij om te horen dat je zoβn fijne klantbeleving hebt gehad! Heel veel plezier tijdens de herfstvakantie in Frankrijk π, we hopen dat je dochter heerlijk door de bladeren kan wandelen op haar nieuwe schoenen! π³π Groetjes, Team Shoesme
Ik koop de meeste schoenen voor mijn dochter bij Shoesme. Ik ben altijd tevreden en hoor mijn dochter nooit klagen over de schoenen. Genoeg keus voor jong en wat oudere kinderen. Klantenservice is ook altijd vriendelijk en wordt altijd goed geholpen. Snelle verzending van de schoenen.
Hi Armanda, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent met onze schoenen Γ©n onze service! π We vinden het geweldig dat je dochter blij is met haar schoenen, en dat je altijd iets kunt vinden, zowel voor jongere als oudere kids. Ook fijn om te horen dat de klantenservice je goed helpt en dat de verzending snel verloopt. πβ¨ We doen ons best om het elke keer weer top te doen! Hopelijk tot snel weer! π Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.