Een goede mooie comfortabele schoen voor je kids dat moet je zeker bij Shoesme doen.

Snelle bezorging en beste schoentjes voor m’n kinderen

Heel tevreden over dit merk voor mijn kinderen. Goede stevige schoenen met een goed voetbed. Ook echt heel fijn voor de eerste schoentjes met leren lopen. Top!!

Snelle service, fijne schoenen

Fijne en kwalitatief goede schoenen. Mijn kinderen hebben er veel plezier van!

Wil het liefst niks anders!

Onze dochter is nu 1,5 en loopt al vanaf 10 maanden. Vanaf het begin altijd Shoesme gedragen! Ik wil het liefst niets anders. Leuke printjes, goede kwaliteit en makkelijk aan te trekken. Top!

Eerste schoentjes

Eerste schoentjes voor mijn zoontje besteld hij Shoesme. Snelle en nette levering. Schoenen zijn mooi en van degelijke kwaliteit! Ik ga zeker vaker bestellen!

Prachtige, stevige, stoere schoenen!!

Klantenservice is top. Reageren snel op mailcontact en denken mee bij vragen over de desbetreffende schoen.

Snelle levering, product zoals omschreven

De schoentjes zijn van goede kwaliteit

Comfortabel en stylish

Mijn dochter heeft smalle voeten, waardoor heel veel schoenenmerken niet voor haar zijn weggelegd. Een paar jaar geleden ontdekten we Shoesme. Altijd de perfecte pasvorm voor haar, de schoenen zitten lekker en (ook zeker niet onbelangrijk) mijn dochter vindt haar schoenen heel erg mooi. Ze vraagt nu zelfs β€œmama, mag ik weer schoenen, van hetzelfde merk als de schoenen die ik al had, want die vind ik zo fijn”

Goeie kwaliteit

De schoenen zijn van goeie kwaliteit leer en soepelen zolen, waar ik altijd blij van wordt.

De beste schoenen die mijn dochter ooit heeft gehad. Waren snel in huis. Ze hebben een mooie duidelijke webshop. Echt een aanrader

Hippe schoenen en goede service.

Erg tevreden met de hippe laarsjes voor mijn dochter. Snelle levering en makkelijk terugsturen van de laarzen van mijn andere dochter die te groot waren.

Prima kwaliteit

Bestellen ging heel gemakkelijk, duidelijke beschrijving van het artikel en op tijd bezorgd.

Goed passende mooie schoentjes!

Goede kwaliteit schoentjes die lang mooi blijven. Met goede pasvorm!

Hele fijne schoenen

Erg fijne schoenen. Snel geleverd en dochter helemaal blij met haar roze sneakers! β€˜Deze lopen echt lekker mama’, aldus een meisje van 3.

Heel tevreden!

Mooie eerste schoenen ontvangen voor mijn zoontje. Voor mijn dochter bestel ik ook vaak bij Shoesme met het meetsysteem. Heel tevreden!

Met het shoesme meetsysteem kun je thuis goed opmeten welke maat je nodig hebt. Super handig!

het beste van het beste

We hebben al 4 keer schoenen gekocht. Zeer comfortabele, comfortabele en superflexibele zool

Prima ,maar toch nog te groot

De schoentjes zijn mooi en voldoen aan de verwachting maar zijn toch nog te groot .

Fijne ervaring snelle levering

Snelle levering, mooie collectie en goede aanbiedingen.

Fijne schoenen voor mijn zoontje. Snelle levering!

Hele nette service en fijne schoenen

Altijd hele fijne schoentjes van shoes me. Afgelopen week hadden we nieuwe schoentjes besteld, waarvan al direct 1 ritsje steeds open scheurde. Hierover gemaid met de klantenservice. Kregen direct nieuwe opgestuurd. 1 dag later al in huis. Super service!

Perfect!

Super leuke schoenen met een mooi printje voor een prima prijs, wat ook nog eens lang mee gaat. Wij zijn fan!

Mooie kwalitatieve schoenen!

Mijn dochter heeft doorgezakte enkeltjes, goede schoenen zijn dus een prΓ©! Al een aantal jaren loopt zij op de schoenen van Shoesme, wat heeft geholpen in een verbeterde stand van haar voetjes! Deze toffe stoere maar toch meisjesachtige laarzen zijn helemaal super! Zij kan ze zelf aan trekken en heerlijk voor de winter! De rubberen stootneuzen zorgen ervoor dat de schoenen ook mooi blijven! Een heel blije dochter en een heel blije moeder hier!

Shoesme levert goede kwaliteit kinderschoenen en dienstverlening

Door makkelijk op de website te kunnen schollen, heb ik snel de juiste winterschoenen voor mijn dochter kunnen vinden en heb ik een superfijne klantbeleving gehad. Ik zie erg uit naar de herfstvakantie naar Franktijk waar ze lekker kan wandelen door de bladeren.

Leuke en goede schoenen voor kinderen

Ik koop de meeste schoenen voor mijn dochter bij Shoesme. Ik ben altijd tevreden en hoor mijn dochter nooit klagen over de schoenen. Genoeg keus voor jong en wat oudere kinderen. Klantenservice is ook altijd vriendelijk en wordt altijd goed geholpen. Snelle verzending van de schoenen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg