Fijn dat je Shoesme ook online kunt bestellen. Ik woon vlakbij een brandstore (heusden) maar helaas kan ik daar niet altijd vinden wat ik zoek, online wel.
Beste Mara, Wat fijn dat je online wel de schoenen hebt gevonden die je graag wilde. Heel veel plezier ervan! Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Mooi schoenen voor onze zoon die net loopt. Hij is er helemaal blij mee.
Beste Angeline, Wat fijn om te horen, bedankt. Nu kan hij de wereld met stapjes gaan ontdekken. Groetjes Chantal
Bedankt Hilda voor je mooie beoordeling! Groetjes Chantal
Schoenen zijn erg mooi en blijven goed aan zitten. Alleen gaan de veters erg vaak los. Moet ze heel vaak opnieuw strikken.
Beste Mandy, Bedankt voor je beoordeling. wat fijn dat je de schoentjes mooi vind en ze goed vind zitten. Voor de veters kan je contact opnemen met onze klantenservice [email protected] dan kunnen we je een oplossing aanbieden voor de veters. Groetjes Chantal
Mooie schoenen en telefonisch goede en proactieve service bij navraag over levering :-)
Beste Stefanie, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de service. Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Snelle levering, goede schoenen
Beste Anne-Laura, Hartelijk dank voor de beoordeling, hier worden wij erg blij van! Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Helaas bleken twee paar schoenen niet meer leverbaar. Klantenservice medewerkster heeft hiervoor een passende oplossing gevonden. Inmiddels loopt onze dochter op mooie nieuwe schoenen. Top service!
Beste Debby, Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service. Wij wensen jullie veel plezier toe met de nieuwe schoenen. Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Voor de feestdagen schoenen besteld. Op tijd geleverd maar twee linker ontvangen in verschillende maten. Een maat 22 en een maat 24. Erg jammer!!
Beste Lianda, Wij hebben elkaar zojuist gesproken aan de telefoon, wat fijn dat wij er samen zijn uitgekomen. Tot de volgende keer bij Shoesme! Groetjes Judith
Hele fijne mooie schoentjes. Heb nu mijn de 2e paar voor mijn zoontje gekocht en ben er ontzettend blij mee! Ook een snelle levering
Ik kreeg vrijdag de bestelling binnen. Echter zat er helaas maar 1 paar warmte sokken bij van de 2 bestelde. Ik kreeg een zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon die het gelijk netjes heeft opgelost. Al om al moet ik nog even wachten op de 2de paar sokken maar voor klantvriendelijk zeker een dikke 10! Oja en de sokken voor me zoontje die ik wel al binnen had zijn geheel naar verwachting.
Super snelle levering en leuke aanbieding van de laarzen! Leuke de warmteslofjes erbij! Bedankt!
Bestre Maureen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij wensen je een fijne jaarwisseling toe en tot ziens in 2020 bij Shoesme! Groetjes Judith
super leuke regen laarzen
Beste Joeke, Bedankt voor je beoordeling, wat fijn dat de regenlaarzen zo in de smaak vallen. Tot de volgende keer bij Shoesme! Groetjes Judith
Ben al sinds de 1e schoentjes van mijn zoon erg tevreden over de schoenen van shoesme. Naast de goede prijs/kwaliteit zijn het goede schoenen die er leuk en stoer uitzien. Deze keer de laarsjes besteld, inclusief de fleece socks. Deze werden snel geleverd, met in de doos een leuke attentie. Dit maakt het uitpakken van de doos extra leuk!
Beste Marloes, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling. Tot ziens bij Shoesme. Groetjes Judith
Erg tevreden met de regelaarzen. Fijn dat ze niet zo slobberen om haar voet waardoor ze er beter op loopt als andere laarzen. De extra sokken voor er in zijn ook super waardoor ook bij sneeuw je de laarzen kan gebruiken. En leuk dat er rond de kerst een kleurplaat en hanger voor in de kerstboom bij zat.
Beste, Wat fijn om te lezen dat de laarzen zo in de smaak vallen. De volgende keer gaan wij voor een 10! Groetjes Judith
Mooie schoentjes, ogen degelijk en comfortabel. Leuke kleurplaat erbij. Vallen goed op maat.
Beste, Wat fijn dat je zo tevreden bent met de schoenen. De volgende keer gaan wij voor een 10! Groetjes Judith
De schoentjes zitten gelijk goed en ons zoontje loopt er gelijk mee weg. Leuk dat er bij kerst een rendier-hangertje voor in de kerstboom bij zat. Top service omdat er ook goed met feedback wordt omgegaan.
Beste Ellen, Wat fijn om te lezen dat de schoentjes goed lopen. Erg fijn dat wij er samen uit zijn gekomen. Wij wensen je een heel goed 2020 toe! Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Originele beoordeling
De schoentjes zitten gelijk goed en ons zoontje loopt er gelijk mee weg. Leuk dat er bij kerst een rendier-hangertje voor in de kerstboom bij zat. Waarom geen 10? Een dag later waren de schoentjes nog verder afgeprijsd...
Fijn paar schoentjes gekocht. Zitten goed en zijn flexibel aan het voetje. Leuk kleurplaatje en hangertje voor in de boom ontvangen wegens kerstmis!
Dank je wel voor deze leuke reactie! Vanuit Shoesme nog hele fijne feestdagen gewenst. Groetjes, Annemarie
Makkelijke website om te bestellen en een erg snelle levering!
Beste Vanessa, Ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze site en service. Ik wens je hele prettige feestdagen toe en tot in het nieuwe jaar bij Shoesme! Groetjes, Annemarie
Levering was snel en goed verzorgd ingepakt.
Beste Marjo, Wij vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Tot de volgende keer bij Shoesme! Groetjes Judith
Leuke schoenen voor mijn dochter van 7. Samen online uitgezocht en ze zijn zoals we verwacht hadden
Beste Marlies, Fijn dat jullie tevreden zijn. Wij gaan de volgende keer voor een 10! Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Snelle levering!
Beste Marion, Wij zijn blij om te lezen dat je bestelling zo snel binnen is gekomen. Tot de volgende keer bij Shoesme! Groetjes Judith
Top👍🏼
Beste Saskia, Bedankt voor je beoordeling, hier worden wij erg blij van! Wij hopen je snel weer te zien bij Shoesme! Groetjes Judith
De eerste schoentjes van mijn dochter, 6 jaar geleden waren ook van Shoesme. Heel mooie en goede schoentjes. Nu slofjes voor mijn zoontje besteld, ze zitten perfect! Vallen niet uit en hij kan er goed op stappen. Bestellen ging erg gemakkelijk en de levering was zeer snel, zelfs in deze drukke Decembermaand! Zelfs nog een leuk presentje erbij :) Als mijn zoon straks echt loopt, dan zal ik zeker weer voor Shoesme schoentjes gaan!
Beste Janneke, Wat fijn dat je nog steeds zo tevreden bent met Shoesme. Wij wensen jullie erg veel plezier toe met de pantoffels en jullie zijn van harte welkom in een van onze winkels of onze webshop voor je volgende aankoop. Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Alles naar wens gegaan, schoentjes lopen nu rond aan de voetjes van mijn kleinkind in New York.
Beste Els, wat fijn om te horen, bedankt! wij wensen haar veel loop plezier in New York. Groetjes Chantal
Helaas waren de schoenen te klein. Meteen tegoed retour gestort. Ik houd ervan.
Beste Kim, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je retour zo snel is afgehandeld. Wat jammer dat de schoenen te klein waren, we hopen dat je inmiddels de juiste maat heb gevonden. Groetjes Chantal
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg