Ik zocht al heel lang voor de fleece sokken voor de regenlaarzen en toevallig jullie site gevonden via Google. De bestelling ging super snel en makkelijk. Binnen 3 dagen had ik mijn bestelling afgeleverd in België. De kinderen zijn ook super blij omdat vanaf nu geen koude voetjes meer. ;-) Een aanrader.
Beste Ana, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat de fleece sokken zo goed bevallen. Tot de volgende keer bij Shoesme. Groetjes Chantal
Aangezien de winkels niet in de buurt zitten en de verkooppunten een kleiner assortiment hebben. Is mijn keuze gevallen op bestellen via de website. Leuke kinderschoenen en snelle levering.
Beste Roos, Fijn dat je toch een keuze hebt kunnen maken op onze website. Wij zien je graag weer terug bij Shoesme! Groetjes Judith
Leuke doos, met ballon snelle levering en al complimenten gekregen over de aankoop 😉🎉
Beste Migal, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de aankoop, nog leuker is om zoveel complimenten te krijgen lijkt ons! Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Mijn zoontje heeft bijna altijd schoenen van Shoesme. Ze zijn mooi en de kwaliteit is goed.
Beste Judith. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop. Volgende keer gaan wij voor een 10! Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Op tijd geleverd, juiste product ontvangen, netjes verpakt.
Beste Esther, Wij gaan de volgende keer voor een 10! Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Schoenen besteld, volgende dag in huis. Week later kan ik ze ophalen op postkantoor! Van bezorging zaterdag naar dinsdag, naar woensdag, naar donderdag en uiteindelijk vrijdag op te halen bij postkantoor! Niet fijn wanneer je de schoenen echt dinsdag nodig had!
Duidelijke website en snelle correcte levering. Prima producten!
Beste Floris, Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en je bestelling. Tot ziens bij Shoemse! Groetjes Judith
Hele leuke pantoffeltjes besteld! Zondag besteld en dinsdag in huis. Daarbij een kerst presentje en een kleurplaat ontvangen. Erg leuk! Blij met mijn bestelling! Ga zeker vaker bestellen bij Shoesme :)
Beste Tanja, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling. Bedankt en tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Superleuke hippe schoenen, kwalitatief en leuke ontdekking!
Beste Katrijn, Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de schoenen, wij gaan de volgende keer voor een 10! Tot ziens bij Shoesme. Groetjes Judith
Mooie schoenen. Snelle levering. Leuk om een cadeautje voor de kinderen erbij te ontvangen.
Beste Kim, Bedankt voor je beoordeling, hier worden wij erg blij van! Tot ziens bij Shoeme! Groetjes Judith
Hele mooie schoenen, zitten goed en zien er mooi uit. Snelle levering van Shoesme! Top!
Beste Wendy, Bedankt voor je beoordeling, super dat je zo tevreden bent! Tot de volgende keer bij Shoesme! Groetjes Judith
Snelle verzending en goede prijs voor leuke mooie en stoere schoentjes!!! Wij kopen bijna altijd shoesme schoenen omdat de pasvorm perfect is!!! Wij raden het iedereen aan en wij willen eigenlijk geen andere schoentjes omdat dit altijd top zit! Goeie kwaliteit schoenen! En lekker stoer dat bij onze kledingstijl past! Helemaal blij weer!
Beste Jiska, Bedankt voor de goede beoordeling, wij zijn erg blij dat je zo tevreden bent met Shoesme! Tot de volgende keer bij Shoesme! Groetjes Judith
Goede schoenen vinden wij erg belangrijk!! Helemaal in de jonge jaren van onze zoon. De schoenen van Shoesme sluiten helemaal aan op onze wensen qua schoenen. De kwaliteit is super goed en ze zitten Prefect. Wij geven een dikke 10 en raden iedereen shoesme aan!!!
Beste Patricia, Wat fijn dat je zo tevreden bent over Shoesme! Tot de volgende keer! Groetjes Judith
Snelle en met liefde ingepakte schoenen ontvangen . En dat voor relatief weinig geld . En niet geheel onbelangrijk ze zitten goed .
Beste Patty, Wat fijn dat je zo tevreden bent! Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Wacht al sinds zaterdag op mn zoontje zijn schoenen. Elke keer staat er bij track en trace nog niet bij postnl.
Beste Lisa, Vervelend dat je hebt moeten wachten op je bestelling, dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat PostNL zoveel pakketjes te verwerken heeft. Wij hebben de dag dat je je bestelling hebt geplaatst (Black Friday) erg hard gewerkt zodat je bestelling die dag door PostNL meegenomen kon worden. Ik zie dat je vanmiddag je bestelling binnen hebt gekregen, wij hopen dat je zoontje er veel plezier aan heeft. Tot de volgende keer bij Shoesme! Groetjes Judith
Mooie schoentjes die direct lekker zitten en er heel leuk uit zien. Mijn zoontje van anderhalf wou ze niet meer uit doen!
Hele mooie en kwalitatief goede schoenen. Mijn zoontje loopt er heerlijk op.
Wat fijn om te horen Milou. Veel plezier van je aankoop. Groetjes Chantal
Erg goeie service!! En super goeie kwaliteit schoenen
Bedankt Brechtje, wat fijn om te horen. Veel Plezier met de schoentjes. Groetjes Chantal
Ik maakte samen met me dochter de doos open,ze wilde graag haar nieuwe schoenen passen. Wat hadden jullie het leuk verpakt,met pepernoten en een ballon erbij. Ook weer heel tevreden over de sneakers!!
Beste Thea, Bedankt voor je positieve review. Veel plezier van de Sneakers. Groetjes Chantal
erg leuk om de schoendoos open te maken en je ziet dat er pepernoten inzitten, zijn de kleine dingen die het maken.
Wat fijn om te horen, hier doen we het voor! Groetjes Chantal
Tevreden!
Beste Roxanne, Wat fijn dat het goed is opgelost. We zien je graag een keertje terug op onze webshop. Groetjes Chantal
Mooie actie met Black Friday
Wat fijn Gerinda dat de actie goed is bevallen. Groetjes Chantal
Mooi schoenen in de sale!
Wat fijn om te horen. Groetjes Chantal
Schoenen niet gekregen vanwege drukte, maar wel netjes te woord gestaan en een tegemoetkoming voor een volgend paar gekregen. Dankje wel shoesme
Beste Barbara, Gelukkig hebben wij elkaar zojuist telefonisch gesproken en zijn wij er samen uitgekomen. Tot ziens bij Shoesme! Groetjes Judith
Originele beoordeling
Ik heb de schoenen niet gekregen, want ze waren er niet meer. Dat kan gebeuren met drukte en dat begrijp ik. De afhandeling daarin tegen liet te wensen over. Ik belde nog voor info en toen werd gezegd dat het die dag verzonden zou worden. Een paar uur later kreeg ineens een mail; bedankt voor uw retourzending?? T geld werd overgemaakt op mijn rekening. Ik heb toen gebeld en er werd doodleuk gezegd, ja tis druk. U mag wel komen kijken. Dat geloof ik allemaal, want ik kom zelf uit de detailhandel dus ken drukte. Maar daarmee was de kous af. Succes met andere schoenen vinden... Ik had namelijk best andere schoenen willen uitzoeken bij jullie, maar die optie kreeg ik niet eens. Over een tegemoetkoming werd ook niet gesproken , wat ik dan wel netjes had gevonden en wat ik gewend ben van andere online verkoopsites. T lijkt mij dat je klanten graag wil houden. Nu heb ik ergens anders schoenen uitgezocht.
Ben altijd heel tevreden over de schoenen . Snel en netjes geleverd met een ballon en kaartje erbij super leuk !
Wat fijn dat om te horen! Veel plezier met je aankoop. groetjes Chantal
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg