Leuke babyschoentjes! snelle levering

Ik heb via deze webshop hele leuke babyschoentjes voor mijn dochter gekocht, supersnelle levering, kortom,helemaal top!!!

Snelle levering en mooie schoenen

Super snel geleverd!

Top sneakers voor mooie prijs

Snelle verzending en mijn zoon is helemaal blij met zijn nieuwe sneakers

Prima webwinkel. Mooie rugtas voor mijn dochter gekocht (met roze panterprint, wat wil een meisje van 8 nog meer??) van degelijke kwaliteit en voor een goede prijs. Ik had ook al een tas van Shoesme voor mijn zoon (en bij hem is de kwaliteit helemaal belangrijk, omdat hij nogal smijt en slingert :)) en vind deze tassen precies perfect. En, oh ja, ik was al heel lang op zoek naar een leren riempje/touwtje voor mijn dochter om jurkjes mee te pimpen en vond die zomaar ook opeens bij shoesme! (voor 2,95!) Verder prima service en snel geleverd. Top!

Prima.

Leuke schoenen, goede kwaliteit.

Goede snelle service

Mooie nette schoen makkelijk te vinden op overzichtelijke website

Mooi

Schoentje zoals beschreven, snelle levering.

Geweldig!

Ik had een verkeerd artikel in mijn pakket, meteen gebeld dat dit niet klopte, werdt gelijk actie ondernomen, en volgende dag het juiste artikel gekregen waar mijn dochter en ik heel blij mee waren!

Prettige en snelle verzending, mooie producten!

Prettig

Fijne snelle service

Fijne snelle service

Goed, snelle nette levering. Alleen de schoentjes hebben wel een 'hardere' zool als dat ik dacht, het zijn geen leren loop schoenen waar ik wel vanuit ging.

Mooie goede rugzak

Rugzak besteld, snel geleverd Is een mooie rugzak van gode kwaliteit

Mooie producten

Snelle en correcte levering

Correct, leuk en snel

Correcte informatie, goede hulp bij kiezen van de maat, veel keuze uit toffe designs, snelle levering, leuk verpakt, goede kwaliteit. Wij bestellen hier nog.

Snelle en goede verzending

Leuke schoenen ontvangen die netjes verpakt zijn. We hadden alleen de verkeerde maat gekregen, nadat we dit telefonisch hadden gemeld kregen we direct het goede paar toegestuurd. Fijne service!

Goede kwaliteit schoenen voor een leuke actieprijs. Extra leuk met de code voor 10% extra korting. Snel geleverd en fijn dat achteraf betalen mogelijk is.

Goede aankoop ervaring

Dankzij de duidelijke beschrijving op de website over het model schoentjes en maattabel heb ik gelijk de goede schoenen mogen ontvangen voor me dochtertje.

Prima service.

Snelle afhandeling bij retour zending.

Zoontje blij, wij blij

De eerste schoenen waar mijn zoontje echt op kan stappen zonder telkens te vallen. Hij is er helemaal blij en enthousiast over (1jaar en 4 maanden). Superleuk om te zien! Misschien nog een klein puntje voor jullie, maar wat voor ons eigenlijk geen probleem was. Ik had blauwe kleur schoentjes besteld, maar kreeg bruine kleur schoentjes. Wij zijn er alleszins blij mee! Bedankt voor de snelle levering!

Snelle levering van leuke schoenen

Een van de weinige schoenen die aan de smalle voetjes van mn dochter past.

Leuk maar jammer van de losse naden

Super leuke rugzak besteld voor mijn 4 jarige dochter maar helaas overal naden los! Niet goed gestikt... jammer voor een rugzak van 29.95. Goede en snelle verzending

Mooie producten voor een leuke prijs!

Mooie producten, makkelijk te bestellen, leuke korting en snelle levering!

Overzichtelijke webshop, goede schoenen

Ik ben tevreden. Goede, eerlijke schoenen.

Goede en modieuze schoenen!

Blij dat ik nog mooie eerste loopschoenen sneakers voor mijn dochter in de sale heb gevonden! Het is nog net te warm voor de winterlaarsjes, maar dochterlief heeft nu net in half augustus haar vorige schoenen gesloopt... Blij met de sneakers! Uit deze collectie in de lente ook sneakers gekocht. Dochter heeft er heel goed op leren lopen. Enige puntje: 1 ritsje loopt niet zo soepel. Hopelijk trekt dat nog bij met het dragen. O ja: peuterdochter vind ze ook ‘mooooooi mama mooooooi’ :)

Top levering en servive

De super leuke luipaarden print regenlaarsjes voor mijn dochter besteld. Fijn dat er bij de omschrijving vermeld staat dat de laarzen ruim vallen! Ik blij en dochterlief blij!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg