Mooie schoenen voor een leuke prijs

Geweldig!

Super snelle service en ze hebben echte super leuk schoenen.

Top service!

2 paar schoenen besteld en vergeten de kortingscode in te vullen. Na een mailtje als nog de korting gekregen. Reageren snel op een mailtje, ook de schoenen binnen 48uur gekregen.

snelle geleverd en alles was duidelijk

Na bestelling direct een mail ontvangen, 2 dagen later kreeg ik de schoenen al binnen. Shoesme is een top winkel!! Erg fijne schoenen en een fijne service. Ik koop geen ander merk meer

Goede service, snel geleverd, leuke rugzak

Snelle levering en product zo als opgeschreven.Zeer ruimte tas ideal voor kleuters die begonnen zijn met spannende groep 3😉

Goede kwaliteit, snelle service

Mooie rugzak tegen een fijne prijs met snelle levering. Alleen leek de beschrijving niet helemaal overeen te komen met het eind product. Maar desondanks nog steeds helemaal tevreden.

Super ervaring met shoes me

Snelle leveing altijd heel blij met de schoentjes hele mooie kwaliteit

Mooie kwaliteitsproducten snel geleverd

Snelle levering, uitgebreid assortiment en goede lederen schoenen voor de kleine voetjes.

Prachtige schoentjes en geweldige klantenservice

In aanvulling op mijn bestelling had ik nog een verzoek en de klantenservice heeft daar super meedenkend op gereageerd!

Geweldige schoenen

Onze kinderen lopen heel graag op shoesme schoenen. Goede pasvorm en zitten heel erg lekker.

Goede kwaliteit kinderschoenen!

Shoesme heeft goede kwaliteit kinderschoenen. Via de webshop eenvoudig te bestellen en snel geleverd!

Nog mooie schoenen in de sale!

Mijn zoon heeft smalle voeten, waardoor hij veel schoenmerken niet past, maar shoesme zit prima. Ook heel fijn dat er op de website wat geschreven staat over de pasvorm. Via internet bestellen gaat zo heel goed!

Snelle bezorging, welke gratis was

Shoenen in de sale gekocht met een hele leuke korting. Makkelijk kunnen bestellen en schoenen waren snel ontvangen met gratis bezorging. Pre van de schoen zelf vind ik dat de zooltjes er uit gehaald kunnen worden, ook bij de grotere maten (29), maakt het passen of de maat goed is een stuk makkelijker. Uiteindelijk nog een bestelling gedaan van dezelfde schoen, andere kleur, ern maatje groter alvast op de groei. En ook deze snel in huis met gratis levering.

Perfect geregeld

Snelle levering en retour zending snel afgehandeld

Heel leuke schoenen

Heel mooie schoenen enkel spijtig er zaten precies vlekjes balpen op en de veters waren al een beetje vuil.

mooie schoen, fijne flexibele zool maar slechte kwaliteit.

Wij hebben al vaker schoenen gekocht van shoesme. Erg fijn dat de schoenzool flexibel is en ze zien er leuk uit. Mijn dochter doet ze dan ook graag aan. Nadeel van de shoesme schoenen is dat ze enorm snel slijten. Gelet op de prijs mag je toch meer kwaliteit verwachten. Nu begrijp ik dat dat gebeurd als de kinderen ermee gaan kruipen, maar mijn dochter kruipt al tijden niet meer. Zonde! Dit is helaas niet het eerste paar waarbij dit gebeurd. Waar kindervoetjes snel groeien hoop je toch dat ze de schoenen aan kunnen tot ze er uit zijn gegroeid. Helaas gaat dit paar dat niet halen.

Deze sneakers nog niet aangehad, maar mijn zoon had ze afgelopen winter ook maar dan in het grijs. Die zijn super goed bevallen vandaar dat ik ze nu weer heb gekocht.

Snelle levering en nog mooier dan op de foto

Super blij met de schoenen voor mijn kleine man .. fijne stappers snelle levering

Snelle verzending, helaas mijn bestelde product niet op voorraad

Snelle verzending, maar baalde enorm van mijn bestelde en betaalde product dat toch niet voorradig bleek. Geld wordt wel teruggestort. Verder tevreden.

Supersnelle levering!

Top top top!

snelle levering, goede aanbieding

Ballerina's waren de volgende dag al in huis. Mooie aanbieding. Tip/vraag: Western geborduurde laarsjes weer in de wintercollectie brengen. Mijn dochter was dolblij met deze laarzen.

snelle levering tip top in orde

OK ook bij problemen met bestellen, keurig teruggebeld

Snelle levering en super service

De bestelde schoenen snel in huis. Helaas waren de schoenen net te klein, maar deze kon ik zonder problemen ruilen voor een maat groter. Top!

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering, helaas waren de sandalen te smal voor de voetjes van mijn zoontje. De sandalen retour gestuurd wat overigens heel makkelijk ging door het meegeleverde retourlabel. Ook had ik snel mijn geld terug op mijn rekening.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg