Top service, top kwaliteit, geen ander merk meer voor mijn dochter

Zo fijn en vertrouwd!

Schoenen zitten altijd als gegoten en zeer tevreden met de kwaliteit. Ook genoeg keuze altijd weer elk seizoen voor mijn kindjes.

Altijd mooie, fijne schoenen van super kwaliteit!

Weer een prachtig paar schoenen binnengekregen. Dochter is er onwijs blij mee! Kwaliteit is altijd fantastisch bij shoesme en onze dochter vind de schoenen niet alleen mooi, ze zitten haar ook altijd heel lekker! Stiekem ben ik soms wel eens jaloers dat ze geen schoenen hebben in mijn eigen maat! ;-) Bij de mooie schoenen dit keer ook een danslint ontvangen. Een leuke verrassing waar onze dochter erg blij mee is! Op haar nieuwe sneakers danst ze nu de hele kamer rond met haar danslint!

Zeer tevreden over kwaliteit-prijs en service

Zeer snelle levering van de schoentjes. Product precies zoals ik gehoopt had, maat zit goed. Schoentjes zijn van goeie kwaliteit, zien er mooi uit en zitten stevig aan de voetjes

Qualité au rendez-vous

Jamais déçue de la qualité. Les chaussures ne s'abîment pas et les enfants peuvent les garder toute la saison. En plus les bouts renforcés en caoutchouc leur permettent de jouer à terre sans peur de trouer les chaussures. Les modèles restent beaux même avec ces renforts adaptés. Et en prime, l'envoi est très rapide.

De perfecte schoenen, snel geleverd

Mooie kinderschoen, belangrijk voor de basis van mijn peuter. Goede kwaliteit en snel geleverd voor de echte herfst begint.

Alles is top verlopen.

Alles verliep zoals het ging. Had wat vertraging maar hier kregen we netjes bericht over.

Hele hippe, mooie maar vooral goede schoenen!

Makkelijk besteld, veel keuze. Snel geleverd met een leuke attentie erbij voor de kids!

Goede kwaliteit schoenen die lang mee gaan!

Goeie service, snelle levering en leuke schoenen van goeie kwaliteit!!

Super mooie en kwalitatief goede schoentjes

Heel blij met de sneakertjes en laarsjes voor mijn dochter. Zoals altijd mooi van kwaliteit en goede pasvorm. Zeker een aanrader!

Erg goede schoenen voor mijn kinderen

Ik koop altijd schoenen voor mijn kinderen bij shoesme. Al vanaf dat ze baby zijn. Deze keer weer stevige winterschoenen die makkelijk aan en uit gaan. Met een stootneus gaan ze de hele winter mee. Goede kwaliteit, ruime keuze online, de kinderen vinden de schoenen heel fijn en doordat ik thuis ook de voeten op kan meten heb ik altijd meteen de goede maat. Zeker aan te raden!

Snelle levering en mooie schoenen van kwaliteit

Voor mijn dochter al heel vaak schoenen van shoesme gekocht. Pasvorm is goed, kwaliteit is top. Goed voor de groeiende voetjes.

Geweldig, goed zittend merk met fijne service

Zowel de fysieke winkel als ook online, goede begeleiding erg behulpzaam en vriendelijk. De schoenen zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk! Ik koop voor mijn kinderen geen ander merk meer!

Wat een geweldige schoenen stevig maar daarbij ook heel soepel en geheel van leer mijn zoontje loopt er fantastisch op ik heb dan ook echt alleen shoesme omdat is het echt de beste schoenen vind tot nu toe

Snelle levering van hoge kwaliteit schoenen

Bij shoesme weet je dat je geen prut koopt, maar schoenen van kwaliteit, waarover is nagedacht. Dn ze waren ook nog eens snel binnen.

Erg mooie schoentjes en een goede kwaliteit!

Ik ben erg te spreken over de schoentjes van Shoesme. Het is een mooie kwaliteit en mijn dochter heeft er erg veel plezier van. Zeker aan te bevelen!

Qualité bof pour un prix élevé...

Livraison rapide: ok La qualité des chaussures: pas excellente...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Top schoen! Zeer degelijk.

Mijn dochter vindt de schoenen prachtig! Het is heel stevig en heeft een goede binnenzool. Schoenen van shoesme gaan altijd lang mee. Ipv andere merken die meteen kapot lopen en uitlopen. Zeer blij mee!

Kwalitatieve en super mooie schoenen

Snelle levering Zeer goede prijs/kwaliteit

Prachtige glamour shoes

Hele mooie kwaliteits schoenen. Helaas wel te breed voor mijn dochter haar voet waardoor ze retour moesten. In de winter en zomer koop ik altijd schoenen van Shoes Me. En ik ben heel tevreden over de kwaliteit en modellen.

Stevige schoenmaat goed comfort

Vaak voor kleinkinderen schoenen gekocht zijn leuk stoer stevig en kinderen lopen er goed mee idee dat ze erg goed zijn voor de ontwikkeling van hun jonge voetjes

Fijne flexibele schoenen, die makkelijk aan gaan.

De schoenen kunnen makkelijk open. Ze gaan hierdoor makkelijk aan de voeten mijn zoontje. Ze zijn flexibel en zitten meteen goed.

Top!!!

Mijn dochter is nu 3,5jaar en ze draagt al vanaf dat ze kan lopen Shoesme schoentjes. Wij zijn zo tevreden...ze hebben goede flexibele zolen zodat de voetjes goed kunnen afwikkelen. Hoge kwaliteit schoenen. Inmiddels voor de winter 3paar shoesme schoenen/laarzen aangeschaft.

Goede stevige schoenen

Bij mijn zoontje zitten de shoesme schoenen altijd het beste en ze gaan lang mee. Goede kwaliteit en leuke modellen

Geweldige kinderschoenen

Vanaf dag 1 voor m’n dochter altijd shoesme gekocht, mooie kwaliteit en hele goede schoenen voor kinder voetjes! Mijn dochter van 4 is heel blij met haar mooie laarzen voor de winter!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg