Pluspunten

Maat klopt, ze pasten goed bij mijn dochter, fijne lichte schoentjes, ze heeft een smalle voet en ik beveel dit merk zeker aan bij een smalle voet!

Pluspunten

Divers aanbod aan schoenen voor zowel smalle als brede voeten.

Collecties lijken ieder jaar veel op elkaar ieder jaar een nieuw model zou leuk zijn.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke foto's. Leuke rugtas voor -50% en ook nog eens gratis verzenden!! Super blij mee

Pluspunten

mooie goede schoenen zowel zomer als winter

eerder levering als mogelijk

Pluspunten

Snelle service, persoonlijke benadering door het inpakbriefje.de eerste zending moest retour ivm niet passen van de schoenen. Geld werd heel snel weer teruggestort.

Ik denk aan het milieu en denk dan dat verzenden in een doos alleen voldoende is. Geen zak er meer omheen. Ballon vinden de kinderen geweldig, maar ook ik denk weer aan het milieu.

Pluspunten

Gratis retourneringen zijn fijn, maar niet nodig geweest door de goede omschrijving van het Product! Mijn kinderen hebben smalle voeten en geen 1 sandaal van de overige merken paste, op de gok online gekocht er stond bij smal, en ze waren perfect! Nu altijd hij jullie bestellen! Snelle levering en de ballon hij de bestelling was toevallig net wat ze wilde hebben!

Pluspunten

Altijd goede kwaliteit schoenen

Graag een grote sales ergens in een loods of iets ook met oudere modellen.

Pluspunten

Toen mijn bestelling de eerste keer kwijt geraakt was bij postnl heeft een jongeman van de klantenservice mij heel goed geholpen. Hij heeft uitgezocht waar mijn pakketje was een toen deze kwijt bleek te zijn heeft hij mijn geld terug gegeven. Nu twee weken later heb ik alsnog de bestelling gedaan en nu heb ik de schoenen gelukkig binnen gekregen. Heel betrouwbaar bedrijf!

Misschien gebruik maken van een ander post bedrijf dan postnl.

Pluspunten

Vond inpakking van product erg leuk en zorgvuldig, er wordt ook veel informatie gegeven wie het heeft ingepakt enzo. De ballon vondt mijn zoontje geweldig:) Verder waren de schoen in goede staat en precies zoals afgebeeld.

misschien dat je een bezorgdatum kan instellen

Pluspunten

Snelle levering, netjes en met liefde ingepakt. Betrouwbaar en keurig in de afhandeling van retouren en facturen.

Ga lekker zo door!

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten, super eenvoudig retoursysteem zonder retourkosten!

Geen!

Pluspunten

Snel bezorgd en duidelijk gecommuniceerd

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit en ruime keuze

Pluspunten

Je hieft niet meteen te betalen; Tetoursticker bij bestelling aanwezig indien retou; Snelle levering; Veel keuzes en goed schoeisel

Zou het niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Info bij de bestelde sandalen klopte (voor ons) niet. Stond in de tekst dat je een maat groter moest bestellen, gedaan, maar waren veel te groot.

Pluspunten

Bijzondere & kwalitatief goede schoenen en een snelle levering

Pluspunten

Snel, duidelijk en snelle levering

Nvt

Pluspunten

Duidelijke website (incl. advies hoe de schoenen vallen). Snelle levering.

Pluspunten

Snelle nette levering.

Geen.

Pluspunten

Uitstekende service. Binnen één dag geleverd en ook de retourzending was binnen één dag verwerkt. Leuke schoentjes, prima kwaliteit

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg