Pluspunten

Gratis levering en snel service. Goede kwaliteit producten.

Pluspunten

Snelle levering en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Leuke schoenen

Ik had 2 maten besteld van dezelfde schoenen. Bij allebei de dozen zat een gleufje gemaakt voor een soort sleutel hanger. Maar deze zat maar bij 1 paar schoenen in de doos. Ik heb deze dus bij de schoenen die terug gingen dr in gedaan anders kreeg ik te horen dat ze niet compleet waren maar eigenlijk was mijn doos dus niet compleet.

Pluspunten

Mooie website, goede kwaliteit schoenen. Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, mooie en leuk verpakt. Kaartje erbij kan ik toch echt waarderen, heel leuk. Mooi product!

Pluspunten

Echt goede schoenen voor kleintjes die leren lopen. Veel keus uit leuke modellen!

Ook in iets grotere maten de leren-lopen-modellen leveren. Niet bij alle kindjes gaat de ontwikkeling volgens de normale verwachting en juist dan zijn deze schoenen een super hulpmiddel.

Pluspunten

Geweldig.

Pluspunten

Snelle levering. Goeie service. Helaas pasten de slofjes niet dus moesten ze terug. Maar ook dit ja goed geregeld

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijs

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede service

Pluspunten

Snelle service, goede producten

Meer acties

Pluspunten

Mooie, goeie schoenen. Snelle levering. Als een cadeautje ingepakt.

Pluspunten

Mooi

Pluspunten

Ik heb een rugzak besteld voor mijn dochter. Hij is geweldig! Super kwaliteit. En vooral een mooie prijs! Snel geleverd.

Pluspunten

Goede duidelijke website,snel in huis ,goede verpakking .ben heel tevreden en altijd goede kwaliteit of het in dit geval een tas is of anders schoenen altijd top!!

Geen verbeterpunten,alleen jammer van post nl dat het niet op de dag geleverd wordt dan dat het zou komen, werd toch ineens een dag later maar daar kunnen jullie niets aan doen.dan krijg je later op de dag pas bericht dat t niet lukken en de volgende dag opnieuw aangeboden wordt.das heel jammer en helemaal als je er op wacht ivm een verjaardag.maar nogmaals niet jullie fout.

Pluspunten

M.Bracke

M.Bracke

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Schoentjes lijken van boven allebei aan dezelfde voet te moeten. Eenmaal aan niet heel storend, maar voor deze prijs mag je anders verwachten vind ik.

Pluspunten

Handelt snel en verwerkt alles correct.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg