Pluspunten

Nog nooit fout gegaan en prima schoenen.

Geen!

Pluspunten

Goede en snelle levering. Goed verpakt.

Later kunnen bestellen voor levering de volgende dag.

Pluspunten

Goede snelle verzending

Pluspunten

Verkeerde levering en dat werd reuze vriendelijk en razend snel opgelost. Echt super! Enige miniminpuntje is de verkeerde levering zelf, zeker omdat zoonlief écht zonder schoenen zat.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit schoenen

Pluspunten

Duidelijke mail communicatie en snelle verzending.

Pluspunten

Snel en correcte levering.

Eigenlijk zou je het aantal cm vd voet, een tabel moeten zijn welke maat dat is.

Pluspunten

Positief: Ja, Volgens Post NL was de bestelling afgeleverd maar dat was niet zo. Onze dochter heeft gisterenavond hierover een email gestuurd naar Shoesme en daar werd vanochtend op gereageerd en vanavond zijn de schoentjes afgeleverd. Hulde!

Pluspunten

Pluspunten

nvt

nvt

Pluspunten

Zeer ruime collectie, zeer goede kwaliteit schoenen en nog leuk en hip ook! Snelle levering, gratis verzending en retour. Meerdere maten besteld en van de retour gestuurde schoenen de betaling snel terug gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes gebeld dat zending van mijn bestelling was verward met een andere bestelling.

Ik zou mijn eigen bestelling meteen de dag erop ontvangen (= vandaag). Dit is niet gebeurd, terwijl we de sandaaltjes dit weekend nodig hadden. Ik hoop dat we ze nog zullen ontvangen...

Pluspunten

Goeie service, snelle levering

Pluspunten

Snelle service, netjes verpakt. Alle benodigdheden zoals de bon zat er bij

Heb ik geen.

Pluspunten

Snelle correcte levering, hoge kwaliteit schoenen die er tevens vrolijk en stoer uitzien!

Pluspunten

Duidelijke foto's, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en hele goeie kwaliteit

Pluspunten

Mooie en betaalbare schoenen.

Ons huisnummer toevoeging was weggevallen op de adressticker, waardoor de bezorging vertraagd was

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit

Pluspunten

Schoenen van kwaliteit, Veel schoenen met soepele zolen (zo belangrijk voor kindervoeten!), Leuke hippe vrolijke designs. Gratis verzenden & retourneren en dus laagdrempeliger om te bestellen en thuis te passen/beoordelen.

- Sommige schoenen hebben toch onbedoelde scherpe randjes of scherpe contactpuntjes met de kinderhuid door minder nauwkeurige afwerking. Zou voorkomen kunnen worden door nauwkeuriger controleren door handmatig na te gaan hoe de schoen voelt op de lekken waar het met de huid in aanraking komt. - alle schoenen met soepele zolen i.p.v. toch ook nog stugge exemplaren.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg