Pluspunten

NL schoenen in de EU gemaakt. Goede degelijke mooie schoenen voor beide kindervoeten van mijn dochters.

Direct een bev per mail met link naar gekochte schoenen. Dit kwam nu pas 1 dag later.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede schoenen, goed concept.

Wellicht is het haalbaar om wat goedkopere schoenen te maken door minder details op de schoenen te doen. Ze zijn super leuk maar voor sommige niet te betalen.

N.v.t

Pluspunten

Snel en leuk verpakt:).

Pluspunten

Snelle en nette levering.

Jammer dat retourneren geld kost

Pluspunten

Erg goed geholpen aan de telefoon door de klantenservice, goede kennis vh product

Pluspunten

Überhaupt reageren op een vraag, gesteld via de website van shoesme.

Pluspunten

Snelle levering en goeie en mooie schoentjes

Pluspunten

Onze dochter draagt al vanaf haar eerste schoentjes Shoesme schoenen. Inmiddels heeft ze maat 35 en is nog steeds fan. Shoesme schoenen zijn mooi, zitten fijn en hebben een super kwaliteit. Hier mogen ze echt niet ontbreken!

Gratis retourkosten aanbieden

Pluspunten

Pakket was zoek en ze hebben t supersnel opgelost. Volgende dag toch nog schoenen in huis. Zelfs nog een ander bezorgbedrijf in geschakeld.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Goede website met juiste filters om te zoeken. En snelle afhandeling en goede kwaliteit schoenen.

De gratis plastic rugzak is voor mij geen toegevoegde waarde en milieuverspilling. Zou slim zijn om als optie aan te bieden wellicht ipv standaard.

Pluspunten

Nadat ik nieuwe schoenen voor mijn zoontje bestelde werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn order, de volgende dag werd deze al bezorgd. Het pakketje was erg leuk om te openen, alles netjes ingepakt en er zat een leuk tasje bij. Toen bleek dat er een productiefout in de schoentjes zat werd dit direct netjes opgelost en kreeg ik de volgende dag de vervangende set schoentjes alweer binnen! Ik zeg: top bedrijf!

Pluspunten

Snelle levering. Maat komt overeen zoals aangegeven. Mooie stevige schoenen.

Pluspunten

Fijne website, snelle verzending

Foto's van kinderen die de schoenen dragen zou fijn zijn. Dan is makkelijker te beoordelen of de schoen nauw valt om het onderbeen bij lage laarsjes bijvoorbeeld

Pluspunten

Mooie schoenen, snel en netjes geleverd.

Pluspunten

Prima webshop

geen

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg