Fijne website, ruim assortiment en makkelijk te bestellen. Schoentjes werden snel geleverd en waren keurig verpakt. Kortom, top!
Hallo Jody, Wauw, een 10! π Super bedankt voor zo'n fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij dat alles van de website tot de levering top was voor jou. π Bedankt voor je aanbeveling en je vrolijke feedback. We kunnen niet wachten om je weer te verblijden met onze schoenen en service! Groetjes, Team Shoesme π
Goede service, zowel online als in de winkel. Goede schoenen!
Hallo Sharon, Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze service in de winkel en online, en natuurlijk met de kwaliteit van onze schoenen! π Dankjewel voor het vertrouwen dat je in ons hebt en voor je aanbeveling. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Groetjes, Team Shoesme π
De schoenen zijn leuk, super goed. Mijn ene dochter heeft zoveel baat bij deze schoenen en zeker door de flexibele zool. Echt aanraders zijn deze schoenen.
Hey Suzanne, Super om te horen dat de schoenen een hit zijn, vooral met die flexibele zool die zo goed werkt voor je dochter! π Het is geweldig dat ze zoveel voordeel heeft bij onze schoenen. Thanks voor de top review en het delen van jullie ervaring. We zijn super blij dat onze schoenen zo gewaardeerd worden en kijken ernaar uit om jullie te blijven voorzien van awesome schoenen! π Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter loopt heel goed op. Ze vindt haar schoentjes helemaal leuk.
Hallo Sara, Dat is geweldig om te horen! π We zijn blij dat je dochter zo goed loopt op haar schoentjes en dat ze ze helemaal leuk vindt. Het is altijd ons doel om zowel comfortabele als stijlvolle schoenen te bieden die kinderen graag dragen. Bedankt voor je aanbeveling en voor het delen van jullie positieve ervaring. Hopelijk tot snel in onze webshop! π Groetjes, Team Shoesme π
Alles ging helemaal top! Heel blij
Hey Danieke, Super cool dat alles helemaal top was en je zo blij bent met de nieuwe schoenen! π Thanks voor je review en het aanbevelen van ons! We kunnen niet wachten om je nog meer geweldige schoenen te leveren! Groetjes, Team Shoesme π
Echt fijne schoenen. Onze zoon is er heel blij mee.
Hey, Wat geweldig dat jullie zoon zo blij is met zijn nieuwe schoenen! π We zijn blij te horen dat ze goed bevallen en hij er comfortabel mee rondloopt. Dankjewel voor je positieve feedback. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst te blijven voorzien van fijne schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Schoenen zijn leuk en kwalitatief echt goed.
Hey Imke, Dat is super om te horen! π Blij dat je de schoenen leuk vindt en tevreden bent met de kwaliteit. We doen ons best om altijd top te leveren! Thanks voor je aanbeveling! We kunnen niet wachten om je nog meer geweldige schoenen te laten zien. Groetjes, Team Shoesme π
Mooie schoenen met een goede pasvorm. Snelle service en ook bij problemen wordt het snel opgelost.
Hallo Tessa, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de pasvorm van de schoenen en onze snelle service. π klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn met topkwaliteit schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Schoenen zien eruit zoals de foto. Heel mooi. Passen meteen goed en zijn makkelijk aan en uit te trekken.
Hallo Jenny, Super om te horen dat de schoenen precies zijn zoals verwacht en dat ze meteen goed passen! π Wat fijn dat ze makkelijk aan en uit te trekken zijn en dat je blij bent met het mooie ontwerp. Bedankt voor je review. We kijken ernaar uit om je te blijven voorzien van stijlvolle en praktische schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
De schoenen hebben een super pasvorm en de maat klopt altijd! Shoesme heeft elk jaar weer een leuke collectie.
Hallo Claire, Fantastisch om te horen dat de schoenen van Shoesme altijd perfect passen bij je kind en dat de maat goed is! π We zijn blij dat je elk jaar weer uitkijkt naar onze nieuwe collecties. Bedankt voor je review en voor het blijven kiezen van Shoesme voor de schoenen van je kind. We kijken ernaar uit om nog vele jaren leuke en comfortabele schoenen te leveren! Groetjes, Team Shoesme π
Altijd snel geleverd en goede kwaliteit schoenen. Ook komen de fotoβs goed overeen met de werkelijkheid
Hey, Super om te horen dat je altijd goede ervaringen hebt met Shoesme! π Fijn dat de schoenen snel geleverd zijn en dat je blij bent met de kwaliteit. Goed ook dat de fotoβs echt laten zien wat je krijgt, dat vinden we belangrijk. Bedankt voor je review. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst te blijven verrassen met onze schoenen! Groetjes, Team Shoesme
De schoenen van Shoesme passen altijd goed bij mijn dochter. Ze zitten goed en stevig. Pasvorm is gewoon goed. Er zijn ook veel leuke schoenen om uit te kiezen. Zij heeft regenlaarzen, gympen, laarzen en sandalen van Shoesme en ze bevallen allemaal goed.
Hallo Lincy, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn zo blij te horen dat de Shoesme schoenen zo goed passen bij je dochter en dat de pasvorm en stevigheid naar wens zijn. π Het is fantastisch dat jullie zoveel plezier hebben van onze diverse collectie, van regenlaarzen tot sandalen! We kijken ernaar uit om jullie te blijven voorzien van leuke en comfortabele schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Wij vinden het als ouders heel belangrijk dat ons kind op goeie schoenen loopt. Wij kiezen dan ook altijd voor Shoesme, de verschillende soorten pasvormen, de modellen, stevigheid, flexibiliteit, shoesme heeft dat allemaal. Wij willen niet anders meer voor onze kids!
Hallo Mindy, Wat een geweldige review, hartelijk dank! π We zijn ontzettend blij te horen dat Shoesme aan al jullie verwachtingen voldoet qua pasvorm, model, stevigheid en flexibiliteit. Het betekent veel voor ons dat jullie als ouders zo tevreden zijn en bewust kiezen voor de kwaliteit van de schoenen voor jullie kinderen. Dank jullie wel voor de trouwe steun aan Shoesme en voor het enthousiast aanbevelen van ons merk. We zijn vereerd dat jullie geen ander merk meer willen en kijken ernaar uit om jullie kids te blijven voorzien van de beste schoenen! π Groetjes, Team Shoesme π
Mooie sterke schoenen uit goed materiaal
Hallo Rita, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze schoenen. π Het is geweldig dat het materiaal aan je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je review. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te voorzien van mooie en duurzame schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Snel bezorgd. We hebben de verkeerde maat besteld omdat er op de website stond dat ze klein vielen maar dat was niet het geval. Direct de andere maat besteld en de volgende dag waren ze binnen. Kleine meid helemaal blij en doet ze niet meer uit.
Hallo Mandy, Super dat de cowboylaarsjes snel bij jullie waren en dat ze zo'n hit zijn bij je kleine meid! π Excuses voor de verwarring over de maat; we zijn blij dat de juiste maat snel geregeld was. Bedankt voor het delen van deze leuke ervaring. Het klinkt alsof die laarsjes niet meer uitgaan! We hopen dat ze er nog heel lang van geniet! Groetjes, Team Shoesme π
Super leuke en fijne eerste stapschoentjes! Sluiten mooi aan en lopen fijn voor de eerste stapjes
Hallo Anne, Super om te horen dat je zo blij bent met de eerste stapschoentjes van Shoesme! π Het is fantastisch dat ze perfect aansluiten en comfortabel zijn voor de eerste avontuurlijke stapjes. Bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen in ons. We hopen nog veel meer fijne momenten te mogen ondersteunen met onze schoentjes! Groetjes, Team Shoesme π
De schoentjes hebben een heel fijne pasvorm. Daarnaast hebben ze en flexibele zool zodat het bewegen met schoentjes aan makkelijk wordt gemaakt. Ik zou nog meer aanbod leuk vinden!
Hallo Marjolein, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je de pasvorm en de flexibele zolen van onze schoentjes waardeertβprecies wat kleine ontdekkers nodig hebben om comfortabel te kunnen bewegen. π Hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Inmiddels al 6 paar shoesme schoenen gehad. Telkens naar tevredenheid
Hey Lieke, Geweldig om te horen dat je al bij je zesde paar Shoesme schoenen bent en steeds weer tevreden bent! π Het is super dat je onze schoenen stevig en betaalbaar vindt. Bedankt voor je aanbeveling en je blijvende support. We kunnen niet wachten om je nog meer top schoenen aan te bieden! Groetjes, Team Shoesme π
Voor ons 1e kindje kochten wij al bij shoesme. Daar hoefde wij voor ons 2e kindje dus niet over na te denken. Super fijne schoentjes.
Hallo Kris, Het is geweldig om te horen dat Shoesme de vertrouwde keuze was voor jullie eerste kindje en dat jullie voor het tweede kindje direct weer bij ons terecht konden. π We zijn blij dat onze schoentjes zo goed bevallen. Bedankt voor je review! En hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
In de winkel worden we altijd heel vriendelijk geholpen en geadviseerd en ook online is t prettig shoppen. Duidelijke adviezen qua maten en erg leuke schoenen die goed zijn voor de voetjes van jonge kinderen. Wij kopen hier zeker 2 keer per jaar voor de kinderen leuke schoenen.
Hey Jorien, Super om te horen dat je zo'n fan bent van onze schoenen en service, zowel in de winkel als online! π Het is top dat je onze maatadviezen en de leuke designs voor de kids zo waardeert. We doen ons best om ervoor te zorgen dat shoppen bij ons altijd een feestje is. Thanks voor je support en voor het kiezen van Shoesme voor die coole kindervoetjes! We kunnen niet wachten om jullie weer te helpen met het uitzoeken van de volgende gave schoenen. Groetjes, Team Shoesme π
Perfecte schoenen voor ons zoontje. Zitten goed en ook nog erg stoer.
Hey Anouk, Dat klinkt helemaal top! Geweldig dat de schoenen zo goed zitten en dat je zoontje er super stoer mee rondstapt! π We zijn blij dat jullie blij zijn. Bedankt voor je review! We kijken ernaar uit om jullie te blijven voorzien van schoenen die zowel comfortabel als cool zijn! Groetjess, Team Shoesme π
Schoenen zijn zoals omschreven. Mooie kwaliteit. Snelle levering
Hallo Sas, Heel fijn om te horen dat de schoenen aan je verwachtingen voldoen en je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering! π We zijn blij dat alles soepel is verlopen. Bedankt voor je aanbeveling en voor het kiezen van Shoesme. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te voorzien van mooie en kwalitatieve schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn dochter loopt vanaf haar eerste stapjes op schoentjes van shoesme. Niet alleen qua design top ook qua comfort.
Na een verkeerd product is het goed opgelost.
Hallo Miranda, Bedankt voor je feedback en goed om te horen dat we de situatie naar tevredenheid hebben kunnen oplossen na het ontvangen van een verkeerd product. π Onze excuses voor het ongemak, en we zijn blij dat alles uiteindelijk goed gekomen is. We waarderen je aanbeveling en je vertrouwen in ons. We streven ernaar om altijd snel en effectief te reageren als er iets niet helemaal goed gaat. Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.