Heel tevreden

Fijne website, ruim assortiment en makkelijk te bestellen. Schoentjes werden snel geleverd en waren keurig verpakt. Kortom, top!

Goede service en kwaliteit!

Goede service, zowel online als in de winkel. Goede schoenen!

Snelle levering, netjes verpakt

De schoenen zijn leuk, super goed. Mijn ene dochter heeft zoveel baat bij deze schoenen en zeker door de flexibele zool. Echt aanraders zijn deze schoenen.

Leuke schoenen

Mijn dochter loopt heel goed op. Ze vindt haar schoentjes helemaal leuk.

Top schoenen

Alles ging helemaal top! Heel blij

Hele fijne schoenen!

Echt fijne schoenen. Onze zoon is er heel blij mee.

Goede kwaliteit.

Schoenen zijn leuk en kwalitatief echt goed.

Fijne schoenen!

Mooie schoenen met een goede pasvorm. Snelle service en ook bij problemen wordt het snel opgelost.

Passen goed en zien er goed uit

Schoenen zien eruit zoals de foto. Heel mooi. Passen meteen goed en zijn makkelijk aan en uit te trekken.

Super fijn merk

De schoenen hebben een super pasvorm en de maat klopt altijd! Shoesme heeft elk jaar weer een leuke collectie.

Altijd goede ervaring met Shoesme

Altijd snel geleverd en goede kwaliteit schoenen. Ook komen de foto’s goed overeen met de werkelijkheid

Hele fijne en goeie schoenen

De schoenen van Shoesme passen altijd goed bij mijn dochter. Ze zitten goed en stevig. Pasvorm is gewoon goed. Er zijn ook veel leuke schoenen om uit te kiezen. Zij heeft regenlaarzen, gympen, laarzen en sandalen van Shoesme en ze bevallen allemaal goed.

Beste merk kinderschoenen ooit!

Wij vinden het als ouders heel belangrijk dat ons kind op goeie schoenen loopt. Wij kiezen dan ook altijd voor Shoesme, de verschillende soorten pasvormen, de modellen, stevigheid, flexibiliteit, shoesme heeft dat allemaal. Wij willen niet anders meer voor onze kids!

Mooie sterke schoenen uit goed materiaal

Mooie cowboylaarsjes

Snel bezorgd. We hebben de verkeerde maat besteld omdat er op de website stond dat ze klein vielen maar dat was niet het geval. Direct de andere maat besteld en de volgende dag waren ze binnen. Kleine meid helemaal blij en doet ze niet meer uit.

Fijne schoentjes

Super leuke en fijne eerste stapschoentjes! Sluiten mooi aan en lopen fijn voor de eerste stapjes

Comfortabele schoentjes voor de kleine ontdekkers.

De schoentjes hebben een heel fijne pasvorm. Daarnaast hebben ze en flexibele zool zodat het bewegen met schoentjes aan makkelijk wordt gemaakt. Ik zou nog meer aanbod leuk vinden!

Stevige schoenen voor een betaalbare prijs

Inmiddels al 6 paar shoesme schoenen gehad. Telkens naar tevredenheid

Voor ons 1e kindje kochten wij al bij shoesme. Daar hoefde wij voor ons 2e kindje dus niet over na te denken. Super fijne schoentjes.

Goede kwaliteit van leuke modellen schoenen

In de winkel worden we altijd heel vriendelijk geholpen en geadviseerd en ook online is t prettig shoppen. Duidelijke adviezen qua maten en erg leuke schoenen die goed zijn voor de voetjes van jonge kinderen. Wij kopen hier zeker 2 keer per jaar voor de kinderen leuke schoenen.

Hele fijne schoenen

Perfecte schoenen voor ons zoontje. Zitten goed en ook nog erg stoer.

Goede mooie schoenen

Schoenen zijn zoals omschreven. Mooie kwaliteit. Snelle levering

Mooie schoenen en top kwaliteit

Mijn dochter loopt vanaf haar eerste stapjes op schoentjes van shoesme. Niet alleen qua design top ook qua comfort.

Na een verkeerd product is het goed opgelost.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg