Pluspunten

Snel geleverd. Goede producten, ruim aanbod.

Pluspunten

Snelle service, duidelijke productomschrijvingen

Aan prijzige kant

Pluspunten

Goede service, postnl was het pakket kwijtgeraakt. Pakket opnieuw verzonden, volgende dag binnen! Super opgelost.

Alles netjes afgehandeld ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Tevreden met de schoenen, alleen de lederen veters gaan voortdurend los. Lastig bij kinderen! Verder vind ik het flauw dat sale artikelen buiten de gratis verzendingactie vallen en dat je wederom verzendkosten betaald voor het terugsturen (in het geval van sale artikelen). Verder goede kwaliteit!

Geen verzendkosten laten betalen voor terugsturen van sale artikelen.

Pluspunten

Super mooie schoenen!

Snellere levering

Pluspunten

Klantvriendelijk Snelle service Oplosgericht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke schoenen voor babyvoeten.

het retourformulier vind ik een beetje bot. als je het niet invult wordt t niet behandeld. dat kan iets subtieler omschreven. zoals wat te doen bij retouren: retourformulier bijvoegen. is iets vriendelijker. iedereen snapt de boodschap dan ook wel. misschien nog een idee om een voorgedrukt retourformulier met artikel en bestelnummer toe te voegen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Mooie en goede schoenen voor een normale prijs. Topmerk!!

Misschien meer accessoires, maar dat dat staat los van de hoofd prioriteit schoenen :-)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede webshop, snelle service

Kwaliteit van schoenen erg matig, dochter van 5 jaar, had ze 1 dag aan naar school, en waren de neuzen al helemaal kapot

Pluspunten

Snelle verzending, leuke schoenen, prima retourmethode

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk

Meer aanbiedingen presenteren

Pluspunten

- snelle levering - goede service: als er iets stuk is worden er direct nieuwe schoenen toegestuurd.

Gratis verzendkosten zou fijn zijn. De schoenen zijn al duur (ook al hele goede kwalititeit). €5 extra voor de verzendkosten tikt toch aan.

Pluspunten

Makkelijk online bestellen. Snelle en goede service. Zeer tevreden over het product. Ik zou hier weer een bestelling plaatsen.

Pluspunten

Snelle levering en de schoenen waren precies wat ik had verwacht

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen.

Pluspunten

Schoentjes waren snel binnen, mooi verpakt en extra foldertjes met informatie en een voetafdrukje om voetjes op te meten. Ideaal!

Pluspunten

Derde paar schoenen voor mijn dochter, tot nu toe ook alle drie van shoesme. Fijne schoenen voor de kleine meid om te leren lopen.

Pluspunten

Zeer goede service. Mooie, kwaliteitsvolle schoenen

Pluspunten

Snelle levering mooi ingepakt verzorgd. Helaas moet terug sturen en ook dat is super verlopen

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg