Pluspunten

Goede schoenen Goede kwaliteit Goede serves

Belachelijk als je een schoen koopt voor €100.- dat je nog verzendkosten moet betalen.

Pluspunten

- snelle levering -mooie stevige en leuke kinderschoenen.

veel modellen zijn snel uitverkocht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie schoenen.

Verzendkosten en retour kosten. Bij bestellingen zou het een plus punt zijn als de verzendkosten voor de leverancier zijn. Daarnaast vind ik de retour kosten normaal.

Pluspunten

Snelle levering, prachtige schoenen!

Pluspunten

Pluspunten

goede en snelle service

Pluspunten

De laarsjes op voorraad waar ik al een tijdje naar op zoek was in de winkels! Zeer snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijk website. Goede informatie.

Spijtig dat je op de goederen altijd verzendingskosten moet betalen.

Pluspunten

Keurig hoe je op de hoogte gehouden wordt van bestelling tot aan levering. Site makkelijk te bedienen.

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was mijn eerste keer dus vindt dat ik eerst vaker moeten bestellen om te concluderen of ze echt goed zijn. Voor de eerste keer ben ik zeer tevreden.

Moet eerst vaker bestellen om een goede mening te kunnen geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede voorraad.

Betere schoen controle (beschadiging aan een schoentje helaas)

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering, achteraf betalen en eventueel makkelijk te retourneren. Natuurlijk ook altijd een super leuke collectie schoenen voor de kids die ook nog eens een goede pasvorm hebben.

Op de website kun je via mail een vraag over een bepaalde schoen stellen alleen deze wordt niet altijd beantwoord (tenminste was bij mij het geval). Graag zou ik dit verbeterd zien

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle service en een goed gevuld en duidelijk pakketje bij ontvangst. Het nodigt uit om de boekjes te lezen die je krijgt bij ontvangst. Ik ga de website weer bezoeken als de kinderen toe zijn aan nieuwe schoenen :) Onze zoon loopt overigens super op zijn nieuwe schoenen.

Pluspunten

TOPPIE KWALITEIT !

Pluspunten

Geweldige kinderschoentjes, fijne klantenservice, vragen worden snel beantwoord.

Iets duidelijkere uitleg bij bepaalde schoenen, de laarsjes die ik besteld heb bevatte klittenband van achter om ze te kunnen verstellen dit werd niet aangegeven bij de omschrijving van de schoen. zoiets zou wel wat duidelijker kunnen.

Pluspunten

Super levering en snel wij hebben alleen maar shoes me schoenen en me dochtertje vindt ze helemaal geweldig en roept ik mag in de regen plassen springen!!

Pluspunten

Volgende dag bestelling in huis ! Helemaal top

Vind het jammer dat je voor € 109.95 laatsjes besteld dan ook nog 6.95 verzend kosten moet betalen En week later een mail krijg met : deze week gratis verzenden

Pluspunten

Hele fijne laarsjes voor onze dochter die nog niet zo heel lang loopt. Zien er leuk uit en lopen top!

Pluspunten

Snelle levering, werd vanaf de bestelling op de hoogte gehouden tav het proces. Ze leveren een goede kwaliteit laarzen.

Pluspunten

Beste kinderschoenen voor de jongste voeten.

Verzendkosten.

Trouwlaan 38