Pluspunten

Snelle levering,

Pluspunten

Schoenen waren snel geleverd en het product was netjes en goed verpakt. Ook met een infoboekje over de eerste schoen en hoe de schoen wordt gemaakt

Pluspunten

Goede aanbieding Snelle levering

Nvt

Pluspunten

supersnelle service. de volgende dag had ik ze al in huis

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prachtige schoenen

Helaas is de maattabel op de website niet juist, daardoor verkeerde maat besteld en zit je als je uitverkoop schoenen hebt gekocht vast aan verzendkosten om te retourneren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd

Erg jammer dat je bij retourneren van sale artikelen alsnog verzendkosten moet betalen, dit hoort niet

Pluspunten

Snell De schoenen zijn echt top!

Ik vond sommige jongens schoenen(maat 21) die ik heel mooi vond maar die waren niet in de mate 21.

Pluspunten

Superleuke kinderschoenen. Onze kinderen lopen vanaf de eerste schoentjes op Shoesme. Zitten altijd goed en zien er leuk uit.

Goed op de site bijhouden welke maten nog beschikbaar zijn. Dat voorkomt teleurstellingen.

Pluspunten

super snelle levering, uitgebreide selectie, super kwaliteit schoenen

geen

Pluspunten

Overzichtelijke site, mooi aanbod

Gratis verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gratis verzenden en retourneren

Pluspunten

Prima service, goede pasvorm en kwaliteit schoenen

Meer leuke acties!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Positieve ervaring! Snelle levering, mooi verpakt en een leuke kleurplaat. Schoenen voldoen helemaal naar wens.

Pluspunten

Snel en goed bezorgd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering. Kwaliteit babyschoenen is goed.

Foto's website kloppen niet met hoe de schoenen er daadwerkelijk uitzien. Verder is de maatvoering van de babyschoenen (eerste stapschoenen) en de eerste loopschoenen anders dus je kan niet van bijvoorbeeld babyschoenen maat 22 naar eerste loopschoenen maat 23. Ook klopte het filter (voor de maat) niet en kreeg ik een resultaat met schoenen die niet beschikbaar waren in de maat die ik zocht. En dat er geld in rekening wordt gebracht (ter hoogte van de verzendkosten) bij het retour sturen van producten in de sale vind ik jammer. Ik wist dit van te voren, maar omdat de maatvoering tussen de verschillende soorten schoenen niet overeen kwam, moest ik de schoenen toch terugsturen (lost van het feit dat ze er niet uitzagen zoals op de website, we dachten eerst dat we de verkeerde schoenen hadden gekregen). Erg jammer allemaal.

Pluspunten

Een super service! Ik had schoenen ontvangen en later die dag waren ze in de aanbieding. Het verschil heb ik netjes terug geboekt gekregen! Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen! Daarnaast de schoentjes netjes ingepakt en het blijven mooie en fijne schoenen voor de kinderen!

Pluspunten

Mooie moderne sneakers die geschikt zijn als eerste stapschoentjes.. echt een aanrader! Snelle levering!

Pluspunten

Snelle nette levering

Van veel leuke schoenen was de maat 22 voor onze zoon uitverkocht, maar wel leuke schoenen gevonden.

Pluspunten

Pluspunten

Goede kwaliteit schoenen, vlotte levering. Veel keus, fijne zoekfunctie.

Verzendkosten van 6 euro bij een aankoop van 60 euro vind ik echt heel veel. Zou voor mij een reden zijn om de volgende keer elders te bestellen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg