Snel geleverd, mooie schoenen!

Mooie cowboylaarsjes voor dochter besteld, eerste instantie te klein maar retourneren werkt ook makkelijk, en dag erna al nieuwe maat in huis.

Mooie schoentjes voor baby/peuters die hun eerste stapjes beginnen te maken, mooie soepele zolen en de kleuren van de schoenen zijn super mooi. Zowel voor jongens als meisjes zijn er mooie schoenen, kleuren, motieven aan en op de schoen. Alleen jammer dat er in Friesland géén shoesme winkel zit we gaan vandaag speciaal naar Den Bosch naar de shoesme winkel, om voor onze kleindochter schoenen te kopen, we passen 1x in de 2 weken op. En je kan een kindje niet alle schoenen aan trekken, ze hebben goede schoenen nodig ze moeten hun hele leven met hun benen, en daar helpt shoesme, in het begin van een jong LEVENTJE aan mee

Hele fijne schoenen

Hele fijne flexibele eerste schoentjes voor mij dochter die net loopt. Ze kan er goed op lopen. Voelt soepel aan en zien er erg stevig en mooi uit

Toppie

Met schoenen van shoesme lopen mijn kinderen goed en stevig. Zo belangrijk voor die kleine voetjes.

Altijd perfecte schoentjes

Altijd perfecte schoentjes

Geweldig!

De schoenen zijn heel modieus en geven voldoende steun. Mijn kleindochter is geboren met klompvoetjes en dankzij Shoesme ziet ze er altijd leuk uit, zonder dat het afbreuk doet aan goede steun en voetbed.

Goede schoenen

Dochter loopt er heel erg goed op en zijn super leuke schoenen

Snel, kwalitatief

Handige mini meetlat meegeleverd, goede kwaliteit, flexibele zool.

Snelle service en goede schoentjes voor mijn dochtertje.

Goeie schoenen maar vooral erg mooi

Super stevige en vooral mooie schoenen voor jonge kindjes. Handig dat je ook de schoenmaat kan opmeten zodat je zeker weet dat je de juiste maat voor je kindje hebt!

Goede kwaliteit en leuke schoenen!

Altijd een fijne ervaring in de winkel. Ook online veel keuze en snel geleverd. Leuke schoenen voor de zomer en winter en van goede kwaliteit!

Hele mooie sandalen

Contact opgenomen met de klantenservice na een klacht over de gekochte sandalen. Dit is snel en meer dan netjes opgelost. Ik was al fan van het merk vanwege de kwaliteit maar de service daarbij maakt het een erg betrouwbaar merk!

Schoenmaat wijkt af

De gemeten schoenmaat kwam niet overeen met de werkelijke maat (gemeten 30, maat 32 was te klein).

Mooie goede kwaliteit schoenen

Zoals altijd erg tevreden met Shoesme schoenen. Goede kwaliteit voor de kindervoetjes en leuke designs! Snelle levering.

Topschoenen

Heel blij met de schoenen van Shoesme. Zien er mooi uit, en vooral hele goede kwaliteit.

Leuke aanbieding en altijd goede kwaliteit leren schoentjes!

Ik ben fan van shoesme! Ik vind het belangrijk dat onze kinderen goede schoenen dragen en bij Shoesme zijn ze naast goed ook nog eens leuk!

Goede kwalitatieve schoenen

Het is niet goedkoop maar je hebt dan ook goede schoenen. Ze gaan niet snel kapot en zien er leuk uit.

Hele fijne schoenen

Tweede paar schoenen dat ik bij Shoesme bestel. De schoenen zijn heel prettig, mijn zoontje loopt er goed op en kan goed helpen met aan en uittrekken door het Klittenband. Door het Klittenband kan je de schoenen ook gemakkelijk goed passend maken. Enige aanmerking is de prijs, die ik toch wel vrij hoog vind voor een peuterschoen...

Altijd snelle bezorging en mooie schoenen!

Snelle en goede service

Snel keuze kunnen maken en schoentjes ontvangen. Schoenen van goede kwaliteit voor snel groeiende actieve voetjes!

Vandaag de dag nog altijd perfect!

Snelle levering en schoenen zijn altijd zoals verwacht.

Altijd fijne schoenen

Ik koop niks anders dan Shoesme schoenen. Altijd goede kwaliteit, fijne schoenen met leuk motief.

Super fijne schoenen

Fijne winkel om zowel in de winkel zelf als online, een grote collectie kinderschoenen te kopen. Je wordt fijn geadviseerd, over het hoe en wat. Oftewel een aanrader voor als je een goede degelijke schoen zoekt voor je kindje.

Geweldige schoenen

De schoenen zitten perfect na meten met de shoesme voeten meter. De schoenen zijn van hele goede kwaliteit en echt heel stoer.

Goed geholpen bij het kiezen van de juiste maat en snelle bezorging!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg