Zeer fijne schoenen

Mooie kwalitatieve schoenen

Al jaren kopen wij de schoenen van Shoesme en wij zijn altijd tevreden over de goede kwaliteit en looks van de schoenen.

Goede kwaliteit, snelle levering en leuke schoenen

Mooie stevige schoenen

Prachtig zoals altijd. Perfect voor groeiende kinder voetjes. Goede kwaliteit.

Mijn kinderen hebben altijd shoesme gedragen omdat het flexibel zit bij hun voetjes

Kwaliteit schoenen

Sins de eerste stapjes hebben wij altijd schoesme gekocht voor onze dochter . Prijs zijn hoog maar je heb wel Kwaliteit en schoenen zitten er goed en flexibel. Wel jammer dat we nooit leuke korting krijgen na zo vaak al hebben gekocht .

Toffe en verantwoorde schoenen

Onze zoon van 16 maanden is dol op zijn nieuwe schoenen. Voor ons als ouders is het fijn om hem veel te laten lopen op goede verantwoorde schoenen die er ook nog eens heel erg stoer uitzien.

Voor mijn beide jongens al veel Shoesme besteld en elke keer weer tevreden!

Zeer tevreden, mooi en stoer en dan ook nog goed zittend! Kunnen ze mooi hun eerste stapjes mee maken!

De beste schoentjes voor je kind

Fan van Shoesme! Van net lopen tot een kleuter die rondklautert op het schoolplein, de mogelijkheden van Shoesme zijn eindeloos. Daarnaast zijn de ontwerpen altijd aansprekend en passen ze helemaal in het modebeeld.

Snelle leveringen

Ik heb de eerste schoenen van mijn tweeling bij shoesme gekocht en ik zal niet zo snel overstappen naar een andere partij. Nu ook slofjes besteld en ook daar tevreden over. Heel fijn om thuis verschillende maten te kunnen passen en de rest terug te sturen. Gaat heel gemakkelijk zo.

Super goede schoenen, goed voetbed. Mijn zoontje rent er meteen op weg!

Super goede schoenen, zacht voetbed! Echt een aanrader

Mooie schoenen

Zijn bestemd voor een van mijn kleinzoons. Zij hebben beide altijd schoenen van dit merk.

Perfecte schoenen voor de ontwikkeling van de voetjes voor je kindje!

Al sinds mijn zoontje kan lopen en zijn 1e schoentje nodig had, bestellen wij altijd shoesme schoenen. Het zijn zo een leuke schoenen maar bovenal zo goed voor de kleine voeten die nog in ontwikkeling zijn. Voor de kleintjes zijn de klittenband sneakers ideaal, heel gemakkelijk aan te trekken. Wij zijn FAN!

Goed product en snel geleverd !

Kinderen dragen altijd shoesme ! Goed voor de voeten en fijne pasvorm.

Zeer goed!

Shoesme heeft een prettig, overzichtelijke website met een ruim assortiment. Zeer tevreden over bezorging en levertijd.

Mooie en sterke schoenen

Leuke schoenen voor onze zoon, helaas kunnen onze dochters ze niet meer kopen, hun voet is te groot.

Zeer goede en fijne schoenen

De schoenen zijn erg goed en fijn! Goede kwaliteit.. Mijn dochter is er altijd blij mee. Leuke designs, kleuren, prints. Zeker een aanrader! Zijn wel wat prijzig schoenen.

Mooie schoenen, mooi leer

Bestelling kwam binnen no time aan. Schoenen zijn erg mooi met soepel leer en zacht voetbed. Dochter draagt ze graag. De tip om een maat groter te bestellen was ook correct.

Goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit kinderschoenen

Goede kwaliteit schoenen en goede service! Open en vriendelijk contact via socials, snelle reacties, top!

Schoenen vallen nooit tegen!

Mijn zoontje heeft goede stevige maar ook flexibele schoenen nodig en vanaf dat hij loopt koop ik alleen maar shoesme schoenen. Ze zijn slijtvast en zien er ook leuk uit. Hier een tevreden klant.

Mooie schoenen, maar helaas te smal.

De laarsjes die we besteld hadden zagen er mooi uit en als goede kwaliteit. Helaas was de pasvorm niet goed voor de voetjes van onze zoon. Misschien dat er, naast de schoenmaat, ook iets gezegd kan worden over de pasvorm.

Snelle levering, altijd kwalitatief goede schoenen

Goede service, ruim en leuk aanbod. Prijs-kwaliteit goed

Super goede schoenen en snelle levering!

De bestelling werd snel geleverd, top! De schoentjes van Shoesme zijn al jaren favoriet, voor al mijn kinderen. Goede stevige, maar buigzame zolen en geweldige designs. Wij zijn fan! :)

Super snel en fijn besteld

Bestelling ging makkelijk en snel. Schoenen waren ook snel in huis en passen perfect.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg