Pluspunten

Super levering! Ook handig met een maten boekje in het schoenendoosje. En helemaal enthousiast over mijn dochter haar eerste loopschoentjes! Heb bewust gekozen voor shoesme, omdat mijn oudste (bijna 2jaar) ook haar eerste loopschoentjes had van shoesme. Dus vandaar ook mijn keus voor mn 2de dochter haar eerste loopschoentjes! zijn super flexibel maar zitten toch stevig om de voetjes heen! Helemaal perfect #weloveit!

Pluspunten

Netjes en snel geleverd!

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit schoenen

Jammer dat je verzendkosten moet betalen. Vaak is dit bij zulke bedragen niet nodig

Pluspunten

Goede, snelle service en levering. Netjes verpakt en met een leuke extraatjes, tas en sleutelhanger.

Pluspunten

Snelle levering! Heel fijn!

Heb ik niet.

Pluspunten

Super snelle levering en gratis verzending, maar geloof dat dit laatste tijdelijk was).

Pluspunten

Prima ! Netjes

Pluspunten

Snelle levertijd. Groot aanbod.

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie per mail over verzendstatus en een feestje om uit te pakken!

Pluspunten

Kwaliteitsschoenen! Snelle levering.

Pluspunten

Veel keuze, leuke kraamkado's.

Biedt aan om je aankoop in te laten pakken, tegen een kleine vergoeding of gratis.

Pluspunten

snel in huis en keurig verzorgd

Pluspunten

Snelle verzending Overzichtelijke website Mooi verpakt met een cadeautje.

verzendingen gratis maken

Pluspunten

Praktische site, snel geleverd!

Pluspunten

Snelle levering. Super service. Jammer dat PostNL zijn werk niet goed doet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk contact, snelle retour verwerking.

Het voorraadsysteem. Van de donkerblauwe sandaal heb ik de maat gekregen die ik voor de lichtblauwe sanedaal had besteld en andersom. Hier is wel netjes over gebeld dus dat is keurig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Schoenen kwamen aan en het was duidelijk te zien dat de schoenen buiten gedragen waren. Ik heb hier gelijk over gebeld naar shoesme. De meneer aan de telefoon gaf aan dat het niet mogelijk was dat de schoenen buiten waren gedragen. Volgens hem kwam de bruine aanslag onder op de zolen door het passen in de winkel. Na het insturen van de foto van de schoenen is mij aangeboden om 15 procent van het aankoopbedrag en de verzendkosten terug op mijn rekening te storten. Ik ben hiermee akkoord gegaan. Jammer dat er werd ontkent dat de schoenen buiten waren gedragen. Het was duidelijk te zien. Waarschijnlijk schoenen die retour zijn gekomen. Wel vind ik het fijn dat er snel gereageerd werd en dat wij samen tot een passende oplossing zijn gekomen.

Pluspunten

Retour procedure is top geregeld!

Sandalen maat 23 zijn gewoon een maat kleiner dan de gewone schoenen maat 23, vind ik vreemd, misschien even vermelden bij de betreffende schoen of ze klein vallen of groot.

Pluspunten

Snelle levering en netjes ingepakt

Pluspunten

nette verzorging

Pluspunten

Snelle service en mooi materiaal.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leverd kwalitatief goede eb leuke schoenen voor kinderen

Het betalen van verzendkosten is niet erg, maar wanneer een product niet goed is en je deze retour stuurt en opnieuw moet bestellen, kost dit twee keer verzendkosten.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg