Pluspunten

Mooie kwaliteitsschoenen en lekker eigentijds

Pluspunten

Duidelijke site en de bestelling/ bezorging keurig!

Pluspunten

-snelle levering -betreft smalle schoenen.

Pluspunten

Super service, vriendelijk geholpen aan de telefoon. Schoenen leuk verpakt!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes product verpakt, juiste product en in goede staat

In eerste instantie werd aangegeven dat bestelling woensdag werd bezorgd, maar dit werd uiteindelijk vrijdag

Pluspunten

Vond het het melden niet waard apart. Maar nu ik deze mail krijg: 1 schoentje was net alsof die iets beschadigd was. Op de zoolrand vd neus slijtageplek. En een plekje aan zijkant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De schoenen zijn 3 dagen later pas geleverd Waarneer je deze hoge bezorgkosten rekend verwacht ik ook dat ze de volgende dag worden bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke suite. Zeer goede kwaliteit Schoenen, mijn zoontje loopt zomer en winter op Shoesme. Moderne schoenen. Ieder seizoen veel nieuw aanbod.

De schoenen en sandalen zijn behoorlijk prijzig waardoor ze niet voor ieders portemonnee geschikt zijn, wat jammer is omdat het hele fijne schoenen zijn. En ik vind het echt niet kunnen dat de shoesme webshop 5.95 Euro verzendkosten vraagt op zulke dure schoenen. Ik heb dit keer sandalen besteld van 69,95 ! En daar komt dan nog verzendkosten Bij! Ik vind dat de verzendkosten niet inrekening moet worden gebracht bij de klant. Maar misschien allee bij retourneren.

Pluspunten

Over het algemeen superleuke producten gecombineerd met hoge kwaliteitsstandaard en oog voor draagcomfort.

Ik heb u een mail gestuurd met mijn feedback over de bestelling. De sandaaltjes voldeden door onzorgvuldige productie niet aan de comfort-verwachting, iets wat me verbaasde omdat mijn ervaring juist altijd heel erg positief is op dat vlak.

Pluspunten

Schoenen zitten altijd goed. Goede kwaliteit

Ga zo door!

Pluspunten

Eigenkijk alles, ook snelle levering, helaas waren de sandaaltjes te smal dus geretourneerd! Moet nog even afwachten hoe snel ik het geld terug gestort krijg!

Tot nu toe alles prima!

Pluspunten

Breed aanbod, duidelijke site, snelle levering, goed verpakt.

1. Wanneer je zoekt op maat, komen er ook schoenen naar voren die uiteindelijk niet in die maar te bestellen zijn. 2. Dat er altijd verzendkosten zijn onafhankelijk van het te besteden bedrag is jammer, maar ook begrijpelijk.

Pluspunten

Goede uitleg op site, snel en makelijk bestellen, snelle levering, leuk verpakt met aandacht voor het kind.

Webshop verduidelijking. Een vriendin kende de site wel maar was verbaasd dat je er ook kon bestellen. Is voor sommige blijkbaar wat ondeluidelijk.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Wellicht indicatie van tijdstip van leveren?

Pluspunten

Snelle levering! Uitstekende kwaliteit schoenen

Nvt

Pluspunten

- Mooie schoentjes - Kwalitatief goede schoentjes - Netjes op tijd geleverd

- Geen

Pluspunten

Mooie collectie, goede schoenen maar wel duur. Snelle service.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg