Super aankoop

Mooi materiaal sneakers en snel geleverd. Top!

Super fijne schoentjes die hele goede ondersteuning geven voor onze dochter die steunzolen draagt. Nog fijner is dat deze schoentjes ook nog eens betaalbaar zijn. Inmiddels al 8 paar gekocht.

Fijne flexibele schoenen perfect voor babyvoeten

Shoesme biedt veel keuze in baby- en kinderschoenen met een flexibele zool. Perfect voor de eerste stapjes! Mijn bestelling werd snel bezorgd. En mijn dreumes van 15 maanden draagt zijn eerste schoenen met plezier!

Mooie en passende schoenen gevonden.

Bij Shoesme kan ik altijd schoenen vinden voor mijn dochter. Ze heeft een hele smalle voet waardoor het moeilijk is om een passende schoen te vinden. Bij Shoesme slaag ik echter altijd.

Prima prijs kwaliteit

Zit als gegoten, zacht leer, makkelijk zelf aan en uit te trekken

Fantastische pasvorm!

Ik vind de pasvorm super en daarnaast zijn ze ook nog eens kei leuk om te zien, ik heb ze al veel mensen aangeraden.

Mooie schoenen zitten goed en goed service

Ik vind deze regenlaarzen heel mooi!

Ik vind het heel mooi dat ze hebben allemaal stippentjes. Dan kan ik lekker in de plassen en mudder zonder gedoe lopen en springen. Mijn mama en papa zijn echt blij van! <3

Goede kwaliteit schoenen voor mijn zoontje van bijna 2

Ik ben heel tevreden over de schoenen van Shoesme! Je betaalt was meer, maar de kwaliteit is daar ook echt naar!

Snelle verzending en goede omschrijving van maten!

Leuke goede schoenen, snelle verzending

Altijd fijne en vooral goede schoenen. De modellen worden ook steeds leuker en hipper! Super snelle verzending. Volgende keer weer shoesme voor ons!

Snelle levering, goede kwaliteit. Duidelijke omschrijving van de details.

Ik hou van deze schoentjes!

Schoentjes met harde zolen liep mijn zoontje nooit goed op. In de Ziengs deze schoentjes aanbevolen gekregen en gelijk verkocht. Hebben ondertussen al 3 paar gehad

Beste schoentjes die er zijn!

Ik koop sinds mijn dochtertje loop steeds shoesme schoenen. Ik ben fysiotherapeut van beroep en erg blij met de flexibele zool en de pasvorm.

Uitstekend!

De schoenen waren wat ik ervan verwacht had. De levering was snel dus kortom helemaal prima!

Kan niet beter!

Perfect, tevreden over de maat en hoe de schoenen er in het echt uitzien.. top!

Super schoenen

Super goede schoenen voor de kindervoetjes

Altijd goede schoenen

Fijne kwaliteit, blije kindjes

Mijn dochter is er erg blij mee, ze zitten heel fijn. Het voetbed is uitneembaar en van goede kwaliteit ze blijven mooi evenals de schoen zelf.

Fijne stoere schoentjes

Mijn zoontje vindt de schoenen fantastisch. Ze vallen voor hem wel iets ruim nog. Verder zijn ze stevig met een soepele zool. Top!

Shoesme heeft kwalitatief hele goede schoenen, vanaf de eerste stapjes tot voor de grotere kinderen. Door de verschillende modellen zit er voor iedereen wel iets tussen.

Super goed.

Fijne website, snelle levering en top kwaliteit schoenen. Ik koop voor mijn beide kinderen altijd schoentjes van Shoesme.

Hele mooie schoen met een fijne pasvorm.

Onze kinderen zijn 2.5 en 5 en lopen altijd op schoenen van Shoesme. Ze hebben een goede pasvorm, blijven mooi en zijn makkelijk aan en uit te doen. Wij vinden het een echte aanrader.

Ruime keuze voor voetjes in de groei.

Schoentjes in alle stijlen... voor elk wat wils. Prettig geholpen en goed geslaagd. Kleindochter trots en blij!

Al meerdere seizoenen blij met de schoenen

We hebben voor verschillende seizoenen schoenen gekocht en zijn altijd erg tevreden. Regenlaarsjes vielen afgelopen jaar tegen, want ze gingen snel scheuren. Maar dat is snel en netjes opgelost. Laatst even een uitstapje naar een ander kinderschoenen merk gemaakt, maar dat viel erg tegen. Dus weer terug bij Shoesme.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg