Snelle levering en super goede kwaliteit!

Ik koop al jaren bij shoesme. Vroeger al voor mijn zoontje en nu voor mijn dochtertje. Ik heb altijd goede ervaringen met shoesme gehad. De kwaliteit van de schoenen is super goed en ook altijd een leuke collectie en ze leveren snel! Een aanrader!

Leuke stoere schoen.

Kwaliteit kinderschoenen

De schoenen van Shoesme hebben een goede pasvorm en zijn gemaakt van mooie materialen. Mits de maat goed blijft kunnen de schoenen lang mee!

Gewoon top!

Snelle levering, schoenen zijn zoals omschreven en geen gedoe met retour sturen mocht het onverhoopt niet naar wens zijn. De kwaliteit van de schoenen is goed. Ze blijven lang mooi en hebben een goede en stevige pasvorm. Ideaal voor de kindervoetjes. Ik ben alleen maar blij geweest tot nu toe!

Mooie en fijne schoenen!

Dochter (5) zoekt haar eigen schoenenz/laarzen uit, ze houdt van gekleurd en en dat zit altijd wel in de collectie, ze is nu helemaal blij met haar cowboysboots β€œgiddy up!” altijd snelle verzending, en mooie smalle schoenen in de collectie voor de smallere voet, helemaal top!

Fijne schoenen en snelle verzending!

Heel blij met deze kinderschoenen van Shoesme. Ze zijn van goede kwaliteit en ze zijn snel in huis. Super!

Ruime keus, goed schoeisel, snel in huis.

Ruime keus in zelfs de kleinste maatjes en dat is fijn! De schoenen zijn van goede kwaliteit, blijven lang mooi en zitten goed. En handig voor de drukke ouder want ze zijn snel aan huis geleverd!

Snelle levering fijne pasvorm mooie schoenen

Schoenen worden snel geleverd super fijn, kinderboeken groeien toch al hard. Pasvorm is altijd op maat, nooit een miskoop hierdoor. Schoenen zijn altijd leuk, veel keus voor ieder wat wils.

Veel keus, snel bezorgd, makkelijk retourneren, goede klantenservice

Precies zoals de titel beschrijft!

Happy klant

Prachtige schoenen die gemakkelijk door een kleuter aan is te trekken

Duidelijke website, actuele voorraad inzien, snelle verzending en goede stevige schoenen.

Heel fijn!

Hele fijne schoenen voor de kindervoetjes! Erg zacht en flexibel.

Fijne schoenen en snelle levering.

We halen altijd de schoenen van Shoesme en zijn altijd heel tevreden! Zeker aan te bevelen.

Shoesme zijn hele fijne schoentjes.

Veel keus en de schoentjes met veters en rits zijn erg fijn.

Mooie soepele lieve schoentjes

Mijn kleindochter is net 2 jaar geworden en heeft alleen nog maar schoesme schoentjes gehad. Helaas hebben ze brand gehad en zijn haar mooie eerste en laatste schoentjes verbrand.aar van mij heeft ze voor haar verjaardag mooie shoesme laarsjes gekregen.

Mooie kwaliteit schoenen, snelle service en levering

Al jaren verkend zij de wereld op shoesme schoenen.

Alles naar wens

Onze kinderen lopen al vanaf de eerste stapje op schoentjes van Shoesme. Goede, stevige en degelijke schoentjes die meegroeien met de ontwikkeling van de voetjes en het lopen. Over het algemeen ook vlot geleverd!

Al jarenlang haar favoriete merk!

Wat een fantastisch mooie laarzen weer! Goede kwaliteit, perfecte pasvorm en mooi ontwerp!

Mooie kwaliteit

Sluit mooi om de voetjes heen en ik werd id winkel ook goed geholpen. Online de juiste maat besteld.

Super coole laarsjes

Erg leuke stoere laarsjes in prachtige kleur. Past overal bij, zitten lekker en vallen op maat. Weer eens wat anders dan zwarte laarsjes.

Mooie en degelijke kwaliteit

Ondertussen al meerdere schoenen gekocht bij Shoesme voor mijn zoontje. Heel tevreden van de kwaliteit. Zelfs na maanden intensief dragen, zien de schoenen er nog altijd even mooi uit. Mijn zoontje kan de schoentjes zelf aan en uitdoen door de handige rits aan de zijkant. Ik zou Shoesme iedereen aanbevelen.

Top advies bij schoenkeuze

Met dank aan de goede adviezen van Shoesme heb ik de juiste schoentjes voor mijn zoontje kunnen kopen. Passend advies qua leeftijdsfase en fitting! Super!

Goede schoenen, goede service

Ik heb Shoesme zowel in de winkel aangeschaft als via de webshop en ben over beide ervaringen zeer tevreden. Het verschil met andere schoenenmerken vind ik ook zeer groot, in positieve zin. Ze sluiten goed aan, ondersteunen maar zijn ook flexibel. Perfect!

Goede schoenen voor groeiende voetjes

De kwaliteit van deze schoenen is erg goed. Het zijn leren schoenen met losse zolen. Met het ritsje aan de zijkant kan mijn zoontje zelf zijn schoenen aandoen. Handig!

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit schoen, fijne materialen. Goed te poetsen en onderhouden. Zijn slijtvast ondanks het vele buitenspelen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg