Veel keus in schoenen, snelle en fijne verzending. En als er iets is dan wordt je via de chat heel goed geholpen!
Hallo, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze selectie en de snelle verzending, en dat je goede ervaringen hebt met onze chatondersteuning. π Het is ons doel om altijd top service te bieden! Groetjes, Team Shoesme π
Heel leuke slijtvaste schoenen. Kinderen zijn er fan van!
Hallo Christine, Super om te horen dat de schoenen zo goed bevallen en dat ze de test van enthousiaste kindervoetjes doorstaan! π We zijn blij dat je kinderen fan zijn van onze slijtvaste schoenen. Bedankt voor je positieve feedback. We hopen dat je kids nog veel plezierige avonturen beleven met hun Shoesme schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Onze kleine man was bij zijn eerste paar schoenen van Shoesme al dolgelukkig, hij zat in de fase dat hij net begon met lopen. Je zag meteen dat hij beter ging lopen en het liefst rende hij de hele winkel door van geluk. Het was altijd een strijd met schoenen aan doen maar bij Shoesme straalt hij en bij elk nieuw paar is er weer een vreugde dansje en een ren sessie door het huis. Hij is nu 21 maanden en is al over op zijn 5e paar. Wij zijn er super blij mee! Het is echt een kwaliteit kinderschoen. Wij raden het iedereen aan, je kind gaat er echt beter door lopen!
Hallo Debby, Wat een geweldig verhaal, dankjewel voor het delen! π We zijn ontzettend blij om te horen dat je kleine man zo geniet van zijn Shoesme schoenen. Het klinkt alsof elk nieuw paar een klein feestje voor hem is, en dat maakt ons super trots! Geweldig dat de schoenen hem helpen beter te lopen en zoveel plezier te hebben. Bedankt voor jullie trouw aan Shoesme en voor het aanbevelen van ons aan andere ouders. We kijken ernaar uit om jullie nog veel meer vreugdedansjes en renpartijtjes te bieden! Groetjes, Team Shoesme π
Zo'n leuke schoenen, goede kwaliteit! Fijne klantenservice en komen snel met een oplossing. Enige wat het nog geen 5 sterren maakt zijn de retourkosten en sommige schoentjes zijn wel heel prijzig. Terzijde van alle begrip voor oplopende kosten materiaal enz.
Hey, Super om je feedback te krijgen! π Heel blij dat je onze schoenen en klantenservice top vindt. We doen altijd ons best om snel te helpen waar nodig. We zijn continu bezig om onze service nog beter te maken. Jouw input helpt ons enorm! Bedankt voor de aanbeveling en voor je eerlijke mening. We gaan voor die volle 5 sterren volgende keer! Groetjes, Team Shoesme π
Mooi merk voor fijne kinderschoenen. Altijd tevreden over de kwaliteit.
Hey Arienne, Thanks voor je feedback! π Geweldig dat onze sneakers zo'n hit zijn en dat je altijd tevreden bent met de kwaliteit. We love it als onze schoentjes perfect zitten en stylish zijn! Blijf ons volgen voor meer toffe modellen. We kunnen niet wachten om jullie weer te verrassen! Groetjes, Team Shoesme
Hele fijne schoenen voor mijn kleine meid om lekker in te rennen en spelen. Ook fijn dat ze wat meer subtiel zijn kwa look.
Hallo Fenneke, Super om te horen dat de schoenen perfect zijn voor je kleine meid om in te rennen en spelen! π We zijn blij dat het subtiele design ook naar wens is. Comfort en stijl gaan hand in hand bij ons! Bedankt voor je review. Groetjes, Team Shoesme π
Snelle goeie levering en schoentjes zijn zoals op de plaatjes.
Hallo Steffanie, Wat fijn dat je zo tevreden bent met de schoentjes en onze snelle levering! π Het is super om te horen dat alles precies is zoals verwacht. We doen ons best om ervoor te zorgen dat wat je ziet ook echt is wat je krijgt. Bedankt voor je review en we hopen je snel weer te mogen helpen met mooie nieuwe schoentjes! Groetjes, Team Shoesme
Erg tevreden over de schoenen van shoesme. Mooi, goede kwaliteit en kinderen lopen er mooi op. Handig met het klittenband, zodat ze de schoenen gemakkelijk aan en uit kunnen doen. Wel zo fijn op school.
Hey Leonie, Super om te horen dat alles goed bevalt met de schoenen! π We zijn blij dat je kinderen ze makkelijk aan en uit kunnen trekken, vooral handig voor op school, toch? Bedankt voor de leuke woorden over de look en kwaliteit. Thanks voor je review! Groetjes Team Shoesme
Zowel de rubberlaarzen als de leren sneakers zijn van uitstekende kwaliteit. En ze zien er mooi uit. In de sale gekocht, dus voor een zachte prijs. Ik was te eigenwijs om eerst een maathulp te bestellen, maar was wel een goed idee geweest. Schoenen zitten goed maar nog ietsje te groot. Op de groei, zegmaar.
Hallo Marleen, Bedankt voor je fijne review! Super dat je blij bent met de kwaliteit en het design van zowel de rubberlaarzen als de leren sneakers. π Slimme zet om ze in de sale te scoren! Onwijs veel plezier van de schoenen en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Het word goed verpakt duidelijk instructies, en ook de leukste en meest fijne schoenen ik heb alleen nog maar shoesme voor mijn dochter gehad
Hey! Wat leuk om te horen dat je helemaal tevreden bent met alles, van onze verpakking tot de schoenen zelf! π Super dat je dochter zo fan is van Shoesme en dat we jullie go-to zijn voor schoenen. Dat maakt ons echt blij! Groetjes Team Shoesme
Omdat mijn kleinzoontje een brede voet en een hoge wreef heeft, zijn de schoentjes van shoesme perfect voor hem! De schoentjes stralen klasse, stijl en kwaliteit uit en dat zijn ze ook. Soepel om aan te trekken en ze zijn ook nog eens stevig. De schoentjes zijn makkelijk te combineren en te stijlen. Zowel casual als klassiek. Ik ben er fan van!
Hey Priscilla, Super om te horen dat de Shoesme schoentjes perfect zijn voor je kleinzoontje! π We zijn blij dat ze hem goed passen en dat je de stijl en kwaliteit zo waardeert. Thanks voor je enthousiasme en de review. We zijn trots dat je zo'n fan bent! Groetjes, Team Shoesme
Mijn meiden dragen al jaren de Chelsea laarsjes met stootneus. Vaak vind ik schoenen met een stootneus er snel lomp uitzien, maar de laarsjes van shoesme hebben deze lompe uitstraling niet. Zo fijn! Zo zien ze er niet alleen mooi uit, maar kunnen ze ook tegen een stootje!
Hallo Kim, Wat geweldig om te horen dat de Chelsea laarsjes van Shoesme zo goed bevallen bij je meiden! π We zijn blij dat je het design waardeert en dat ze de perfecte mix van stijl en stevigheid bieden, zonder die lompe uitstralingβprecies wat we willen bereiken! π Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Team Shoesme
zeer tevreden over de schoenen van shoesme. Flexibele zool en stevige schoen. Zeer goede kwaliteit
Hey Roos, Super dat je zo blij bent met de Shoesme schoenen! π Tof dat de flexibele zolen en stevigheid je bevallenβdat horen we graag! Veel plezier van je bestelling en hopelijk tot snel in onze webhsop. π Groetjes Team Shoesme
Top service, en super handig dat je thuis goed kunt meten met de meetlat!
Hallo Bianca, Fijn dat je tevreden bent met onze service en dat het meetsysteem thuis goed van pas komt! π We willen het kopen van schoenen zo gemakkelijk mogelijk maken. Bedankt voor je review en het vertrouwen in Shoesme. Groetjes, Team Shoesme π
Erg snelle levering prachtige schoenen
Hey Claudia, Super om te horen dat alles zo vlot is gegaan en dat je blij bent met de schoenen! π Dankjewel voor je enthousiaste woorden over onze snelle service. Groetjes Team Shoesme
Goede buigzame schoenen vooral perfect voor beginnende baby's en peuters die leren lopen.
Hallo Dianne, Bedankt voor je positieve review! We zijn erg blij te horen dat onze schoenen zo goed in de smaak vallen. Onwijs veel plezier van de schoentjes en hopelijk tot snel! π Groetjes Team Shoesme
De volgende dag had ik de bestelling al in huis, hele mooie schoenen, precies zoals op de foto.
Hallo Ellen, Super om te horen dat de levering snel was en dat de schoenen precies zijn zoals je verwachtte! π Bedankt voor je enthousiaste feedback. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te verrassen met onze producten! Groetjes, Team Shoesme π
Goede schoenen en in de schoenendoos goede informatie.
Hey Sonja, Super bedankt voor je top review! π Blij om te horen dat je happy bent met de schoenen en de info in de doos. Dat horen we graag! Hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
De website was duidelijk, schoenen snel geleverd en dochter is erg blij.
Hallo Sofie, Super om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je dochter blij is met haar nieuwe schoenen! π Bedankt voor de complimenten over onze website en de snelle levering. We zijn blij dat we een glimlach op haar gezicht hebben kunnen toveren. Groetjes, Team Shoesme
Altijd goede kwaliteit, stellen nooit teleur en super snelle levering!
Hallo Cindy, Wat geweldig om te horen! π Bedankt voor je enthousiaste review en voor het blijven vertrouwen in onze kwaliteit en service. We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en dat we je verwachtingen blijven overtreffen. Groetjes Team Shoesme
We hebben nu al het vierde paar voor haar gekocht via jullie site. Zo worden snel geleverd Zeer goede prijs/kwaliteit Altijd wel leuke modellen beschikbaar
Hallo Frank, Wat fijn dat jullie al voor het vierde paar schoenen hebben gekozen bij ons! π We zijn blij te horen dat de levering snel gaat en dat jullie tevreden zijn met de prijs-kwaliteitverhouding. Bedankt voor jullie vertrouwen! Groetjes Team Shoesme
Besteld schoenen voor kleinkind. Zeer goede service.
Hey, Super om te horen dat alles goed is gegaan met je bestelling voor je kleinkind! π Bedankt voor de complimenten en voor het aanbevelen van ons. Groetjes, Team Shoesme
Bij Shoesme koop je altijd perfect passende schoenen die bijdragen aan een goede ontwikkeling van de voeten. Met het maatadvies; een combinatie van het meetstysteen, de maattabel en overige maatinformatie per schoen kom je nooit voor verrassingen komt te staan. En de schoenen worden ook nog eens snel geleverd!
Hey Misrie, Super bedankt voor je top review! π We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze passende schoenen en handige maatadvies. Het is ons doel om zorgen rond maatkeuze helemaal weg te nemen, zodat je kids lekker kunnen rennen en spelen zonder gedoe. Thanks voor de shout-out en het vertrouwen. Keep rocking die Shoesme schoenen en we zien jullie graag weer snel! Groetjes, Team Shoesme
Voor mijn kids wil ik goede schoenen en zelf willen zij hippe modellen. Gelukkig vind je die bij Shoesme! Erg blij met onze aankopen.
Hallo Sam, Wat fijn om te horen dat jullie blij zijn met jullie aankopen bij Shoesme! π We vinden het geweldig dat we de perfecte match kunnen bieden tussen wat jij zoekt in kwaliteit en wat je kids cool vinden in stijl. Bedankt voor je enthousiasme en de aanbeveling. We hopen dat je kids nog lang plezier hebben van hun hippe en goede schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn kind loopt alleen graag op Shoesme!
Hey Yara, Hartstikke leuk om te horen dat jouw kind het liefst op Shoesme loopt! π Groetjes Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.