Hele fijne schoenen en service

Veel keus in schoenen, snelle en fijne verzending. En als er iets is dan wordt je via de chat heel goed geholpen!

Topschoenen

Heel leuke slijtvaste schoenen. Kinderen zijn er fan van!

Glimmende voetjes, stralende zoon!

Onze kleine man was bij zijn eerste paar schoenen van Shoesme al dolgelukkig, hij zat in de fase dat hij net begon met lopen. Je zag meteen dat hij beter ging lopen en het liefst rende hij de hele winkel door van geluk. Het was altijd een strijd met schoenen aan doen maar bij Shoesme straalt hij en bij elk nieuw paar is er weer een vreugde dansje en een ren sessie door het huis. Hij is nu 21 maanden en is al over op zijn 5e paar. Wij zijn er super blij mee! Het is echt een kwaliteit kinderschoen. Wij raden het iedereen aan, je kind gaat er echt beter door lopen!

Leuke schoenen van goede kwaliteit

Zo'n leuke schoenen, goede kwaliteit! Fijne klantenservice en komen snel met een oplossing. Enige wat het nog geen 5 sterren maakt zijn de retourkosten en sommige schoentjes zijn wel heel prijzig. Terzijde van alle begrip voor oplopende kosten materiaal enz.

Toffe sneakers die heerlijk zitten!

Mooi merk voor fijne kinderschoenen. Altijd tevreden over de kwaliteit.

Flexibel en comfortabel

Hele fijne schoenen voor mijn kleine meid om lekker in te rennen en spelen. Ook fijn dat ze wat meer subtiel zijn kwa look.

Fijne, mooi schoentjes. Je krijgt wat je ziet!

Snelle goeie levering en schoentjes zijn zoals op de plaatjes.

Erg tevreden over de schoenen van shoesme. Mooi, goede kwaliteit en kinderen lopen er mooi op. Handig met het klittenband, zodat ze de schoenen gemakkelijk aan en uit kunnen doen. Wel zo fijn op school.

Kwaliteit voor kleine voetjes

Zowel de rubberlaarzen als de leren sneakers zijn van uitstekende kwaliteit. En ze zien er mooi uit. In de sale gekocht, dus voor een zachte prijs. Ik was te eigenwijs om eerst een maathulp te bestellen, maar was wel een goed idee geweest. Schoenen zitten goed maar nog ietsje te groot. Op de groei, zegmaar.

Het word goed verpakt duidelijk instructies, en ook de leukste en meest fijne schoenen ik heb alleen nog maar shoesme voor mijn dochter gehad

Kwaliteit

Omdat mijn kleinzoontje een brede voet en een hoge wreef heeft, zijn de schoentjes van shoesme perfect voor hem! De schoentjes stralen klasse, stijl en kwaliteit uit en dat zijn ze ook. Soepel om aan te trekken en ze zijn ook nog eens stevig. De schoentjes zijn makkelijk te combineren en te stijlen. Zowel casual als klassiek. Ik ben er fan van!

Mooie schoenen met een fijne pasvorm

Mijn meiden dragen al jaren de Chelsea laarsjes met stootneus. Vaak vind ik schoenen met een stootneus er snel lomp uitzien, maar de laarsjes van shoesme hebben deze lompe uitstraling niet. Zo fijn! Zo zien ze er niet alleen mooi uit, maar kunnen ze ook tegen een stootje!

super fijne schoenen

zeer tevreden over de schoenen van shoesme. Flexibele zool en stevige schoen. Zeer goede kwaliteit

Top service, en super handig dat je thuis goed kunt meten met de meetlat!

Super goede site snelle levering

Erg snelle levering prachtige schoenen

Mooie degelijke schoenen

Goede buigzame schoenen vooral perfect voor beginnende baby's en peuters die leren lopen.

Snelle levering, mooi product

De volgende dag had ik de bestelling al in huis, hele mooie schoenen, precies zoals op de foto.

Goede schoenen en in de schoenendoos goede informatie.

Prachtige schoenen, snel verzonden

De website was duidelijk, schoenen snel geleverd en dochter is erg blij.

Perfect!

Altijd goede kwaliteit, stellen nooit teleur en super snelle levering!

Altijd leuke schoenen voor onze dochter

We hebben nu al het vierde paar voor haar gekocht via jullie site. Zo worden snel geleverd Zeer goede prijs/kwaliteit Altijd wel leuke modellen beschikbaar

Snelle goede en betrouwbare service

Besteld schoenen voor kleinkind. Zeer goede service.

Altijd perfect aansluitend schoenen

Bij Shoesme koop je altijd perfect passende schoenen die bijdragen aan een goede ontwikkeling van de voeten. Met het maatadvies; een combinatie van het meetstysteen, de maattabel en overige maatinformatie per schoen kom je nooit voor verrassingen komt te staan. En de schoenen worden ook nog eens snel geleverd!

Echt goede en hippe schoenen

Voor mijn kids wil ik goede schoenen en zelf willen zij hippe modellen. Gelukkig vind je die bij Shoesme! Erg blij met onze aankopen.

Geweldige kinderschoenen

Mijn kind loopt alleen graag op Shoesme!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg