Geweldige kinderschoenen

Mijn kind loopt alleen graag op Shoesme!

Leuke schoenen en vooral heel goed voor de voeten

Nu ook weer schoenen van Shoesme gekocht voor onze kinderen van 5 en 3 jaar. Eigenlijk koop ik al schoenen van dit merk vanaf de eerste stapjes. De voetjes zijn nog zo in de groei als ze klein zijn en ik vind het ideaal dat ik nog even kan meten of ze goed passen door de zooltjes eruit te halen. Verder zijn het ook hele leuke en mooie schoenen!

Zeer fijne kinderschoenen

Hardstikke blij met de mooie en goeie kinderschoenen van shoesme!

Zeer goede kinderschoenen

Mijn kinderen lopen echt heel goed op schoenen van shoesme.giede pasvorm en materialen. Wel zeer aan de prijs.

Goede schoenen die er ook nog beetje hip uit zien

Goede kinderschoenen waarbij rekening wordt gehouden met de ontwikkeling, maar ze ook nog een beetje hun best doen ze er hip uit te laten zien.

Altijd blij met de schoentjes van Shoesme!

Goede schoenen zijn altijd belangrijk, maar vooral op het moment dat mijn kinderen begonnen met lopen voor Shoesme gekozen. Of het nou sandalen zijn of sneakers, de schoentjes zitten mooi om de voet, zijn van goede kwaliteit en mijn kindjes lopen er vanaf hun eerste stapjes meteen heel makkelijk op.

Gewoon TOP!

Ik kocht voor mijn kleindochter haar eerste stapschoentjes bij shoesme,nu is ze 3 jaar en ik heb sindsdien alle schoentjes en sandaaltjes bij jullie gekocht en het is gewoon topkwaliteit en je krijgt goeie uitleg en snelle levering. Maar de schoenen zijn allemaal van topkwaliteit.

Snel verzonden en super leuke en fijne schoentjes. Meteen innl 2 maten gekocht 1 alvast op de groei!

Snelle levering en schoenen zoals omschreven

Moeilijk zoeken op breedtemaat dreumesschoen

Mijn zoontje heeft een wat brede voet maar het is niet mogelijk daarop te filteren. Gevolg: nu al twee paar terug moeten sturen

Mooie schoentjes waar mijn kind goed op kan lopen

Schoentjes vallen vaak wel ruim in vergelijking tot andere merken, maar door het uitneembare zooltje is makkelijk te kijken of ze passen.

Hadden deze schoenen in een winkel zien staan, maar ging niet tot haar maat. Toevallig op shoesme gezien dat deze erbij heb ook op stonden, in veel meer maten en zelfs iets goedkoper! Ook vlot en snel geleverd.

Top schoenen

Goede pasvorm schoenen , genoeg keuze in veter sluiting of klittenband en fijne prijzen .

Super goeie kinderschoenen beste kwaliteit

Zeer tevreden over de schoenen, en gaan lang mee. Kwaliteit van binnen en buiten top. Raad het iedereen aan

Mooie comfortabele schoenen!

Ik koop regelmatig schoenen bij shoesme, super tevreden. Snelle bezorging en retour.

De beste voor de kids

Perfecte pasvorm, ruimer, flexibel, alle wensen aan kinderschoenen heeft deze winkel. Ik ben er kei blij mee en mijn kindje ook. Nu nog barefootschoenen ;)

Stevige schoentjes

Heel tevreden met de schoentjes voor mijn zoontje van 18 maanden. Ze zitten stevig en zijn ook nog leuk! We gaan hier vaker kopen!

Snelle verzending en goede service er was iets niet goed direct reactie gehad.

Super tof schoentje en heel snel geleverd

Handige website, veelzijdig aanbod en erg snel bezorgd ! Helemaal blij mee. Fan van Shoesme!

leuke schoenen

leuke schoenen geschikt voor de leeftijd van mijn dreumes. wel wat aan de prijzige kant, maar dat begrijp ik ook wel.

Fijne schoenen

Fijne schoenen, zitten mooi en sluiten goed aan.

Naar verwachting

De bestelde schoenen waren zoals verwacht! Duidelijke omschrijving op te site, en de voetmeter is ideaal!

Kwaliteit voor een prima prijs

Ik bestel al schoentjes voor mijn zoontje vanaf zijn baby tijd. Hij is inmiddels 5 jaar en ik bestel nog altijd schoenen bij Shoesme.Van sneakers,boots tot sandalen. Perfect voor de ontwikkeling van de groeiende kindervoetjes.

Super fijne kinderschoenen

Goede kwaliteit

Mijn dochter is helemaal fan van de Shoesme schoenen. Ze zitten erg fijn!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg