Goede pasvorm. En kwaliteit en prijsverhouding goed

Super fijn merk!

Ik kies altijd voor Shoesme schoenen voor m'n dochter. Fijne leuke schoenen, mooie pasvorm. Helemaal top!

Een top kwaliteit en ook nog super mooi

Mijn dochter is er super blij mee, wilt alleen nog maar haar cowboy laarzen aan.

Favoriet voor kinderschoenen

Snel geleverd, veel aanbod, goed matenadvies, combi van goed voetbed en hip design. Mijn dochter is altijd erg blij als er een ShoesMe doos wordt bezorgd. Tip: bestel de maatchecker, zo weet je in combinatie met het online advies bij iedere schoen precies welke maat je moet bestellen.

Fantastisch mooie en kwalitatief goede schoenen.

Mijn dochter heeft hele smalle voetjes en alleen de schoenen van shoesme voldoen tot nu toe aan de verwachtingen. Ook mijn andere kinderen hebben leren lopen op deze schoenen. Tot nu toe altijd tevreden.

Baby loopt heel fijn met de sandalen.

goede kwaliteit, baby houdt ervan om het te dragen.

Fijne schoentjes, makkelijk aan te trekken

Hele fijne, mooie leren schoentjes. Leuke kleur die overal bij past. Schoentjes kunnen goed ver open, wat het aantrekken een stuk makkelijker maakt. Zeer tevreden met de aankoop!

Goede schoentjes, heel prettig meetsysteem

Het moeilijkste met die kindervoetjes is om te weten of de schoenen nog qua maat goed vallen. Nadat we met ons kindje meemaakte dat ze al 2 maten was gegroeid, zonder dat wij dit door hadden, heb ik een meetplankje van Shoesme aangeschaft. Tot nu toe werkt dit super. Haar voetjes passen perfect in haar schoentjes, en het voordeel is ook dat je de groeiruimte zelf niet meer hoeft in te schatten. Daarnaast zijn de schoentjes ook allemaal heel leuk en van goede kwaliteit!

zeer tevreden

Ik kocht de eerste wandelschoenen van mijn zoon. mooie leren sneakers, zeer comfortabel en stabiel.

Goede kwaliteit schoenen

Goede kwaliteit schoenen en snelle levering

Snelle service. Mooie schoenen!

Snelle levering, super schoentjes.

Schoenen snel in huis. Heb voor beide kinderen voor ieder seizoen altijd wel één paar schoentjes van shoesme. Ze zitten gewoon altijd goed.

Goede kwaliteit en mooie schoenen

Heel fijn dat shoesme zelf een meetsysteem verkoopt. Zo weet je zeker dat je de juiste maat bestelt. Mooie schoenen en goede kwaliteit.

Altijd goede kwaliteit schoentjes

Altijd goede kwaliteit schoentjes. Fijne soepele materialen en een leuk ruim aanbod. Vaak goede aanbiedingen en snelle levering. Heel blij mee.

Prachtige schoentjes!!

Goede service, netjes geleverd en hele mooie Schoentjes!! Erg blij mee!!

Mooie schoenen, snelle levering

Hele fijne schoenen voor mijn dochter en ook erg leuke modellen. De levering is super snel, dat is heel fijn.

Kinderen hebben veel plezier tijdens het buitenspelen!

Hoog draagcomfort door stevig contrefort! Geen zwakken van de enkels bij het buitenspelen. Daarnaast biedt shoesme voor ieder voettype en passende schoen. Blij mee!

Mooie schoenen van kwaliteit

Ik heb al meerdere keren de fout gemaakt om "goedkopere" schoenen te kopen voor de kinderen, die vervolgens binnen een maand kapot gaan, waardoor je uiteindelijk vele malen duurder uit bent. Shoesme schoenen gaan zo lang mee, dat zelfs de jongste ze nog een tweede ronde aan kan!

Goede kwaliteit schoenen

Fijn merk schoenen goede kwaliteit voor wat de kinderen nodig hebben qua groei en ontwikkeling van de voet en ze hebben ook nog eens leuke modellen en prints

Hét merk voor de eerste jaren

Alle schoenen die ik voor de kids koop van van Shoesme. Zit gegarandeerd goed. Lopen goed. Geen blaren. Top kwaliteit!

Superleuke schoenen en snelle levering

Shoesme heeft altijd leuke schoenen en handig maat advies. Snelle levering en de retour ook snel verwerkt!

Duidelijke site, super fijne schoenen voor de eerste stapjes, snel in huis.

Super leuke, goede kwaliteit kinderschoenen.

Shoesme maakt goede kwaliteit schoenen. Snel geleverd, goede maatvoering en heel leuke schoentjes. Mijn 2-jarige werd al helemaal blij na het openmaken van de doos en wilde zijn nieuwe basket sneakers meteen aan. Ik raad het zeker aan.

Super hippe schoen voor mijn meissie

Mooie flexibele schoen om op te leren lopen!

Goede kwaliteit

De schoenen van shoesme zijn super voor mijn zoons. Mooie variété vormgeving en in de aanbieding super betaalbaar!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg