Perfecte schoenen voor kinderen

De eerste schoenen voor mijn dochter waren van Shoesme, en nu 4 jaar later nog steeds trouwe klant! Mijn zoon van 2.5 jaar draagt ook alleen maar schoenen van Shoesme. Voor mij geen ander merk meer. De schoenen zijn perfect afgestemd op kindervoeten, het heeft stevig materiaal en een goede pasvorm. Een aanrader!

Goed geslaagd,snelle levering

Kleindochters blij gemaakt met fijne zomersandalen ,handige schoenmaat meter erbij besteld. Snelle levering ,mooie site duidelijke foto,s ,kleuren zijn echt de kleuren die op de foto,s staan . Goede prijs! Hoop zeker een volgende bestelling teplaatsen als kleinkids weer schoenen nodig hebben. Met vriendelijke groet van een tevreden Oma

Fijne winkel en goede schoenen

Snelle levering. Goede schoenen voor kindervoetjes. Ze vallen wel ruim qua maat. Dus twijfel je over 2 maten, neem dan de kleinste.

supertevreden, nooit iets anders nodig gehad.

Sinds onze zoon zijn eerste schoentjes kreeg, kiezen we uitsluitend voor Shoesme. We hebben nog geen enkel ander merk geprobeerd, simpelweg omdat we zo tevreden zijn. De schoenen zitten perfect, zijn van uitstekende kwaliteit en bieden goede ondersteuning. Onze zoon loopt er graag op, en wij merken dat ze echt bijdragen aan zijn comfort en houding. Wij blijven zeker bij Shoesme!

Top schoenen!

Heel fijne schoenen en goede pasvorm!

Favoriet!

Iedere zomer een nieuw paar sandalen van shoesmoe. Geweldige kwaliteit en vooral veel comfort voor de kids!

Hele fijne schoenen. Draagt al vanaf het begin shoesme schoenen omdat hij hier het beste op loopt door de flexibele en stevige zool

Goede kinderschoenen

Mooi gemaakt,goede ondersteuning hiel!

Hele leuke baby collectie en goede kwaliteit

Anders verwacht.

Ik had voor mijn zoon gekocht, op foto zag ik niet dat de schoen voor meisjes was. Hierdoor heb ik geretourneerd

Goede kwaliteit!

Mooie goede schoenen voor mijn dochter. Heel blij mee! Vooral de soepele zool.

Fantastisch!

Ruim assortiment en super snelle verzending.

Goed kwaliteit

Goede kwaliteit en stevigheid voor kindervoetjes.

Onze dochter krijgt fysiotherapie voor haar voetjes. Er werd gesproken over steunzooltjes, maar omdat onze ervaring met Shoesme heel goed is legde ik dit voor. De therapeut was erg enthousiast en raadde Shoesme zeer zeker aan. Door deze zomeraankoop heeft onze dochter steun, en kan zij lopen en rennen zonder te vallen. Een geweldige vooruitgang dankzij deze fantastische schoentjes.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt. De sandalen helaas terug moeten sturen omdat ze te groot waren en de juiste maat was niet meer beschikbaar.

Top schoenen

Bestel al een paar jaar de schoenen van mij dochter bij Shoesme (nu 3 jaar) en wederom weer erg blij met de schoenen & levering.

Fijne sandaaltjes

Ze worden graag gedragen en houden zich kwalitatief goed (ervaring met eerdere Shoesme schoenen)

Mooooii

Past perfect, zijn heel mooi!

The sandals look high quality

I have nothing to complain about. Shoes look comftorable, easy to put on for a toddler and look nice.

Super kwaliteit en snelle levering!

De kwaliteit is top: stevig, comfortabel en goed voor de ontwikkeling van kleine voetjes. Ze blijven lang mooi, zelfs bij intensief gebruik. Het is wel wat prijziger dan andere merken, maar ik vind het de investering waard. De pasvorm is altijd goed, en de designs zijn ook nog eens superleuk!

Top kwaliteit

Hele fijne schoenen en sandalen! De kwaliteit is top!

Zeer goede ervaring!

Zeer goede ervaring met bestellen, ik had 2 maten van dezelfde schoenen en eentje meet ik terugsturen. Alles word duidelijk uitgelegd over de retourzending, pakketje was er ook heel snel, en de schoenen zijn van hele goede kwaliteit.

Mooie kleuren en details. Goed voetbed, mijn dochter is er helemaal gek op.

Altijd goed!

Elk jaar koop ik de sandalen weer voor mijn kinderen! Een goed voetbed, fijne pasvorm en een super mooie sandaaltjes!

Mooie en leuke schoenen voor de eerste stappen

Onze kleine meid loopt sinds haar 1ste verjaardag en hebben Shoesme's laten aanmeten in de winkel. Mooie kwalitatieve leren schoenen. Voor eerste stappers ook genoeg keuze in stijl. Let wel op bij online bestellen welk model je koopt. Wij moesten helaas het paar dat wij online hebben gekocht toch retourneren omdat het model dat ik had besteld niet paste bij het voetje van onze dochter (veel te wijd en groot). In baby-peuter-kinderschoenen kan er echt flink verschil zitten in de maat.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg