De eerste schoenen voor mijn dochter waren van Shoesme, en nu 4 jaar later nog steeds trouwe klant! Mijn zoon van 2.5 jaar draagt ook alleen maar schoenen van Shoesme. Voor mij geen ander merk meer. De schoenen zijn perfect afgestemd op kindervoeten, het heeft stevig materiaal en een goede pasvorm. Een aanrader!
Hoi M., Wat een fantastische review β dankjewel voor de 10! π₯° Super bijzonder dat zowel je dochter als je zoon al jaren op Shoesme-schoenen lopen ππ§π¦ We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm, het materiaal en het comfort. Daar doen we het voor! π Heel fijn om zoβn trouwe klant te hebben β we hopen je nog lang blij te mogen maken met onze schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Kleindochters blij gemaakt met fijne zomersandalen ,handige schoenmaat meter erbij besteld. Snelle levering ,mooie site duidelijke foto,s ,kleuren zijn echt de kleuren die op de foto,s staan . Goede prijs! Hoop zeker een volgende bestelling teplaatsen als kleinkids weer schoenen nodig hebben. Met vriendelijke groet van een tevreden Oma
Hoi J.M., Wat een lieve review β dankjewel voor de 10! π Wat fijn om te horen dat je kleindochters blij zijn met hun zomersandalen βοΈπ‘ en dat alles zo naar wens is verlopen, van de levering tot de kleuren en onze maattabel. We worden er blij van om te lezen dat je zo tevreden bent β en we kijken ernaar uit om je weer te mogen helpen bij een volgende bestelling voor de kleinkinderen! π§πΆ Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering. Goede schoenen voor kindervoetjes. Ze vallen wel ruim qua maat. Dus twijfel je over 2 maten, neem dan de kleinste.
Hoi Linda, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de 9! π Fijn om te horen dat je blij bent met onze schoenen en service ππ Goede tip ook over de maat β daar hebben andere ouders zeker iets aan. We hopen je snel weer terug te zien bij Shoesme! Groetjes, Team Shoesme π
Sinds onze zoon zijn eerste schoentjes kreeg, kiezen we uitsluitend voor Shoesme. We hebben nog geen enkel ander merk geprobeerd, simpelweg omdat we zo tevreden zijn. De schoenen zitten perfect, zijn van uitstekende kwaliteit en bieden goede ondersteuning. Onze zoon loopt er graag op, en wij merken dat ze echt bijdragen aan zijn comfort en houding. Wij blijven zeker bij Shoesme!
Hoi Debby, Wauw, wat een geweldig compliment β super bedankt voor je mooie beoordeling en de 10! π Zo bijzonder om te lezen dat jullie sinds de eerste stapjes van je zoon trouw kiezen voor Shoesme πΆπ We zijn blij om te horen dat onze schoenen bijdragen aan zijn comfort Γ©n houding. Dat is precies waar we het voor doen π Dankjewel voor jullie vertrouwen β we blijven ons best doen om jullie tevreden te houden! Groetjes, Team Shoesme π
Heel fijne schoenen en goede pasvorm!
Hoi Lindsay, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de 9! π Super om te horen dat je zo tevreden bent over de schoenen en de pasvorm πβ¨ Hopelijk tot snel weer bij Shoesme! Groetjes, Team Shoesme π
Iedere zomer een nieuw paar sandalen van shoesmoe. Geweldige kwaliteit en vooral veel comfort voor de kids!
Hoi I., Wat leuk om te lezen β dankjewel voor je 10 en fijne woorden! βοΈπ‘ Super dat onze sandalen elke zomer weer favoriet zijn bij jullie. Kwaliteit en comfort voor kindervoetjes, daar doen we het voor! π We kijken nu al uit naar de volgende zomer π Groetjes, Team Shoesme π
Hele fijne schoenen. Draagt al vanaf het begin shoesme schoenen omdat hij hier het beste op loopt door de flexibele en stevige zool
Hoi Priscilla, Dankjewel voor je mooie beoordeling en de 10! π« Wat fijn om te horen dat jullie al vanaf het begin kiezen voor Shoesme β en dat onze flexibele Γ©n stevige zolen zo goed bevallen ππ We vinden het geweldig dat onze schoenen echt bijdragen aan het loopcomfort. Daar doen we het voor! Groetjes, Team Shoesme π
Mooi gemaakt,goede ondersteuning hiel!
Hi Mariet, Bedankt voor je fijne review! π Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de ondersteuning bij de hiel en de mooie afwerking van onze kinderschoenen β precies waar we op letten! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Hele leuke baby collectie en goede kwaliteit
Hi Wil, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze babycollectie Γ©n de kwaliteit van de schoentjes waardeert β daar doen we het voor! πΆππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ik had voor mijn zoon gekocht, op foto zag ik niet dat de schoen voor meisjes was. Hierdoor heb ik geretourneerd
Mooie goede schoenen voor mijn dochter. Heel blij mee! Vooral de soepele zool.
Hi Tessa, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn dat je zo blij bent met de schoenen voor je dochter β en extra fijn dat de soepele zool zo goed bevalt, zeker belangrijk voor groeiende voetjes! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ruim assortiment en super snelle verzending.
Hi Cheyenne, Bedankt voor je fantastische review! π Wat fijn dat je zo blij bent met ons ruime assortiment Γ©n de snelle verzending β daar doen we het voor! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Goede kwaliteit en stevigheid voor kindervoetjes.
Hi Carmen, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en stevigheid van onze schoenen β precies wat we belangrijk vinden voor kindervoetjes! ππ Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Onze dochter krijgt fysiotherapie voor haar voetjes. Er werd gesproken over steunzooltjes, maar omdat onze ervaring met Shoesme heel goed is legde ik dit voor. De therapeut was erg enthousiast en raadde Shoesme zeer zeker aan. Door deze zomeraankoop heeft onze dochter steun, en kan zij lopen en rennen zonder te vallen. Een geweldige vooruitgang dankzij deze fantastische schoentjes.
Hi Niki, Bedankt voor je prachtige review! π Wat bijzonder om te horen dat jullie dochter zoveel vooruitgang boekt met haar Shoesme schoentjes β en dat zelfs de fysiotherapeut enthousiast is! ππ Steun, stabiliteit Γ©n de vrijheid om te rennen zonder vallen: dat is precies waar we het voor doen. We zijn ontzettend blij dat Shoesme haar zo goed helpt! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering, netjes verpakt. De sandalen helaas terug moeten sturen omdat ze te groot waren en de juiste maat was niet meer beschikbaar.
Hi, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat de levering snel en netjes was, al is het natuurlijk jammer dat de sandalen te groot waren en de juiste maat niet meer beschikbaar was. π Hopelijk kunnen we je de volgende keer wel helpen met het perfecte paar! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Bestel al een paar jaar de schoenen van mij dochter bij Shoesme (nu 3 jaar) en wederom weer erg blij met de schoenen & levering.
Hi Arlette, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat je al een paar jaar trouw bij ons bestelt voor je dochter en steeds weer blij bent met de schoenen Γ©n de levering β dat waarderen we enorm! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ze worden graag gedragen en houden zich kwalitatief goed (ervaring met eerdere Shoesme schoenen)
Hi Dianne, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat de sandaaltjes graag gedragen worden en zich ook nog eens goed houden β precies wat je mag verwachten van Shoesme! π Fijn dat je al goede ervaringen had met eerdere schoenen. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Past perfect, zijn heel mooi!
I have nothing to complain about. Shoes look comftorable, easy to put on for a toddler and look nice.
Hi Adrijana, Thank you for your lovely review! π Weβre so happy to hear that youβre satisfied with the sandals β comfort, ease of use, and a great look are exactly what we aim for, especially for toddlers! π‘π Hope to see you again soon! Groetjes, Team Shoesme π
De kwaliteit is top: stevig, comfortabel en goed voor de ontwikkeling van kleine voetjes. Ze blijven lang mooi, zelfs bij intensief gebruik. Het is wel wat prijziger dan andere merken, maar ik vind het de investering waard. De pasvorm is altijd goed, en de designs zijn ook nog eens superleuk!
Hi Lois, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en het comfort van onze schoenen β zeker voor groeiende voetjes is dat ontzettend belangrijk. π En super dat je onze designs ook zo leuk vindt! We waarderen het dat je de investering in Shoesme de moeite waard vindt. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Hele fijne schoenen en sandalen! De kwaliteit is top!
Hi Kelly, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze schoenen en sandalen β en dat je de kwaliteit als top ervaart, dat horen we graag! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Zeer goede ervaring met bestellen, ik had 2 maten van dezelfde schoenen en eentje meet ik terugsturen. Alles word duidelijk uitgelegd over de retourzending, pakketje was er ook heel snel, en de schoenen zijn van hele goede kwaliteit.
Hi Cornelia, Bedankt voor je fijne review! π Wat fijn om te horen dat je zoβn goede ervaring hebt gehad met het bestellen Γ©n retourneren. We doen ons best om het proces zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken. ππ¦ En super dat je tevreden bent over de kwaliteit van de schoenen! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme ππ
Mooie kleuren en details. Goed voetbed, mijn dochter is er helemaal gek op.
Hi Angelique, Bedankt voor je geweldige review! π Wat leuk om te horen dat je dochter zo dol is op haar schoenen β en dat de kleuren, details Γ©n het voetbed helemaal in de smaak vallen! ππ Daar worden wij ook blij van. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Elk jaar koop ik de sandalen weer voor mijn kinderen! Een goed voetbed, fijne pasvorm en een super mooie sandaaltjes!
Hi Sanne, Bedankt voor je superleuke review! π Wat fijn om te horen dat je elk jaar weer terugkomt voor onze sandalen β dat vertrouwen waarderen we enorm! π Een goed voetbed, fijne pasvorm en mooie designs: precies wat we willen bieden. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Onze kleine meid loopt sinds haar 1ste verjaardag en hebben Shoesme's laten aanmeten in de winkel. Mooie kwalitatieve leren schoenen. Voor eerste stappers ook genoeg keuze in stijl. Let wel op bij online bestellen welk model je koopt. Wij moesten helaas het paar dat wij online hebben gekocht toch retourneren omdat het model dat ik had besteld niet paste bij het voetje van onze dochter (veel te wijd en groot). In baby-peuter-kinderschoenen kan er echt flink verschil zitten in de maat.
Hi Kristie, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! π Wat bijzonder dat jullie kleine meid haar eerste stapjes maakt op Shoesme β en super dat jullie haar eerste paar in de winkel hebben laten aanmeten. πΆππ Fijn dat de kwaliteit en stijl goed bevallen! Dank ook voor je tip over online bestellen. Je hebt helemaal gelijk: bij baby- en kinderschoenen kan de pasvorm flink verschillen per model. We adviseren bij twijfel altijd even contact op te nemen of gebruik te maken van onze maathulp. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.