Uitstekende schoenen en snel geleverd

Schoenen waren in sperfecte staat. Ze werder snel en correct geleverd

Tevreden over de kwaliteit

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de schoenen. Helaas was het deze keer meermaals zo dat het leer een rozige gloed had terwijl dit wit zou moeten zijn. Jammer want ik kan nergens soortgelijke schoenen vinden. Een andere kleur zou ik graag kopen, maar dan als tweede paar erbij.

Schoenen vallen allemaal wat klein, jammer dat de meeste schoenen maar tot 35 gaan. Snelle levering.

Eerste loopschoenen

Goed zittende stevige schoenen voor de ontwikkeling in het lopen voor een net stappend kindje. De schoen kun je volledig dubbel viuwen waardoor een kind perfect kan leren lopen. Wij bevelen de schoenen dan ook zeker aan.

Super! 3e paar shoesme in 1 jaar tijd

Geweldig! Goede kwaliteit. Fijne schoen voor mijn jonge dochter van bijna 2 jaar.

Mooie schoenen

Het zijn mooie schoenen, vlot, en goede kwaliteit.

Super toffe en goede schoenen

Al vanaf dat onze dochter haar eerste stappen ging zetten hebben we schoenen van Shoesme. Ze zijn van een goede kwaliteit, erg leuk en onze dochter loopt er heerlijk op.

Goede schoenen, maat wordt goed omschreven.

We hebben een maathulp van Shoesme en het is jammer dat sommige schoenen daar dan toch vanaf wijken maar er wordt altijd duidelijk bij de schoen vermeld hoe die valt en of zij adviseren om een grotere of kleinere maat te nemen. Fijne schoenen, andere schoenen passen mijn kindjes vaak niet mooi.

Heerlijk stevige schoenen met leuke designs

De maat wijzer ligt inmiddels al 2,5 jaar in de lade en ook al wilt de kleine weleens "schoenen met lichtjes", wij willen Shoesme. Ze gaan lang mee, bieden steun en zijn flexibel. De uitneembare zolen maken maat controle gemakkelijk. En ze drogen daardoor ook gemakkelijker als het een keer nat is.

Duidelijke webshop met veel keus in goede stevige kwaliteitsschoenen.

Stevige schoenen voor de kids. Duidelijke aangegeven welke schoenen voor welk kind. Veel keuze! En pluspunt snelle verzending!

Goede kwaliteit en ziet er leuj iit. Levering was snel

Hele flexibele babyschoenen die er ook nog eens mooi uitzien!

Ik heb lang gezocht naar een schoen die veilig is voor de ontwikkeling van de voet van mijn zoontje. Ik heb nu een tweede paar van Shoesme gekocht en ben zeer tevreden over de kwaliteit en flexibiliteit van de schoen. Dat de schoenen er ook nog hip uitzien is helemaal mooi meegenomen,

Super goeie kwaliteit schoenen en ook nog eens heel mooi!

Gewoon perfect elke keer weer

Goede kwaliteit snelle levering.

Mooie kwaliteit schoenen

De schoenen hebben een hele goede kwaliteit, zijn gemaakt voor kindervoeten en zijn er ook nog in hele leuke designs.

al jaren fan van shoesme

snelle levering en goeie service.

Simpelweg top!!

Ik merk een groot verschil wanneer mijn dochter schoenen van Shoesme draagt of een ander merk. Shoesme geeft veel steun/support en ontzettend mooie en goede kwaliteit. Daarnaast gelukkig ook heel veel keuze dus er zit altijd iets leuks tussen.

Goede kwaliteit, fijne pasvorm. Leuk ontwerp en hele snelle bezorging. Aanrader!!

De perfecte schoen

Fijne webshop, duidelijk communicatie! Schoentjes zijn top. Goede kwaliteit, we kopen eigenlijk nooit andere,

Super winkel met goede schoenen

Zowel de brandstores als de online winkel vinden we top. We worden altijd goed geholpen en er wordt de tijd voor je genomen. De schoenen zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Wij kopen er graag de schoenen voor onze dochter!!

Super fijne en goede schoenen!

Vanaf het begin dat mijn kindje kon lopen Shoesme schoenen gekocht. Ze hebben een felxibele zool en zijn erg stevig. De perfecte schoenen om op te (leren) lopen!!

Perfecte service

Snel in huis, maattabel werkt goed. Goede kwaliteits/prijsverhouding. En de schoenen/sandalen zijn leuk!

Fijne schoen

Altijd fijne schoenen, leuke kleurtjes en genoeg keuze.

Goede sales aanbieding en snelle verzending! Wat wil je nog meer :)

Schoentjes voor iedereen

Makkelijk besteld via de webshop en snel geleverd. Dit schoentjes zijn schitterend en zitten fantastisch.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg