Schoenen waren in sperfecte staat. Ze werder snel en correct geleverd
Bedankt voor je positieve review, Quinten! π We zijn blij dat de schoenen in perfecte staat zijn aangekomen en dat de levering snel en correct verliep. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de schoenen. Helaas was het deze keer meermaals zo dat het leer een rozige gloed had terwijl dit wit zou moeten zijn. Jammer want ik kan nergens soortgelijke schoenen vinden. Een andere kleur zou ik graag kopen, maar dan als tweede paar erbij.
Dank je wel voor je feedback, Michelle! π We zijn blij dat je de kwaliteit van de schoenen waardeert, maar het spijt ons dat de kleur niet helemaal was wat je verwachtte. We hopen dat je alsnog een mooi tweede paar vindt. Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Schoenen vallen allemaal wat klein, jammer dat de meeste schoenen maar tot 35 gaan. Snelle levering.
Bedankt voor je feedback, Rachel! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We begrijpen dat het jammer is dat de schoenen wat klein vallen en dat de meeste modellen maar tot maat 35 gaan. We nemen je opmerkingen zeker mee. Groetjes, Team Shoesme π
Goed zittende stevige schoenen voor de ontwikkeling in het lopen voor een net stappend kindje. De schoen kun je volledig dubbel viuwen waardoor een kind perfect kan leren lopen. Wij bevelen de schoenen dan ook zeker aan.
Super om te lezen, Iris! π We zijn blij dat onze eerste loopschoenen zo goed passen bij de behoeften van je kleintje. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! Groetjes, Team Shoesme ππΆ
Geweldig! Goede kwaliteit. Fijne schoen voor mijn jonge dochter van bijna 2 jaar.
Dank je wel, Cyndi! π We vinden het fantastisch dat je opnieuw voor Shoesme hebt gekozen voor je dochter. Het is fijn om te weten dat onze schoenen zo goed bevallen. Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Het zijn mooie schoenen, vlot, en goede kwaliteit.
Dank je wel, Imelda! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de uitstraling en kwaliteit van onze schoenen. Groetjes, Team Shoesme π§π
Al vanaf dat onze dochter haar eerste stappen ging zetten hebben we schoenen van Shoesme. Ze zijn van een goede kwaliteit, erg leuk en onze dochter loopt er heerlijk op.
Graag gedaan! Als je nog meer vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar. Groetjes, Team Shoesme ππ
We hebben een maathulp van Shoesme en het is jammer dat sommige schoenen daar dan toch vanaf wijken maar er wordt altijd duidelijk bij de schoen vermeld hoe die valt en of zij adviseren om een grotere of kleinere maat te nemen. Fijne schoenen, andere schoenen passen mijn kindjes vaak niet mooi.
Dank je wel, Lydewien! π We waarderen je feedback over de maathulp en zijn blij dat je onze schoenmaatadvies nuttig vindt. Fijn dat Shoesme vaak de beste pasvorm biedt voor je kindjes. Groetjes, Team Shoesme π§π
De maat wijzer ligt inmiddels al 2,5 jaar in de lade en ook al wilt de kleine weleens "schoenen met lichtjes", wij willen Shoesme. Ze gaan lang mee, bieden steun en zijn flexibel. De uitneembare zolen maken maat controle gemakkelijk. En ze drogen daardoor ook gemakkelijker als het een keer nat is.
Super om te lezen, Janine! π We zijn blij dat Shoesme schoenen precies bieden wat jullie nodig hebben, van stevige steun tot leuke designs. Bedankt voor jullie loyaliteit! Groetjes, Team Shoesme ππ§
Stevige schoenen voor de kids. Duidelijke aangegeven welke schoenen voor welk kind. Veel keuze! En pluspunt snelle verzending!
Super om te lezen, Margriet! π We zijn blij dat je de webshop duidelijk vindt en tevreden bent met de kwaliteit en snelle verzending. Bedankt voor je fijne feedback! Groetjes, Team Shoesme ππ
Goede kwaliteit en ziet er leuj iit. Levering was snel
Dank je wel, Mariska! π We zijn blij dat je de kwaliteit en snelle levering waardeert. Bedankt voor je positieve feedback! Groetjes, Team Shoesme ππ§
Ik heb lang gezocht naar een schoen die veilig is voor de ontwikkeling van de voet van mijn zoontje. Ik heb nu een tweede paar van Shoesme gekocht en ben zeer tevreden over de kwaliteit en flexibiliteit van de schoen. Dat de schoenen er ook nog hip uitzien is helemaal mooi meegenomen,
Bedankt voor je fantastische review, Diana! π We zijn blij dat je na een lange zoektocht de perfecte schoenen voor je zoontje hebt gevonden bij Shoesme. πΆπ Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en flexibiliteit, en dat de hippe uitstraling ook in de smaak valt. Groetjes, Team Shoesme π
Super goeie kwaliteit schoenen en ook nog eens heel mooi!
Bedankt voor je enthousiaste review, Ankie! π We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en het mooie design van onze schoenen. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Goede kwaliteit snelle levering.
Dank je wel, Kim! π We zijn blij dat je elke keer weer tevreden bent met de kwaliteit en service. Bedankt voor je vertrouwen! Groetjes, Team Shoesme ππ§
De schoenen hebben een hele goede kwaliteit, zijn gemaakt voor kindervoeten en zijn er ook nog in hele leuke designs.
Bedankt voor je mooie review, Karin! π We zijn blij om te horen dat je de kwaliteit van onze schoenen waardeert en dat ze perfect zijn voor kindervoeten. π§π Het is geweldig dat de leuke designs ook in de smaak vallen. Groetjes, Team Shoesme π
snelle levering en goeie service.
Bedankt voor je positieve review, Florentine! Het is geweldig om te horen dat je al jaren fan bent van Shoesme. We zijn blij dat je onze snelle levering en goede service waardeert Groetjes, team Shoesme
Ik merk een groot verschil wanneer mijn dochter schoenen van Shoesme draagt of een ander merk. Shoesme geeft veel steun/support en ontzettend mooie en goede kwaliteit. Daarnaast gelukkig ook heel veel keuze dus er zit altijd iets leuks tussen.
Dank je wel, Inge! π Super om te horen dat Shoesme schoenen zoveel steun bieden en dat je de kwaliteit en het design zo waardeert. Fijn dat er altijd iets leuks voor je dochter tussen zit met onze brede keuze. We waarderen je positieve feedback enorm! ππ Groetjes, Team Shoesme
Goede kwaliteit, fijne pasvorm. Leuk ontwerp en hele snelle bezorging. Aanrader!!
Hi Liesbeth! π Wat super om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen en de snelle bezorging. Bedankt voor je positieve feedback en aanbeveling! ππ Groetjes, Team Shoesme
Fijne webshop, duidelijk communicatie! Schoentjes zijn top. Goede kwaliteit, we kopen eigenlijk nooit andere,
Dank je wel, Yasmin! π Super om te horen dat de schoentjes helemaal top zijn en dat je blij bent met de kwaliteit en communicatie. We zijn blij dat je steeds weer voor Shoesme kiest! ππ Groetjes, Team Shoesme
Zowel de brandstores als de online winkel vinden we top. We worden altijd goed geholpen en er wordt de tijd voor je genomen. De schoenen zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. Wij kopen er graag de schoenen voor onze dochter!!
Hi Leontine! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de brandstores als de online winkel. Super dat je altijd goed geholpen wordt en dat de schoenen voor je dochter van goede kwaliteit zijn. Bedankt voor je review en vertrouwen! ππ Groetjes, Team Shoesme
Vanaf het begin dat mijn kindje kon lopen Shoesme schoenen gekocht. Ze hebben een felxibele zool en zijn erg stevig. De perfecte schoenen om op te (leren) lopen!!
Hoi Manouk! π Wat fijn om te horen dat je vanaf het begin Shoesme schoenen voor je kindje hebt gekozen. Super dat de schoenen je zo goed bevallen. Jouw feedback en vertrouwen zijn erg belangrijk voor ons! ππ Groetjes, Team Shoesme
Snel in huis, maattabel werkt goed. Goede kwaliteits/prijsverhouding. En de schoenen/sandalen zijn leuk!
Hoi Marloes! π Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat de maattabel goed werkt. Geweldig dat je ook blij bent met de kwaliteit en het design van de schoenen en sandalen. Bedankt voor je positieve feedback! π Groetjes, Team Shoesme
Altijd fijne schoenen, leuke kleurtjes en genoeg keuze.
Hoi Lisa! π Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met onze schoenen. Geweldig dat je de leuke kleurtjes en ruime keuze waardeert. Dank je wel voor je vertrouwen! ππ Groetjes, Team Shoesme
Goede sales aanbieding en snelle verzending! Wat wil je nog meer :)
Hi hi! π Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de salesaanbieding en de snelle verzending. Bedankt voor je review! ππ Groetjes, Team Shoesme
Makkelijk besteld via de webshop en snel geleverd. Dit schoentjes zijn schitterend en zitten fantastisch.
Dank je wel, Mechteld! π Geweldig om te horen dat je blij bent met de prachtige schoentjes. Fijn dat het bestelproces via de webshop soepel verliep. We waarderen je vertrouwen enorm! ππ Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.