Snelle levering van top schoentjes

Mijn dochtertje van 2 draagt heel graag de schoentjes van schoesme! Ze zijn stevig, zitten goed aan haar voetjes en ze zijn hip en mooi!

Hele fijne schoenen, flexibele zool

Fijne schoenen voor mijn dochter, flexibele zool.

Aanrader

Fijne website. Makkelijk bestellen. Veel keuze. Stijlvolle hippe en degelijke schoenen. Dit is ons vast adresje voor schoenen.

Fantastische schoenen

Voor mijn kinderen koop ik het liefst Shoesme schoenen. Goede pasvorm, goede ondersteuning en leuke schoenen om te zien. Nu ook weer een perfect paar schoenen voor mijn zoontje gevonden!

Overzichtelijke webshop met kwaliteits schoenen

De webshop is handig in gebruik. Fijn dat de schoenen per loop fase gesorteerd staan. Schoenen zijn van goede kwaliteit en er is volop keuze.

Bestelling werd snel verstuurd. Kwaliteit iets minder dan de vorige. Veel verschil in stiksels tussen linker schoen en rechter schoen.

Dit is al het vijfde paar schoentjes van Shoesme waar 2 paar dezelfde sandaaltjes maar dan een ander kleurtje en een maatje groter, heerlijke sandaaltjes! Lekker luchtig, licht en speel en zwemproof.

Dit is het enige merk/model waar ons dochtertje op/mee kan lopen. Snelle levering, mooie pasvorm.

Goede schoenen en mooie schoenen voor mijn kind.

Goede schoenen die lang goed blijven en goed zijn voor de jonge voeten van mijn kind.

Fijne schoenen

3 paar schoenen gekocht in maat 22. Mooi van leer, flexibele zool. Gaat niet snel kapot.

Goede kwaliteit schoenen

Van alle schoenen die we hier kopen , heb ik het liefst de schoenen (vooral de sandaaltjes) van shoesme

Perfecte kinderschoenen

Mijn zoontje van 4 draagt niks anders dan schoenen van Shoesme. Goede kwaliteit en prijs. Leuke kleuren en modellen, goed voetbed en fantastische service. Voor mij niks anders dan Shoesme!

Mijn dochter is supertrots op haar mooie, eerste schoentjes.

De site van Shoesme was duidelijk en overzichtelijk. Overal stond uitleg waardoor ik de beste schoentjes voor mijn dochter heb kunnen kiezen. Ze pasten meteen goed en gaven de steun die mijn net lopende dochter nodig had!!

Fijne schoenen

Shoesme heeft perfect zittende schoenen met goed voetbed en zien er fantastisch uit

Mooie schoenen besteld voor mn zoontje van 1 jaar. Snelle levering.

Goede en leuke schoenen, met prettige flexibele zool.

Mooie winkel, de keuze is reuze. En je wordt goed geholpen.

Perfect.

Goede pasvorm , perfecte stevige kwaliteit materiaal. Snelle verzending

Hele fijne kinderschoenen

Nu inmiddels het 3de paar schoenen van shoesme besteld voor mijn kleine meid en steeds eer superblij met de kwaliteit en design. Zijn hele leuke maar vooral stevige schoenen met een flexibele zool waardoor de eerste stapjes zonder problemen gezet kunnen worden. Echt heel tevreden, ook de sandalen zijn van geweldige kwaliteit waardoor mijn meisje ook om de zomer heerlijk rond kan huppelen.

Mooie en kwalitatief goede schoenen

De schoenen zien er leuk uit en zijn ook nog eens kwalitatief super! Ons dochtertje trekt ze heel graag aan. De schoenen werden snel bezorgd. Helemaal top!

Fijne webshop, goede schoenen

Ik slaag hier altijd! Fijne en overzichtelijke webshop. Belangrijker nog: Goede en leuke schoenen met een prima prijs/ kwaliteit. Schoentjes gaan lang mee en zijn slijtvast.

Super schoenen

Makkelijk bestellen via de website duidelijke omschrijving snelle levering, kortom top! Mijn dochter van 4 is er blij mee, ze zijn mooi om te zien, ze loopt en rent goed op de schoenen en ze blijven ook mooi. (Inmiddels het 4e paar van shoesme schoenen)

Zeer goede kwaliteit

Lijken wel wat groot te zijn.. nochtans gemeten zoals het moest voor de rest perfect

Fijne ervaring met Shoesme

Overzichtelijke site, leuke aanbiedingen, snelle levering en op een goede manier verpakt.

Beste schoenen tot nu toe voor beide dochters

De ene dochter krijgt haar schoenen snel kapot, de andere heeft steunzolen. Shoesme is onze nieuwe favoriet. Uitneembare zolen Γ©n verstevigde tip. Bovendien betaalbaar ook, wat je niet van alle schoenen kan zeggen. Orthopedist heeft bevestigd dat deze schoenen aan de voorwaarden voldoen.

Shoesme heeft fijne en stevige kinderschoenen

Ik ben heel tevreden over kinderschoenen van Shoesme, heb de eerste schoenen van mijn dochter hier besteld en ben hier nog steeds zeer tevreden over. De schoenen zijn stevig, flexibel en dit alles draagt bij aan een goede voetontwikkeling van mijn dochtertje.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg