Nieuwe schoenen snel geleverd

Bestellen was makkelijk en de nieuwe schoentjes werden snel geleverd. Fijn dat er een schoen β€˜meetlatje’ wordt bijgeleverd zodat je de maat ook zelf thuis kunt opmeten.

Fijne eerste schoenen voor mijn zoontje

Mijn zoontje loopt bijna los, en doet dat thuis op sokken. Maar voor buiten is het toch wel fijn als hij schoenen heeft. Daarom leuke baby-proof sneakers met flexibele zool gekocht. Super blij mee! Ze zitten zo goed dat m'n zoontje ze ook binnen wel eens aan heeft. Hij gaat als een speer achter zijn loopwagen :)

Super goede schoenen! Stevig, kwaliteit, mooi en goed materiaal. Heb dit jaar al 3 paar schoentjes en laarzen gekocht voor mijn kinderen

Geweldige schoenen voor kinderen, perfecte pasvorm, goede kwaliteit, want ze moeten zeker menig opstootje opvangen. Voor mij alleen maar shoesme.

Mooie schoenen, snelle levering

Leuke schoenen die als het goed is meewerken aan de ontwikkeling van kindervoetjes. Snelle verzending.

Mooi en degelijk

Bestellen ging makkelijk en schoenen waren snel binnen. Hele mooie kwalitatieve schoenen

Super leuke goede schoenen

Eindelijk goed passende schoenen ondanks vollere voet met hoge wreef. Afgelopen tijd enorm veel schoenen gepast, maar niks passends gevonden tot deze schoenen van shoesme.

Top schoenen!

Perfecte eerste schoentjes en zien er ook nog eens heel erg leuk uit

Snelle levering en mooie schoentjes

De schoenen waren snel geleverd. De lichtgewicht sandalen voelen kwalitatief wel minder goed aan dan ik gewend ben van shoesme. Maar leuke modellen prettige schoenen

Altijd leuke modellen met goede pasvorm en ondersteuning voor kind kindjes!

In de winkel staan de werknemers altijd klaar. Maar door onze goede ervaring bestellen wij nu ook gewoon online omdat we kunnen vertrouwen op het merk!

Prima afhandeling, wel wat obstakels om een bestelling te kunnen plaatsen

Wij bestellen hier vaker schoenen etc voor onze drie kinderen. Echter lukt het niet om met een bestaand account een nieuwe bestelling te plaatsen. Hierdoor hebben we inmiddels al drie accounts aan moeten maken. De klantenservice heeft het nu aangepast zodat we de volgende bestelling waarschijnlijk wel met het bestaande account kunnen doen, maar daar kan ik pas bij de volgende bestelling wat over zeggen. Afhandeling, levering en producten verder naar volle tevredenheid

Fantastische kinderschoenen

Mijn kinderen lopen al vanaf hun eerste stapjes op de schoenen van Shoesme. Inmiddels al 8 jaar dragen mijn drie kinderen de schoenen met veel plezier. Ze blijven mooi met goed onderhoud en bieden de juiste ondersteuning. De fysio van mijn dochter heeft haar schoenen ook helemaal goedgekeurd op de juiste ondersteuning. Top kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Fijne schoenen

Fijne schoenen om te leren lopen. Nu maar oefenen :)

Goede kwaliteit waterschoen

Bestel wel een maat kleiner dan je kind heeft.

Echt goede schoenen voor de kleintjes

Fijne schoenen zeker vanaf de eerste stapjes, De soepele zool in het begin, Maar ook de breedte waarover nagedacht is voor de kindervoetjes. Ik koop hier zeker mijn schoenen vaker.

Prima kwaliteit. Goede pasvorm. Mooi

Lievelingsschoenen dochter

Eerder dit model ook voor mijn dochter gekocht; absolute favorieten. Helemaal af gelopen en daarom nu nieuwe in een andere kleur en maatje groter! Stevig en leuke kleuren met panteraccent!

Shoesme altijd goed

Met het maatsysteem van shoesme altijd de juiste maat. En veel keus

Mooie schoenen voor een goede prijs

Het zijn mooie schoenen met een leuk design. Mijn zoon is weg van de panterprint. Hij vindt ze lekker zitten en ze rennen hard zegt hij. Ik vind ze wel erg stug voor een schoen van shoesme. Daarnaast iets wat ik ook de laatste twee jaar ervaar is dat er een hele duidelijke scheidingslijn zit tussen jongens- en meisjesschoenen. Het lijkt wel of alle stereotyperingen gebruikt worden. Maar wat nou als een jongen een vrolijke gezellige schoen wil dragen? Met de lijn van go bananas is er iets vrolijkers mogelijk. Maar licht is niet perse vrolijk. Misschien iets om eens naar te kijken? Maar in de tussentijd heb ik twee paar prachtige schoenen, die snel rennen, aldus mijn zoon.

Altijd een goed product en top service, snel in huis

Zie hierboven. De combinatie van de kwaliteit van de schoen en de service maakt dat we hier altijd schoenen voor onze meiden bestellen. De pasvorm omschrijving is bijv. Heel helpend!

Vele kinderschoentjes gekocht. Goede kwaliteit!

Leuke modieuze maar ook degelijke schoentjes.

Fantastisch maat advies en service

Kwaliteit schoenen is heel goed, daarom betaal je ook meer. Maar je krijgt ook meer voor je geld, zoals maat advies en een goede klantenservice. Chapeau!

Fan van shoesme

Shoesme heeft de perfecte sneakers voor onze dochter met haar smalle lange voetjes. Daarnaast zien de schoenen er ook leuk uit. Iedere keer weer heel blij met Shoesme :)

Snel & duidelijk.

Heerlijk, geen enkel min-punt van bestelling tot levering.

Super goede en snelle service met kwaliteit

Fijne ervaring en beide schoenen waren direct goed.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg