Erg fijne schoentjes!

Voor ons zoontje hebben wij onlangs zijn 2e paar schoentjes via Shoesme besteld. Het zijn erg fijne schoentjes, de pasvorm is goed, ze zijn mooi en kunnen tegen een stootje. De levertijd is snel en de communicatie goed. Wij zijn erg tevreden!

Snelle verzending en een geweldig schoentje voor die kleine voetjes. En hele lieve modelletjes. Ik ben super tevreden.

Mooie hippe schoen met goed voetbed

Wij kopen graag schoenen bij Shoesme voor onze kinderen, omdat ze er niet alleen leuk uit zien, maar ook een goed voetbed hebben. Dat is natuurlijk erg belangrijk voor de voeten in groei.

Mooie flexibele kinderschoen

Mijn dochter zet haar eerste pasjes, om die reden wil ik een eerste goede schoen. Shoesme heeft een ruime keuze aan leuke modellen, ook met flexibele zolen. Ze sturen een pas meter mee om de maat goed te beoordelen, heel handig. Blij met de aankoop en mijn dochter ook! Ze pakt ze steeds en wil ze dan zelf aandoen.

Hele fijne degelijke schoentjes

Ze zijn mooi maar vooral vriendelijk voor die kleine voetjes

Super fijne sandalen

Deze keer weer super fijne sandalen gekocht. Onze jongste heeft brede en hoge voeten waardoor het soms lastig is om schoenen en sandalen te kopen. Shoesme is 1 van de weinige merken die hij past en hij fijn vindt lopen. Hierdoor kiest hij bijna altijd Shoesme uit. De schoenen zijn stevig en van goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Mooie en degelijke schoenen en snelle service

De schoenen werden geleverd binnen het afgesproken aantal dagen. Fijne schoenen met klittenband die onze peuter makkelijk zelf aan en uit kan doen.

Mooie kinderschoenen

Heb vaker besteld bij shoesme. Zijn leuke kinderschoenen met veel variaties en mogelijkheden. Ze zijn wel aan de prijzige kant, maar wij hebben alles voor ons kind over. Als er sale is, kijk ik ook altijd en slaag ik ook vaak. De sample sale was het fijnste wat er was, we kwamen terug met tig schoenen voor onze dochter.

Snelle service en leuke print

Nu met de sale was het schoentje een leuke prijs. We hebben de babyschoentjes met bloemetjes besteld en in het echt zijn ze nog leuker dan op de foto! Na bestelling kwamen ze snel binnen.

Goede kwaliteit

Altijd mooie schoenen van goede kwaliteit die lang mee gaan :) en snel verzonden!

Goede schoenen

Goede kwaliteit, goede prijs, vaak aanbiedingen.

Vlotte bestelling, afhandeling en levering

Foto's van de schoenen zijn goed en duidelijk. Het bestellen zelf gaat vlot. De bevestiging en verzending zijn ook allemaal vlot verlopen. Plus heel belangrijk de schoenen zijn betaalbaar en van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit kinderschoen waar vooral ook lekker mee gespeeld kan worden zonder te beschadigen.

Afgelopen jaren heb ik ieder jaar tot grote tevredenheid schoenen voor mij dochtertjes gekocht bij Shoesme. Het fijne loopcomfort en het leuke design en de kindvriendelijk neus van de sneakers is voor ons precies wat we zoeken.

Fijne website, snelle levering

Fijne website waardoor ik alles snel kon vinden. Bestelproces ook duidelijk en overzichtelijk. Bestelling ook snel binnengekregen.

Echt leer

Echte leren schoentjes met een heel leuk dessin voor een mooie prijs!

Goede schoen met mooie pasvorm

Snel verzonden en goede schoen met mooie pasvorm.

Super snel geleverd leuke en zeer goede schoentjes zeker een aanrader

Snel superleuke schoenen in huis!

Veel keus in bijzonder leuke schoenen, niet alleen maar de standaard doorsnee schoen, maar echt leuke! Kwalitatief goed, ze blijven lang in vorm en mooi.

Netjes geleverd, schoentjes waren zoals omschreven

Geleverd volgens afspraak, fijn dat je het ook naar een pakketpunt kunt laten verzenden!

Hele fijn levering en schoenen

Helaas wel te groot maar dat mag de pret niet drukken!! Dan doet mijn dochter ze gewoon aan wanneer zij ze wel past

Geweldig! Koop alle schoenen bij shoesme!

Ik ben zeer tevreden over Shoesme. Elke schoen die onze meiden dragen, komen bij Shoesme vandaan. Zou het iedereen aanraden.

Super tevreden

Fijne snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Goede kwaliteit en service

De beide oudste kinderen groeien razendsnel en waren alweer toe aan hun 3e paar schoenen voor dit jaar. Gelukkig heeft Shoes me altijd leuke en goede schoenen op voorraad, dit keer ook nog eens in de aanbieding. Blije kleuters, blije ouders.

Fijne shoesme schoenen

We hebben nu al een aantal jaar altijd shoesme schoenen voor onze dochter, zitten altijd goed en blijven ook mooi! Bij andere merken had ze vaak snel last van pijn en blaren. Voor ons voorlopig geen ander merk, erg tevreden!

Erg kwaliteitsvolle mooie schoentjes

Leuke schoenen, blot besteld en geleverd

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg