We hebben nu 2 paar gehad.. Erg vriendelijk geholpen in de winkel. Mijn dochter van 1 jaar helemaal blij met haar schoenen. Pas een ander paar besteld. Zo het gevalletje natte schoenen na buiten spelen en niet optijd droog. Loopt niet op laarzen of een ander merk. Trek haar nieuwe shoesme aan. En ze loopt meteen aan.
Lieve Marjolijn, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je al twee paar schoenen hebt gehad en dat je vriendelijk bent geholpen in de winkel. Geweldig om te horen dat je dochter van 1 jaar zo blij is met haar Shoesme schoenen en dat ze er meteen goed op loopt. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Schoen zijn kwalitatief erg mooi met een leuke print. Echter zijn de zolen ontzettend dik en lomp.
Hoi M! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je de schoenen kwalitatief mooi vindt en de print leuk vindt. We waarderen je feedback over de zolen, bij de specificaties van de artikelen vind je o.a. de flexibiliteit van de zolen beschreven, wat hopelijk kan helpen bij toekomstige aankopen. Je vorige aankoop was een babysneaker met een heel flexibele zool, in vergelijking daarmee is de zool van deze Go Banana's sneaker met de handige stootneus veel stugger. Voor meer advies mag je ons ook altijd bellen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! π Groetjes, Team Shoesme
Ik heb twee paar besteld: de Shoesme wit-roze sneaker en de Shoesme taupe laarsje met ster. De schoenen zijn snel bezorgd en naar verwachting. Onze dochter loopt er weer fasionable bij!
Hoi Kathy! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling van de Shoesme sneakers en de Shoesme laarsjes. Fijn dat de schoenen snel bezorgd zijn en naar verwachting waren. Jouw dochter loopt er zeker weer fashionable bij! Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme
De sneakers van Shoesme zijn favoriet bij mijn kind. Heel tevreden over de kwaliteit en service!!
Dank je wel voor de 10! π Fijn om te horen dat de sneakers van Shoesme favoriet zijn bij je kind. We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle verzending. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Ik koop eigenlijk altijd schoenen van Shoesme voor mβn kinderen omdat ik weet dat het kwalitatief zeer goede schoenen zijn die lang meegaan. De site is ook fijn en bestellingen worden bijna altijd de volgende dag al bezorgd.
Dank je wel, π Geweldig om te horen dat je altijd kiest voor Shoesme schoenen voor je kinderen vanwege de hoge kwaliteit en lange levensduur. Fijn dat je de site prettig vindt en de snelle bezorging waardeert. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme
Koop al 4 jaar schoentjes bij shoesme. Blijven lang mooi en mijn dochter is er gek opm
Lieve Kimberly, π Bedankt voor je hartverwarmende review! en de 10! We zijn blij dat je al 4 jaar schoenen bij Shoesme koopt en tevreden bent met de kwaliteit en de mooie prijs. Fijn om te horen dat je dochter er gek op is. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Verbeterpunt: volgende keer wachten en alles in 1 keer versturen, in plaats van drie dozen en drie aflevermomenten. Beter voor het milieu!
Hoi Petra! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering. Heel soms komen de bestellingen ook vanuit de winkels omdat ons centraal magazijn de juiste maat niet meer op voorraad heeft. Dat is dan de reden van de diverse doosjes π Het eerst terugsturen naar het centraal magazijn en alles verzamelen en dan naar u de klant versturen zou meer tijd maar ook meer autoritjes kosten. We waarderen je feedback over het verzenden van alles in één keer en zullen hier zeker aandacht aan besteden. Hopelijk heb je begrip voor de huidige situatie. Groetjes Team Shoesme
Er wordt goed advies gegeven over de schoenen. Alles is duidelijk
Dank je wel, DesirΓ©! π Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het goede advies over de schoenen en dat alles duidelijk is. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme
Zeer snelle levering en behandeling van retouren. Geweldige producten en service!
Dank je wel, Peter! voor de 10! π Geweldig om te horen dat je blij bent met de snelle levering, de efficiΓ«nte behandeling van retouren, en onze producten en service. We stellen je reactie zeer op prijs! π Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Mijn zoontje vindt dit de fijnste schoenen, door de klittenband kan hij ze zelf aan- en uitdoen en ik ben vooral blij omdat hij niet direct kale neuzen heeft na één ochtendje buitenspelen op school. Daarnaast hebben de schoenen een leuk design zonder al te schreeuwerige kleuren!
Hoi Christa! π Bedankt voor je geweldige review en 10!. We zijn blij dat je zoontje de schoenen fijn vindt en dat hij ze zelf aan en uit kan doen dankzij het klittenband. Ook fijn om te horen dat ze na een ochtendje buitenspelen nog steeds mooi blijven en dat het design je aanspreekt. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Eerder veel gedoe met schoentjes. Moeilijk aan te krijgen en makkelijk los te maken voor mijn kind. Ruime sortering en voor elk wat wils
Dank je wel, Melody! π Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de schoentjes die makkelijk aangaan en goed om het voetje sluiten. We zijn blij dat je de ruime sortering waardeert en dat er voor elk wat wils is. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme!
Mijn dochter heeft smalle voetjes dus wij kiezen altijd voor de goed sluitende schoenen van Shoesme. Al sinds haar eerste stapjes. Ze zijn stevig, duurzaam en de printjes zijn altijd erg leuk.
Lieve Rowan, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je dochter al sinds haar eerste stapjes Shoesme schoenen draagt vanwege haar smalle voetjes. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de stevige, duurzame schoenen en de leuke printjes. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Prima en past goed. Mooie kleuren en mijn dochter krijgt ze makkelijk aan en uit.
Dank je wel, Marjolein! π Geweldig om te horen dat de sneakers goed passen en mooie kleuren hebben. Fijn dat je dochter ze makkelijk aan en uit kan doen. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme
Simpel te bestellen..snelle en correcte levering
Dank je wel, Marielle! een 10! π Geweldig om te horen dat het bestellen simpel was en de levering snel en correct verliep. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme π
Snelle levering en perfecte kwaliteit voor de voeten voor onze kids!
Hoi Justine! π Bedankt voor je review en de 10! . We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de perfecte kwaliteit van onze schoenen voor je kinderen. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme π
Helaas deze bestelling 2 te grote maten besteld, dus klopt precies zoals in beschrijving. Kwaliteit is altijd goed!
Hoi Ellen! π Bedankt voor je geweldige review en de 10! . We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van Shoesme schoenen, ook al waren de maten deze keer iets te groot. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Leuke sneakers besteld voor onze dochter. Zijn snel verzonden. Had een vraag voor de klantenservice en deze is snel en adequaat opgepakt. Zou zeker nogmaals bestelle.
Lieve Rianne, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle verzending van de leuke sneakers voor je dochter en het prettige contact met onze klantenservice. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Hele leuke slippers, mijn dochter past ze perfect. Ik ben blij dat ik de maattabel van te voren nog bekeken heb. De slippers zijn wel wat stug, ik merk dat mijn dochter van bijna 3 er niet zo soepel op loopt dus ze moeten echt even ingelopen worden.
Bedankt, Sandra! π Blij dat je dochter de slippers goed past en dat je tevreden bent met de prijs. We hopen dat ze snel soepel worden na het inlopen. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons! π groetjes Team Shoesme
Ik heb sinds de eerste loopschoenen altijd Shoesme schoenen voor mijn kinderen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit . De kinderen lopen en rennen er heerlijk op, zonder zere voeten en blaren. De klantenservice is goed bereikbaar en denkt ook mee bij vragen. Ik ben een tevreden klant
Lieve Sabine, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze schoenen en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Al jaren shoesme schoenen voor onze dochter. Super fijn! Kritische noot: bij de laatste schoenen braken de veters binnen no time af.
Dank je, Jane! π Het is geweldig om te horen dat je al jaren tevreden bent met Shoesme schoenen voor je dochter. We waarderen je feedback over de veters en zullen hier zeker aandacht aan besteden. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons! π Neem in het vervolg gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag en zoeken altijd naar een oplossing die je tevreden stelt. Groetjes Team Shoesme
Fijne heldere website. Snel binnen na bestellen. Mooie schoenen van leer
Dank je! π Fijn om te horen dat je de flexibele babyschoenen ideaal vindt voor de eerste stappen en voetontwikkeling. We zijn blij dat je de website duidelijk vindt en dat de schoenen snel geleverd zijn. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Schoentjes van dit merk bevalt ons altijd goed. Prima pasvorm, stevig voetbed. En het zooltje kan er altijd uit gehaald worden. Handig ook om te zien hoe groot de kindervoetjes zijn. En niet onbelangrijk, ze zien er ook leuk uit!
Hoi Marleen! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je altijd tevreden bent met de schoentjes van Shoesme. Fijn dat de pasvorm, het stevige voetbed, en het uitneembare zooltje goed bevallen. Dank je wel! π Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons! Groetjes Team Shoesme
De sandalen passen goed. De maat klopt precies. Makkelijk aan te trekken. Snelle service.
Mooie schoenen voor een goede prijs. Had alleen iets beter moeten opmeten want ze waren iets te klein ;-)
Hoi Romy! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met de mooie schoenen en de goede prijs. Jammer dat ze iets te klein waren. Als wij je ergens bij kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op π Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Erg mooie en fijne schoentjes voor de kleintjes. Bestellen gaat ook makkelijk en snel in huis.
Hi Roxanne! een 10! π Super dat je blij bent met de mooie en fijne schoentjes voor de kleintjes en dat de bestelling snel en makkelijk ging. Het betekent veel voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.