Zodra je de schoenen van Shoesme in je handen hebt, voel je gelijk de extreem goede kwaliteit. Je merkt ook dat de schoenen niet na de eerste speelbeurt gelijk helemaal beschadigd zijn. Super blij mee.
Hi Gerald π, Dankjewel voor je lovende woorden! Wat fijn om te horen dat de kwaliteit direct opvalt Γ©n zich ook bewijst tijdens het spelen πͺπ precies zoals het hoort bij kinderschoenen die overal tegen moeten kunnen. Super dat je zo blij bent wij ook met jouw review! Groetjes, Team Shoesme π
Hele fijne stevige schoenen van shoesme! T enige jammere is dat er geen breedte bij staat. Dus passen is van groot belang maar helaas door niet veel verkooppunten in de buurt is het een uitdaging om de fijne shoesme schoenen te scoren. Dol op de shoesme schoenen hier thuis!
Hi Lisa π, Wat super om te horen dat jullie zo dol zijn op onze schoenen! Stevig, degelijk Γ©n fijn precies waar we voor staan. Dankjewel ook voor je feedback over de breedtematen. We snappen heel goed dat dit het online kiezen soms lastig maakt, en nemen je opmerking graag mee! Hopelijk lukt het toch om weer een mooi paar te vinden voor jouw kind(je) π£ Groetjes, Team Shoesme π
Drukke moeder van 3 meiden, leeftijd 1, 4, en 7. Geen tijd om de stad in te gaan, meiden zoeken schoenen uit op de site, maten kloppen, snelle levering, kindjes hoeven niet lang te wachten tot ze de schoentjes krijgen. Ideaal!! Kids blij, mama blij.
Hi Ester π, Wat fijn om te horen dat onze webshop zo goed werkt voor jou en je meiden! π§π§π§ Super dat de maten kloppen en de levering snel is precies waar we het voor doen π¨π¦ Kids blij = mama blijβ¦ en dat maakt ons ook weer blij! π Tot de volgende bestelling π Groetjes, Team Shoesme πβ¨
De sandalen die ik voor mijn beide zoontjes heb gekocht waren super snel in huis. Ze zien er echt leuk uit en het belangrijkst: ze lopen heel fijn. Onze jongens hebben het liefst geen schoenen aan maar deze sandalen laten ze toch prima aan de hele dag!
Hi Michelle π, Wat een geweldige review β dankjewel! π ZΓ³ fijn om te horen dat je jongens normaal liever blootsvoets gaan, maar deze sandalen wΓ©l graag aanhouden ππ©΄ β dat zegt alles! En superfijn dat ze zo snel binnen waren Γ©n er ook nog leuk uitzien. Hopelijk genieten ze er nog lekker lang van deze zomer! Groetjes, Team Shoesme π
Pasvorm, design, comfort, het kan niet beter!
De schoenen kwamen snel en waren netjes verpakt, en zagen eruit zoals op de website. M'n peuter loopt er heerlijk op, dus we zijn erg tevreden.
Hi Sophie π, Dankjewel voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles soepel is verlopen β van de levering tot de verpakking en dat de schoenen net zo mooi zijn als op de website π¦π. En natuurlijk helemaal fijn dat je peuter er zo heerlijk op loopt! We hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Team Shoesme π
Schoenen zijn ideaal en flexibel onze kleinzoon is bijna 2 en kan nog niet los lopen ivm gen afwijking voor hem perfect. Hebben wel 3 paar moeten kopen a 64.95. 1 paar vergeten bij speeltuin en 1 paar te groot nog. 1 paar datums past. Zouden het heel leuk vinden om shop tegoed te winnen. Met vriendelijke groet Ingrid thomeer
Hi Ingrid π, Dankjewel voor je lieve review en voor het delen van jullie verhaal π Wat bijzonder om te horen dat de schoenen zo goed passen bij de behoeften van je kleinzoon β juist voor kindervoetjes die wat extra aandacht vragen, zijn we blij dat onze flexibele zolen verschil kunnen maken β¨. En wat jammer van dat vergeten paar in de speeltuin β we hopen dat het βlopendeβ paar voorlopig perfect blijft zitten! Shoptegoed winnen zou natuurlijk heel leuk zijn π β dus houd onze acties zeker in de gaten! Groetjes, Team Shoesme π
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. De schoenen voor mijn peuter zitten comfortabel en zijn mooi vormgegeven.
Hi Elly π, Wat een mooie review β dankjewel! Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk en behulpzaam bent geholpen β daar worden wij als team blij van! En nog mooier dat de schoenen voor je peuter niet alleen comfortabel zitten, maar er ook prachtig uitzien πΆπβ¨. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme π
Quality of the shoes js really good and I am impressed with the speed of the delivery service.
Hi Carolina π, Thank you so much for your lovely review! π Weβre delighted to hear that youβre impressed with the quality of our shoes β and that your order arrived so quickly ππ¦. Fast and reliable delivery is just as important to us as making great shoes for little feet! We look forward to welcoming you back soon! Warm regards, Team Shoesme π
Bestellen online erg makkelijk en de volgende dag geleverd Schoenen zijn, zelfs in de sale, wat aan de prijs, maar kwalitatief goed
Hi Charlotte π, Dankjewel voor je fijne en eerlijke review! π Wat goed om te horen dat het online bestellen zo makkelijk ging en dat je bestelling de volgende dag al in huis was β dat vinden we belangrijk! ππ¦ En superfijn dat je de kwaliteit waardeert, ook al begrijpen we dat het prijskaartje β zelfs in de sale β een overweging kan zijn. We doen er alles aan om kwaliteit te leveren waar kindervoetjes Γ©cht wat aan hebben. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Al vanaf de eerste schoentjes Shoesme schoenen gekocht voor onze oudste dochter. Meestal in de winkel aangezien ze een brede voet heeft. Maar nu online besteld omdat er gewoon veel meer keuze is, qua model. En de volgende dag was het al binnen super. Ik zal zeker in de toekomst weer doen ook voor onze pasgeboren baby. Bedankt!
Hi Andrea π, Wat een superlief bericht β dankjewel! π Zo bijzonder om te horen dat je al vanaf de allereerste stapjes van je oudste dochter voor Shoesme kiest πΆπ. En fijn dat je nu ook online hebt besteld β met meer keuze Γ©n de volgende dag al in huis, helemaal top! Super dat je ook aan ons denkt voor jullie pasgeboren baby β dat waarderen we enorm. Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Makkelijk te bestellen en evt te retouren via de site. Zijn nette stevige schoenen in leuke kleuren en printjes. En hebben vaak einde seizoens aanbiedingen wat ook altijd mooi meegenomen is.
Hi Romay π, Dankjewel voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze stevige, nette schoentjes β Γ©n de leuke kleuren en printjes natuurlijk ππ¨. Fijn dat het bestellen en eventueel retourneren zo soepel verloopt, en mooi meegenomen inderdaad: de seizoensaanbiedingen! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
This is the second time I have bought shoes for my daughter from Shoesme.nl. I like their high quality in making shoes for kids but I was upset by the delivery service. DHL sent my parcel to the wrong address. It will be better to have choices in delivery service.
Hi Svitlana π, Thank you so much for your honest and thoughtful review! π Weβre really happy to hear that youβve returned to Shoesme for your daughterβs shoes and that you value the quality we put into every pair π§π. That means a lot to us. Weβre truly sorry to hear about the delivery mix-up β we completely understand how frustrating that must have been. Your feedback about having more delivery options is very valuable, and weβll definitely take it into consideration as we aim to improve every step of the shopping experience. We hope to welcome you back again soon β with everything just right next time! Warm regards, Team Shoesme π
Wij zijn bij dit schoenmerk gekomen omdat het ons werd aangeraden door onze kinder fysio Sindsdien draagt ons zoontje eigenlijk geen andere schoenen meer ! Jaa het is niet goedkoop maar je hebt wel waar voor je geld zijn mooie goede schoenen veel keus altijd snel en netjes geleverd retourneren ook geen probleem ook zijn er redelijk vaak wel aanbiedingen of kortingen . Kort om wij zijn super blij me schoesme !!
Hi Eliane π, Wauw, wat een mooie en uitgebreide review β dankjewel! π Zo bijzonder om te horen dat jullie via de kinderfysio bij Shoesme terecht zijn gekomen, en dat jullie zoontje sindsdien geen andere schoenen meer draagt πΆπ. We steken veel liefde en aandacht in pasvorm en kwaliteit, dus het doet ons enorm goed om te horen dat je dat echt terugziet Γ©n voelt. En fijn dat je ook zo tevreden bent over de levering, het retourneren Γ©n de aanbiedingen β we doen het graag goed van begin tot eind. Dankjewel voor jullie vertrouwen en enthousiasme β we zijn blij dat jullie bij Shoesme zijn! Groetjes, Team Shoesme π
Erg blij mee! Je ziet dat de schoenen gewoon echt van goede kwaliteit zijn. Mβn dochter loopt er heerlijk op
Hi StΓ©phanie π, Dankjewel voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de schoenen β en dat je dochter er zo lekker op loopt π§π. Je merkt het verschil als kwaliteit en comfort samenkomen, en het doet ons goed dat jij dat ook zo ervaart! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Makkelijke site en schoenen werden snel en correct bezorgd.
Hi π, Dankjewel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze website Γ©n de snelle, correcte bezorging ππ¦. Daar doen we het graag voor! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
De schoenen hebben een goede flexibele zool, wat zo fijn is voor het lopen van mijn kindje. De afwikkeling gaat beter en hierdoor ook minder vallen dan bij andere schoenen. De schoenen met deze zool mogen van mij ook na maar 26 er blijven. Hiernaast bestelling wordt snel verzonden.
Hi Maartje π, Dankjewel voor je prachtige en waardevolle review! π Wat fijn om te horen dat de flexibele zool zoveel verschil maakt voor je kindje β beter afwikkelen Γ©n minder vallen, daar doen we het voor πΆπ. We nemen je wens voor doorlopende maten zeker mee, want dat soort feedback is goud waard. En super dat ook de verzending weer lekker snel verliep! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ik koop altijd schoenen van Shoesme en ze bevallen ons goed. Een keer ging een schoen heel snel stuk en dat was binnen een dag opgelost met een nieuw paar schoenen. Ook als je schoenen op een werkdag bestelt, heb je de schoenen de dag erna al in huis. Ideaal als je de schoenen snel nodig hebt.
Hi Nicole π, Dankjewel voor je mooie review Γ©n je trouwe vertrouwen in Shoesme! π Super om te horen dat je altijd tevreden bent over onze schoenen Γ©n service. Fijn dat we je bij dat ene probleempje zo snel hebben kunnen helpen β daar staan we voor ππͺ. En natuurlijk helemaal top dat je onze snelle levering waardeert; we weten hoe fijn het is als je kind Γ©cht nieuwe schoenen nodig heeft! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn zoontje heeft nu meerdere schoenen van Shoesme gehad, Ik ben hier erg tevreden over, hij loopt hier goed op. De bestelling wordt snel geleverd en ook het retourneren verloopt vlot(2 maten besteld).
Hi Nicky π, Dankjewel voor je fijne en uitgebreide review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de schoenen voor je zoontje β en dat hij er goed op loopt ππΆ. Ook super om te horen dat de levering snel is en het retourneren soepel verloopt, zeker als je twee maten bestelt. Dat gemak willen we ouders graag bieden! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Sinds dat hij begon te lopen heb ik voor mijn zoontje deze shoesme schoenen. Ze zijn kwalitatief super en daar heb ik dan ook het geld er voor over!
Hi Mila π, Wat een prachtige review β dankjewel! π Zo bijzonder dat je al vanaf de eerste stapjes van je zoontje voor Shoesme kiest πΆπ. Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit β en dat je daar met vertrouwen in investeert. Dat waarderen we enorm! Hopelijk tot snel weer voor het volgende paar! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn dochter is dol op de schoenen. Ze hebben een heel felle kleur. Ze moet ze met sokken dragen, anders beschadigt haar huid.
Hi Susy π, Dankjewel voor je mooie en eerlijke review! Wat leuk om te horen dat je dochter dol is op haar schoenen β en die felle kleur klinkt fantastisch! ππ¨ Jammer dat ze ze alleen met sokken kan dragen vanwege haar huid. Bedankt dat je dat met ons deelt β we nemen zulke feedback altijd serieus om onze schoenen nΓ³g beter te maken. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Al 2 keer schoenen gekocht en er gaan meer volgen. De levering is snel, hele leuke collectie schoenen en prijs kwaliteit is top!
Hi Sacha π, Dankjewel voor je superleuke review! Wat fijn om te horen dat je al twee keer schoenen hebt gekocht en dat er nog meer aankopen gaan volgen β dat vertrouwen waarderen we enorm πβ¨. Super dat je zo blij bent met de collectie, de snelle levering Γ©n de prijs-kwaliteitverhouding! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Schoenen met een pasvorm die eigenlijk altijd goed is. Soepel en blijven mooi, ook met ravotten.
Hi π, Wat een fantastische beoordeling, dankjewel! π We zijn superblij om te horen dat de schoenen zo goed passen Γ©n mooi blijven, zelfs tijdens het ravotten! πββοΈπΏ Heel graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Dochter helemaal blij met haar paarse glimschoenen! Nu fijn in de aanbieding. Kwaliteit is goed, ritsen gaan langer mee dan de goedkopere gympen. Ook met rubberen neuzen kan er fijn mee gespeeld worden.
Hi Kristel β¨, Wat leuk om te horen dat je dochter zo blij is met haar paarse glimschoenen! ππ Extra fijn dat ze in de aanbieding waren Γ©n dat de kwaliteit goed bevalt, daar doen we het voor! πͺπ Veel speelplezier gewenst ! Groetjes, Team Shoesme π
Snelle verzending, mooie schoenen
Hi Sam π, Dankjewel voor je mooie review! π Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en de kwaliteit van onze schoenen πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.