Wat een vriendelijke klantenservice

Eerste hulp bij brede voeten, de klantenservice heeft mij fantastisch geholpen de goede keuze te maken. Hier gaan we zeker weer bestellen!

Fijne 1e stapschoenen

Snelle service, babyschoenen zitten erg fijn aan de voetjes.

De sneakers zien er héééééél leuk uit, maar hoe ze zitten: Vraag dat maar aan mijn schattige neefje van bijna twee jaar jong!

Snelle levering. M’n kinderen lopen altijd goed op jullie schoenen

Perfecte pasvorm

Ik heb een kleindochter van anderhalf waar ik dol op ben! Ik was vroeger een schoenen freak maar door een herseninfarct moet ik aangepaste schoenen dragen. Toen Jolene (mijn kleindochter haar eerste schoentjes kreeg heeft mijn dochter die bij jullie gekocht. Ik keek toen Γ³Γ³k eens op jullie site. En waar Γ­k dus niet zomaar meer schoenen kan kopen die ik leuk vind besloot ik om haar regelmatig te verwennen. Heb al 2 paar sandalen gekocht Γ©n sneakers. Ze loopt er Γ©cht heel goed op! Γ‰n ze zijn hip! Ik vrees dat ik in de toekomst nog heel wat schoenen zal bestellen!Groetjes, Kristel

Beste kinderschoenen die er zijn!

Altijd super tevreden met de schoentjes van Shoesme. Eerste schoentjes hebben een hele fijne flexibele zool. En sandalen hele mooie pasvorm.

Mooie luchtige hippe zomerschoen met goed comfort.

Goed alternatief voor sandalen door de openingen aan de zijkant ze zitten erg comfortabel door de flexibele zool en hebben de uitstraling van een hippe sneaker. Door de klittenband goed voor de zelfstandigheid, zelf aan en uitdoen is hierdoor gemakkelijker.

Prachtige schoenen

De schoenen van shoesme zijn mooi maar ook perfect voor een kind - comfortabel en ademend, gemaakt van leer.

Goede schoen en snelle levering!

Mijn zoontjes hebben allebei een wat breder voetje, al vanaf de eerste stapjes gebruiken wij de shoesme schoentjes. Goede kwaliteit, wij zijn heel tevreden over shoesme!

Fijne schoenen en nette service

Mooie schoenen die erg fijn zitten voor de kindjes ! En gaan lang mee.

Beste kinderschoenen die er zijn!

Mijn ervaring met shoesme schoenen is altijd top! Snelle levering Goede service Goede prijs kwaliteits verhouding.

Schoenen zijn mooi en hebben een goede pasvorm

De schoenen werden vlot geleverd. Zijn mooi om te zien en passen prima. Vooral fijn dat er steun bij de enkels is. Dat is fijn als je net leert lopen! Zit ook voetbed in de schoen, voor nog meer steun

Goede service en kwaliteit van schoenen is top

Heel tevreden!

Fijne schoentjes, snelle verzending, gewoon top!

Fijne schoenen en sandalen

Wij hebben een paar gympen en sandalen voor onze dochter gekocht. Ze is er heel blij mee en ze kan er goed op lopen. Mooie pasvorm

Goede sandalen met een fijn voetbed.

Goede sandalen met een fijn voetbed.

Fijne schoenen, snel bezorgd!

De meiden waren heel blij met hun nieuwe sandalen en hadden ze vrij snel in huis!

Goede stevige kinderschoenen

Goede stevige kinderschoenen

Alleen nog maar shoesme!

Heel blij met de schoenen van Shoesme. Met drie kinderen alle maten onthouden toch ingewikkeld. In het verleden ooit zo’n schoenmaatmeter van shoesme gekocht en nu kopen we alleen nog maar shoesme zodat de schoenen gegarandeerd passen. Handige modellen met ritsen maken het leven stuk makkelijker. Top!

Fijne Γ©n mooie schoentjes

Zo fijn dat mooie en goede schoentjes samen kunnen gaan. Hele goede kwaliteit! De levering en prijs was goed.

Duidelijk en perfect

Snelle levering en levering is in perfecte staat geleverd. Duidelijke retour informatie is aanwezig. Via de mail word volledig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Goede, stevige schoenen

Goede, stevige schoenen

Hip, kwalitatief en betaalbaar

Leuke schoenen, mooie disigns, voor ieder wat wils Goede kwaliteit, kunnen tegen een stootje En ook betaalbaar, zelfs vaker kortingen

geweldige schoentjes

Top schoentjes en super goede service

Goede kwaliteit schoenen

Duidelijke website, met goede kwaliteit schoenen. Al vanaf dat mijn dochtertje kan lopen kopen wij schoenen van Shoesme. De schoenen worden ook snel geleverd wat erg fijn is.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg