Eerste hulp bij brede voeten, de klantenservice heeft mij fantastisch geholpen de goede keuze te maken. Hier gaan we zeker weer bestellen!
Hoi Nienke! π Bedankt voor je geweldige review & 10!. We zijn blij dat onze vriendelijke klantenservice je fantastisch heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Tot de volgende keer π Groetjes Team Shoesme
Snelle service, babyschoenen zitten erg fijn aan de voetjes.
Dank je, Anke! π Fijn dat de babyschoenen fijn aan de voetjes zitten en dat je tevreden bent met de snelle service. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
De sneakers zien er héééééél leuk uit, maar hoe ze zitten: Vraag dat maar aan mijn schattige neefje van bijna twee jaar jong!
Lieve Marjon, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je de sneakers héééééél leuk vindt. We hopen dat je schattige neefje van bijna twee jaar er net zo blij mee is. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Snelle levering. Mβn kinderen lopen altijd goed op jullie schoenen
Hi Alexandra! π Super dat je tevreden bent met de snelle levering en dat je kinderen altijd goed lopen op onze schoenen. Het betekent veel voor ons! π Groetjes Team Shoesme π
Ik heb een kleindochter van anderhalf waar ik dol op ben! Ik was vroeger een schoenen freak maar door een herseninfarct moet ik aangepaste schoenen dragen. Toen Jolene (mijn kleindochter haar eerste schoentjes kreeg heeft mijn dochter die bij jullie gekocht. Ik keek toen Γ³Γ³k eens op jullie site. En waar Γk dus niet zomaar meer schoenen kan kopen die ik leuk vind besloot ik om haar regelmatig te verwennen. Heb al 2 paar sandalen gekocht Γ©n sneakers. Ze loopt er Γ©cht heel goed op! Γn ze zijn hip! Ik vrees dat ik in de toekomst nog heel wat schoenen zal bestellen!Groetjes, Kristel
Lieve Kristel, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je kleindochter Jolene zo goed loopt op de sandalen en sneakers en dat je onze schoenen hip vindt. Het betekent veel voor ons dat je ondanks je eigen situatie zo veel liefde en zorg besteedt aan Jolene's schoenen. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. We kijken ernaar uit om je in de toekomst nog veel meer mooie schoenen te bieden! Groetjes, Team Shoesme π
Altijd super tevreden met de schoentjes van Shoesme. Eerste schoentjes hebben een hele fijne flexibele zool. En sandalen hele mooie pasvorm.
Dank je, Danique! π Fijn dat je zo tevreden bent met de fijne, flexibele zolen van de eerste schoentjes en de mooie pasvorm van de sandalen. Jouw feedback is belangrijk voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Goed alternatief voor sandalen door de openingen aan de zijkant ze zitten erg comfortabel door de flexibele zool en hebben de uitstraling van een hippe sneaker. Door de klittenband goed voor de zelfstandigheid, zelf aan en uitdoen is hierdoor gemakkelijker.
Dank je, Angelique! π Fijn dat je tevreden bent met de comfortabele, luchtige zomerschoen die gemakkelijk aan en uit te doen is dankzij het klittenband. Jouw feedback is belangrijk voor ons! π groetjes, Team Shoesme
De schoenen van shoesme zijn mooi maar ook perfect voor een kind - comfortabel en ademend, gemaakt van leer.
Hoi Zornitza! π Bedankt voor je positieve review & 10! We zijn blij dat je tevreden bent met de mooie en comfortabele schoenen van Shoesme. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons! π Groetjes, Team Shoesme
Mijn zoontjes hebben allebei een wat breder voetje, al vanaf de eerste stapjes gebruiken wij de shoesme schoentjes. Goede kwaliteit, wij zijn heel tevreden over shoesme!
Dank je wel, Kim! π Geweldig om te horen dat je vanaf de eerste stapjes van je zoontjes tevreden bent met de goede kwaliteit van onze schoenen en de snelle levering. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme π
Mooie schoenen die erg fijn zitten voor de kindjes ! En gaan lang mee.
Dank je wel, Anne! π Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de fijne schoenen en onze goede service. We stellen je reactie zeer op prijs! π Bedankt weer voor het vertrouwen. Groetjes Team Shoesme
Mijn ervaring met shoesme schoenen is altijd top! Snelle levering Goede service Goede prijs kwaliteits verhouding.
10! we zijn super π Blij dat je altijd een top ervaring hebt met Shoesme schoenen en dat je tevreden bent met de snelle levering, goede service en prijs-kwaliteitverhouding. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme
De schoenen werden vlot geleverd. Zijn mooi om te zien en passen prima. Vooral fijn dat er steun bij de enkels is. Dat is fijn als je net leert lopen! Zit ook voetbed in de schoen, voor nog meer steun
Hoi Ineke! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met de mooie schoenen met goede pasvorm en snelle levering. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetejs Team Shoesme
Goede service en kwaliteit van schoenen is top
Hi Kelly! π Super dat je tevreden bent met de goede service en de topkwaliteit van onze schoenen. Het betekent veel voor ons! π Dankjewel! Groetjes Team Shoesme.
Fijne schoentjes, snelle verzending, gewoon top!
Dank je wel, Prisca! met de 10! π Geweldig om te horen dat je blij bent met de fijne schoentjes en de snelle verzending. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme. π
Wij hebben een paar gympen en sandalen voor onze dochter gekocht. Ze is er heel blij mee en ze kan er goed op lopen. Mooie pasvorm
Hi Rianne! π Super dat je dochter blij is met haar gympen en sandalen, bedankt voor de complimenten. π veel plezier ermee en nu maar hopen op mooi weer π Groetjes Team Shoesme.
Goede sandalen met een fijn voetbed.
Bedankt, Carmen! π met de 10!. Blij dat je tevreden bent met de sandalen en het comfortabele voetbed. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme.
De meiden waren heel blij met hun nieuwe sandalen en hadden ze vrij snel in huis!
Hoi Priscilla! π Bedankt voor je review. We zijn blij dat je meiden zo blij zijn met hun nieuwe sandalen en dat ze snel bezorgd waren. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme.
Goede stevige kinderschoenen
Dank je, Ingy! π Fijn dat je blij bent met de stevige kinderschoenen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Heel blij met de schoenen van Shoesme. Met drie kinderen alle maten onthouden toch ingewikkeld. In het verleden ooit zoβn schoenmaatmeter van shoesme gekocht en nu kopen we alleen nog maar shoesme zodat de schoenen gegarandeerd passen. Handige modellen met ritsen maken het leven stuk makkelijker. Top!
Lieve Charlotte, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met Shoesme schoenen en dat de schoenmaatmeter. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Zo fijn dat mooie en goede schoentjes samen kunnen gaan. Hele goede kwaliteit! De levering en prijs was goed.
Hoi Isa! π Bedankt voor je geweldige review. een 10! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de mooie en goede schoentjes van hoge kwaliteit. Jouw feedback is waardevol voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Snelle levering en levering is in perfecte staat geleverd. Duidelijke retour informatie is aanwezig. Via de mail word volledig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Lieve Jessica, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de snelle en perfecte levering, de duidelijke retourinformatie en de updates over de status van je bestelling. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Goede, stevige schoenen
Dank je wel, Yvonne! π Geweldig om te horen dat je blij bent met de stevige schoenen. We stellen je reactie zeer op prijs! π Groetjes Team Shoesme
Leuke schoenen, mooie disigns, voor ieder wat wils Goede kwaliteit, kunnen tegen een stootje En ook betaalbaar, zelfs vaker kortingen
Dank je, Sheila! π Fijn dat je tevreden bent met de hippe schoenen die tegen een stootje kunnen en betaalbaar zijn. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! π Groetjes Team Shoesme
Top schoentjes en super goede service
Lieve Laura, π Bedankt voor je hartverwarmende review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de geweldige schoentjes en de super goede service. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Duidelijke website, met goede kwaliteit schoenen. Al vanaf dat mijn dochtertje kan lopen kopen wij schoenen van Shoesme. De schoenen worden ook snel geleverd wat erg fijn is.
Lieve Sylvana, π Bedankt voor je hartverwarmende review! en een 10!! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de goede kwaliteit van onze schoenen en de snelle levering. Het betekent veel voor ons dat je al sinds je dochtertje kan lopen voor Shoesme kiest. Jouw vertrouwen en positieve ervaring zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dank je wel! π Groetjes Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.